Реадинг Тиме: 7 минута
(Последње ажурирано: 18/06/2021)

Ако планирате своје прво путовање у Европу, постоји неколико ствари о којима треба да знате највише најлепших градова у свету. осмислили смо савршен водич за 10 грешке на путовању које бисте требали избегавати у Европи. Путовање у земљу двораца, изврсне кухиње, национални паркови, и живописна села, може бити један од најупечатљивијих одмора које ћете имати. Напротив, такође се може претворити у злу легенду и имати лош крај, ако нисте правилно припремљени.

Без обзира путујете ли по први пут у Европу или се враћате, ови савети ће ваше путовање учинити најсигурнијим, најудобније, и дефинитивно епски.

 

1. Не посећивање малих градова и места која нису на путу

Ако је ово ваше прво путовање у Европу, онда се сигурно упућујете на места о којима сви причају. Међутим, ако желите да откријете посебну Европу, then not visiting small villages and known cities are one of the travel mistakes to avoid in Europe. You should plan your trip to the most unforgettable off the beaten path places in Europe.

Наравно, ако желите да видите и имате исте слике као и остали милиони туриста који се преплављују улицама Париза, Милано, и Прага, затим прати гужву. Али, ако имате душу истраживача, и тражи те скривене драгуље, онда планирајте путовање около мала и јединствена села у Европи.

Цене возова од Фиренце до Милана

Цене возова од Фиренце до Венеције

Милано до Фиренце цене возова

Цене возова од Венеције до Милана

 

жена која хода по трави

 

2. Грешке у путовању које бисте требали избегавати у Европи: Не користи јавни превоз

Једна од првих ствари које вам падну на памет кад чујете градски превоз, је гужва и врући аутобуси, редови, и саобраћај. Међутим, јавни превоз у Европи нису само аутобуси већ трамваји и возови. Неки туристи би радије унајмили аутомобил, него путовање на посао, али јавни превоз у Европи је веома удобан, тачно, јефтин, и препоручено.

Можете лако доћи до најудаљенијих делова Европе, невероватни резервати природе, дворци, и прекрасан поглед, возом. Не постоји бољи начин за путовање по Европи него возом, то је апсолутна уштеда времена и новца.

Цене возова од Минхена до Салцбурга

Цене возова Беч до Салцбург

Цене возова из Граца до Салзбурга

Линз до Салцбург цене возова

 

Неупотреба јавног превоза је путничка грешка коју бисте требали избегавати у Европи

 

3. Не добијам путно осигурање

да, Европски градови су један од најразвијенијих и најсигурнијих градова на свету. Али, ти си још увек човек, а литице у европским националним парковима су стрме и немилосрдне. Иако можете бити најискуснији планинар и путник, још увек се можете прехладити, изврнути скочни зглоб, или вам украду камеру.

Путно осигурање у Европи је важно из здравствених и других туристичких разлога. Добијање путничког осигурања у Европи је неопходно, и не би требало да штедите на таквој неопходности. Неукључивање путничког осигурања грешка је коју бисте требали избегавати приликом путовања у Европу јер вас то може коштати мало богатство.

Цене возова од Марсеја до Лиона

Цене возова од Париза до Лиона

Цене возова од Лиона до Париза

Цене возова од Лиона до Авињона

 

Грешке у путовањима које треба избегавати у Европи није планинарење на отвореном

 

4. Грешке у путовању које бисте требали избегавати у Европи: Не купујте карте унапред

Европа је скупа. Чак и ако путујете на најприступачнија места, музеји и карте за атракције коштаће вас мало богатство. Некупљање карата унапред једна је од највећих грешака које треба избегавати у Европи, милиони туриста који сваке године посете Европу, то ће вам гарантовати.

Тако, можете пронаћи сјајне понуде за познате европске локације, атракција, и активности, ако истражите и резервишете унапред. Понекад једноставно можете добити заиста сјајне понуде куповина карата путем Интернета, и штеди вам толико драгоценог времена на путовању. Додатно, ако је ово ваше прво путовање у Европу, требали бисте бити спремни за дугачке редове. Тако, Куповина путних карата и атракција на мрежи спасиће вас од стајања под кишом, врели летњи дани, и оставља вам времена за то гледиште и пикник.

Цене возова од Нирнберга до Прага

Цене возова од Минхена до Прага

Цене возова Берлин - Праг

Цене возова од Беча до Прага

 

жена која се смеје поред цвећа

 

5. Размена новца на аеродрому

Путовање у страну земљу може бити стресно, не говорећи језик и не сналазећи се по граду. Руковање буџетом и девизама такође може бити стресно. Иако је размена новца на аеродрому врло удобна и поуздана, то је једна од грешака током путовања коју треба избегавати у Европи.

Накнаде које ћете платити и разменити валуту коштаће вас, зато је најбоље да своје истраживање радите на мрежи на екцханге поинтс. такође, увек можете да питате на рецепцији хотела, они ће радо препоручити поуздани новчани бодови у области. Препоручује се размена довољно за пут од аеродрома, и износ који ће покрити први 1-2 дана вашег путовања.

Цене возова од Париза до Руана

Цене возова од Париза до Лила

Цене возова у Руану до Бреста

Цене возова Роуен до Хавре

 

Путничке грешке које треба избегавати у Европи је размена новца на аеродрому

 

6. Резервација смештаја у погрешном суседству

Локација је један од најважнијих фактора у стварању савршен одмор у Европи. Не истражујете најбољи део града, комшилук, или село у коме треба боравити, је грешка коју треба избегавати током путовања по Европи. Избор места вашег смештаја је једнако важан као и одабир типа смештаја. Боравак у погрешном делу града може вас коштати времена путовања, саобраћај, Цена, и сигурност.

Цене возова од Брисела до Амстердама

Лондон-Амстердам цене возова

Цене возова Берлин - Амстердам

Цене возова Париз-Амстердам

 

Смештај на планини

 

7. Грешке у путовању које бисте требали избегавати у Европи: Јело у првом ресторану који видите

Ако сте типичан туриста, тада ћете отићи до популарних ланаца брзе хране за ручак или први ресторан на путу. Међутим, можда ћете пропустити невероватне ресторане, са фантастичним локалним јелима и видиковцима који ће вам одузети дах.

Ако само посветите неко време истраживању уочи путовања, приуштићете си незаборавно кулинарско искуство. Осим тога, покушавајући укусну храну, могли бисте да уштедите неколико новчића, уместо да се размаже у првом ресторану около. Одлична кафа, пецива, Домаћа кухиња, и сензационална јела по смешним ценама, може бити одмах иза угла.

Цене возова од Фиренце до Рима

Напуљ за Рим цене возова

Цене возова од Фиренце до Писе

Цене возова од Рима до Венеције

 

Једите на правом месту и избегавајте путничке грешке у Европи

 

8. Држећи се водича, а не бесплатних обилазака града

Водич је одличан извор инспирације за путовање Европом, и за поседовање општег плана путовања. Међутим, придржавање водича једна је од највећих грешака у путовању које треба избегавати у Европи. Значи да ћете посетити иста места као и милиони других туриста, и као туриста.

Откривање града на а бесплатна шетња је најбољи начин за уживање у најлепшим градовима у Европи. Водич енглеског језика који говори локални језик водиће вас по граду. Поред приказивања популарних и познатих сајтова, градски пешачки водич ће вам рећи најбоље чуване градске тајне и дати вам мноштво препорука и савета за град. Ово укључује препоруке за храну, Одличне понуде, скривена места, и што је најважније како остати сигуран.

Амстердам до цена возова у Лондону

Цене возова од Париза до Лондона

Цене возова Берлин - Лондон

Цене возова од Брисела до Лондона

 

 

9. Грешке у путовању које бисте требали избегавати у Европи: Не пакује се за Европу

Сунчан, кишовит, прохладно, или влажне, једна од најпосебнијих ствари у Европи је та што можете све да искусите 4 годишња доба у дану. Тако, ако се не спакујете посебно за време Европе, грешка је у путовању коју треба избећи по сваку цену.

Мајице, јакна за кишу и ветар, удобне ципеле су једноставно најважније ствари за ваше путовање у Европу. Најбоље је спаковати и носити слојеве, на овај начин биће вам пријатно по било ком времену, и неће носити око себе целу гардеробу.

Цене возова из Минхена у Цирих

Цене возова Берлин - Зурицх

Цене возова Базел до Цирих

Цене возова Беч до Цирих

 

ајфелова кула црно-бела

 

10. Чување готовине на једном месту

Европски градови су познати по томе што су запањујући, али и за џепарство, туристичке замке, и разне шеме за варање туриста. Роњење ваш буџет за путовања између ваш једнодневни излет кеса, безбедан, а кредитна картица је најбољи начин за безбедно путовање и уживање.

Најбоље је остати на сигурном и избегавати држање готовине и кредитне картице на једном месту. Тако, имајући своју драгоцену припадност на себи у свако доба и на сваком месту, је путничка грешка коју бисте требали избегавати у Европи.

Цене возова од Амстердама до Париза

Лондон-Париз цене возова

Цене возова од Ротердама до Париза

Цене возова од Брисела до Париза

 

Путничке грешке које треба избегавати у Европи није путовање каналом

 

закључак

Закључити, има много дивних места за откривање у Европи. Можете провести невероватан викенд или планирати дуго путовање у евро, могућности су бесконачне. Али, када путујете у страну земљу, правила игре се разликују од града до града. Једино што остаје исто су грешке које туристи праве при сваком путовању. Наш 10 грешке на путовањима које треба избегавати у Европи, чуваће вас и учинити ваше путовање заиста јединственим.

 

ovde у Сачувајте Влак, радо ћемо вам помоћи да планирате свој одмор у Европи по вашем избору возом.

 

 

Да ли желите да на своју веб страницу уградите наш блог пост „10 грешака у путовању које бисте требали избегавати у Европи“? Можете или узети наше фотографије и текст и да нам дају кредит, позивајући се на овај блог пост. Или кликните овде: хттп://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-mistakes-avoid-europe%2F%3Flang%3Dsr Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / пл у / тр или / де и више језика.