(Paling Keri Dianyari On: 02/06/2020)

Kanthi saiki wabah coronavirus mbuwang plans travel everyone menyang disarray, bisa hard kanggo ngerti yen sampeyan ngirim supaya vacation sak coronavirus utawa ora. Nalika kita ora bisa nggawe kaputusan sing kanggo yen sampeyan milih kanggo terus ing iku penting kanggo priksa manawa sampeyan lagi njupuk langkah kanggo nglindhungi kesehatan. Kanggo sing pungkasan, ning kene 7 tips travel kanggo bantuan sampeyan tetep sehat nalika lelungan.

 

Tetep Sehat Nalika Traveling Number 1: Wisuh tangan

siji iki uga koyone ora ketok, nanging ngumbah tangan iku salah siji saka cara paling apik kanggo njaga dhewe sehat. Apa? Miturut Health Service National, “Ngumbah tangan mlaku mbusak rereget, virus, lan bakteri kanggo mungkasi nyebar kanggo wong liya lan obyek, kang bisa nyebar penyakit kayata keracunan panganan, flu utawa diare. Iku bisa bantuan mandeg wong saka njupuk wiwitan infèksi lan nyebar menyang wong”.

Cukup, ngumbah tangan bakal nyisihaken saka kabeh Gook sing nglumpukake kabeh dina. Iki utamané pas kanggo lelungan. Camping wisata sing kebak gerombolan wong saka sak donya. Yen ewu wong saben dina sing nutul doorknob single, lan mung siji wis ora misuhi tangané, mikir carane reged iku kudu!

Yen sampeyan lagi ing wilayah tanpa banyu mlaku cekap utawa sinetron, sampeyan uga bakal kudu nggawe manawa sampeyan wis tuku lan digunakake bahan sanitasi tangan ajeg. Nalika iki bisa garing tangan metu yen digunakake asring banget, ana uga versi bahan sanitasi tangan sing kalebu komponen moisturizing supaya sampeyan bisa duwe tangan resik lan kulit alus.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Wash Your Hands With Soap

 

turu Cukup

Iku dawa wis dikenal sing ora turu cukup ngaruh mengaruhi sistem imun. Nalika ing vacation bisa koyone kaya apike kanggo njaluk munggah ing kokain saka esuke lan mbukak sak nganti tengah wengi. Nanging, bebener iku njupuk cukup turu luwih impactful saka ngene mikir. ing wayah wengi, awak kita njupuk wektu kanggo rejuvenate lan malah waras. Kurang sampeyan nglampahi ing liya slumber ing kurang wektu sampeyan bakal bisa kanggo ngurus saka dhewe.

Nyatane, pasinaon malah wis ditampilake sing sing ora cukup turu bisa nandhang tahan efek negatif kayata tekanan getih dhuwur lan mundhut memori. efek iki mung bisa compounded nalika lelungan, supaya apa dhewe sih lan priksa manawa sampeyan mencet HAY kanggo minimal jam pitu wengi.

Nalika bisa uga angel mlebu zzz, yen sampeyan wis pindah sawetara zona wektu lan lara jet lag, sampeyan bisa nggunakake sawetara cara sing beda kanggo bantuan awak ngendhokke lan padhet mati kanggo turu. Iki kalebu padusan anget utawa bath, semprotan Lavender-scented, semedi, lan malah tuwung anget teh. ing cendhak, njupuk kathah turu utomo kanggo bantuan sampeyan tetep sehat nalika lelungan.

Tiket Marseilles menyang Lyon Sepur

Tiket L tren ing Paris

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Tetep Sehat Nalika Traveling Lan Supaya Tutul Water

Yen sampeyan lagi judhul endi wae cukup dingerteni, iku sing arep ketok sing bakal perlu supaya banyu tunyuk. Apa? Amarga microbes nang banyu lokal wilayah-tartamtu, lan / utawa bakteri isine weteng ora ing kabeh disiapake kanggo nangani wong. Ewon wong saben taun lara ngombé banyu lokal, karo efek kayata mutahke lan diare banget umum. Minangka tip a, kelet kanggo gendul banyu saben sampeyan lagi adoh metu saka zona comfort. Iki dadi ganda kanggo lokasi karo laku kesehatan sketchy. negara kurang dikembangaké bisa nggunakake banyu ngombé saka sumber padha lokasi layanan jamban. Ya, sing bab!

uga, priksa manawa sampeyan hydrate mlaku. Hot Suhu lan kegiatan abot sing tiket cepet menyang rumah sakit tanpa ngombé banyu cukup.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Njaluk Shots Panjenengan

Gumantung ing ngendi sampeyan lagi arep, sampeyan bisa uga kudu njaluk nembak specialized ing klinik travel utawa pusat kesehatan liyane. Iki utamané bener kanggo sawetara negara kurang dikembangaké, kang isih olahraga penyakit kayata malaria lan demam kuning. Sadurunge Kepala metu ing trip, mriksa Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit (CDC) situs. Kene sampeyan bisa mangerteni syarat tartamtu kanggo negara sing sing lelungan. Yen sampeyan lagi ora saka Amerika Serikat, sampeyan uga bisa mriksa situs lokal, kayata NHS, kanggo syarat kanggo lelungan sehat.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Women coughing

 

Tetep Sehat: Aja Tutul Deteksi Panjenengan

Kita wis ngedika bab wisuh tangan, saiki iku wektu kanggo pirembagan bab pasuryan. Asring sampeyan bakal weruh wong ngaso sirah ing tangan, scratching lan gatel, utawa digunakake ndemek pasuryan. Iku pakulinan angel kanggo break nanging supaya tangan adoh saka pasuryan yen sampeyan lagi nyoba kanggo tetep sehat nalika lelungan.

Iku pangertèn umum, minangka tangan tutul supaya akeh iku sedina muput. Ing Sepur utawa bidang, sampeyan bakal duwe meja tray, seatbelt ing. lan maneka papan umum liyane sing nrenyuhake kuwi. Kajaba sing lagi ngumbah tangan saben wektu sampeyan nutul soko (utawa kelakon bisa nganggo sarung tangan), iku idea luwih kanggo njaga tangan mati pasuryan ing kabeh kaping.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

mangan Inggih

Iku ndadekake pangertèn sing lagi arep mangan bebarengan nalika ing vacation, tengen? sawise kabeh, apa Spanyol tanpa coklat lan Churros, lan apa Prancis tanpa baguette a? Iki ora apa kita nedya, Nanging.

pangan sedhep iku kabeh sarta lan apik, nanging sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan sehat pangan uga. Jalanake piramida pangan lan ngalih metu sing jero-goreng barang kanggo sawetara sayuran ijo saben sapisan ing nalika. Yen sampeyan duwe kamar iku, nggawa vitamins bebarengan karo sampeyan supaya dhewe bek munggah. Priksa manawa kanggo nggawa vitamin c, probiotics, lan liyane gampang-kanggo-nganggo vitamins.

Iki paling pas kanggo ngombé alkohol nalika lelungan uga. Iku uga dikenal sing ngombé kakehan alkohol bisa mimpin kanggo sistem imun sudo (lan sawetara hangovers duraka). Yen sampeyan lagi nyoba supaya njupuk lara, priksa manawa sampeyan tetep konsumsi alkohol kanggo minimal. sawise kabeh, sing pingin ngunjungi Mona Lisa sing adhem biasa?

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Eat Well And Healthy

 

Last Tetep Tip Sehat: Ngresiki Area Panjenengan

Sampeyan uga musuhan, nanging kang worth nggawa sawetara wipes disinfecting bebarengan karo sampeyan kapan lelungan. Apa? Kanggo ngresiki munggah kabeh sing tabel tray lan kursi kita wis wis kasebut. Clorox wipes bisa dituku ing akeh lan sijine menyang tas ziplock. Sampeyan banjur bisa nggawa wong-wong mau karo sampeyan ing nindakake ing.

Priksa manawa kanggo ngilangke armrests, kanthong seatback (yen sampeyan duwe siji), lan malah Gesper seatbelt karo disinfectant kanggo bantuan mesthekake yen area tetep minangka resik sabisa.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Clean Your Area

 

Wong lara nalika lelungan luwih kerep tinimbang meh tindakan liya. Aja kaya wong-wong liya. Ngurus saka dhewe lan nggunakake Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “7 Cara Tetep Sehat Nalika Traveling” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/stay-healthy-while-traveling/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)