(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/06/2020)

Kalayan ayeuna wabah coronavirus ngalungkeun rencana lalampahan dulur urang kana disarray, eta tiasa teuas uninga lamun kedah tetep pakansi Anjeun salami coronavirus atanapi henteu. Bari urang teu bisa nyieun putusan nu keur anjeun lamun milih nuluykeun kana éta penting pikeun mastikeun nu nuju nyokot léngkah ngajaga kaséhatan Anjeun. Ka tungtung anu, didieu aya 7 tips lalampahan ka pitulung anjeun cicing cageur bari iinditan.

 

Cicing Sehat bari iinditan Jumlah 1: Ngumbah Leungeun anjeun

ieu bisa sigana atra, tapi ngumbah leungeun anjeun salah sahiji cara anu pangalusna pikeun tetep diri cageur. kunaon? Nurutkeun kana Service Kaséhatan Nasional, “Ngumbah leungeun Anjeun leres ngaluarkeun kokotor, virus, jeung baktéri eureun aranjeunna nyebarkeun ka jalma sejen tur objék, nu bisa nyebarkeun kasakit kayaning karacunan pangan, flu atawa diare. Bisa ngabantu eureun jalma ti picking up inféksi jeung nyebarna ka batur”.

kantun nempatkeun, cuci leungeun bakal leupas tina sagala gook nu Anjeun ngumpulkeun sapopoe. Ieu hususna pertinent pikeun travelers. situs Wisata nu pinuh ku hordes jalma ti sakuliah dunya. Mun sarébu jalma per poé nu noel hiji doorknob tunggal, jeung ngan hiji teu dikumbah leungeun-Na, pikir kumaha kotor kudu!

Mun anjeun di hiji wewengkon tanpa cai jalan cukup atawa sabun, Anjeun ogé bakal butuh kana pastikeun geus meuli na dipake sanitizer leungeun rutin. Bari kieu bisa garing leungeun Anjeun kaluar lamun dipaké teuing mindeng, aya oge versi tina sanitizer leungeun nu ngawengku komponén moisturizing sangkan anjeun tiasa gaduh leungeun beresih jeung kulit lemes.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Wash Your Hands With Soap

 

saré Cukup

Hayu urang lila geus dipikawanoh nu teu saré cukup négatip mangaruhan sistim imun. Bari dina pakansi eta bisa sigana kawas ide nu sae pikeun meunang nepi di retakan subuh tur ngajalankeun sabudeureun nepi ka tengah peuting. Sanajan, kaleresan aya nu meunang cukup sare leuwih impactful ti anjeun kukituna pikir. Wengi, awak urang butuh waktu pikeun rejuvenate komo dudung. The kirang waktos Anjeun méakkeun di hartosna slumber nu kirang waktos Anjeun gé bisa ngurus diri.

Kanyataanna, studi malah geus ditémbongkeun yén maranéhanana anu henteu cukup sare bisa sangsara lila-abadi éfék négatif kayaning darah tinggi na leungitna ingetan. épék ieu ngan bisa diperparah bari iinditan, jadi ngalakukeun diri ni'mat sarta pastikeun Anjeun pencét jarami pikeun minimum tujuh jam peuting.

Sanaos sesah upami anjeun ngagaduhan zzz upami anjeun parantos pindah sababaraha zona waktos sareng nalangsara ti jet lag, anjeun bisa make sababaraha metoda béda mantuan awak anjeun bersantai tur kumalayang améh sare. Ieu kaasup pancuran haneut atawa mandi, semprot lavender-Scented, tapa, komo cangkir haneut tea. Pondokna, meunang nyatu saré téh imperatif kana pitulung anjeun cicing cageur bari iinditan.

Tikét Marseilles ka Lyon Train

Tikét Lyon ka Paris

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Cicing Sehat bari iinditan Jeung Ulah Ketok Cai

Lamun nuju pos wae rada kanyahoan, kudu atra nu bakal butuh ulah cai ketok. kunaon? Kusabab éta mikroba jero cai lokal anu wilayah-spésifik, jeung / atawa baktéri Gut henteu pisan disusun pikeun nanganan aranjeunna. Rébuan jalma per taun meunang gering nginum cai lokal, kalawan épék kayaning utah na diare pisan umum. Salaku tip a, iteuk ka botol cai iraha anjeun tebih kaluar tina zone kanyamanan Anjeun. Ieu mana rangkep pikeun lokasi sareng amalan kasehatan sketchy. Nagara kirang ngembangkeun lianna bisa ngagunakeun cai minum ti sumber anu sarua sakumaha lokasi jasa toilét. nuhun, éta hal!

oge, pastikeun Anjeun hydrate leres. panas hawa jeung aktivitas beurat téh tiket rusuh ka rumah sakit a tanpa minum cai cukup.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Meunang nembak anjeun

Gumantung kana tempat nu nuju bade, Anjeun bisa jadi kudu meunang nembak husus di hiji klinik perjalanan atawa puseur kaséhatan séjénna. Ieu hususna bener keur sababaraha nagara kirang ngembangkeun, nu masih olahraga alatan kasakit kayaning malaria jeung muriang konéng. Sateuacan Anjeun kantor kaluar dina lalampahan anjeun, pariksa puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC) website. Di dieu anjeun bisa manggihan sarat husus pikeun nagara ka nu keur iinditan. Mun anjeun teu ti Amérika Serikat, Anjeun ogé bisa pariksa ramatloka lokal Anjeun, saperti NHS, pikeun sasuai ka nu Anjeun keur perjalanan cageur.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Women coughing

 

tetep Sehat: Ulah Toél Buka anjeun

Salaku urang geus geus dikaitkeun cuci tangan, ayeuna éta waktu keur ngobrol ngeunaan ramo Anjeun. Sering anjeun gé ningali jalma istirahat sirah maranéhanana di leungeun maranéhna, scratching hiji ateul, atawa lamun heunteu noel rupa maranéhna. Ieu watek tangguh pikeun megatkeun tapi tetep leungeun Anjeun jauh ti beungeut anjeun lamun nuju nyobian tetep sehat bari iinditan.

Ieu common sense, salaku leungeun Anjeun noél jadi loba hal sapopoe. dina karéta atawa pesawat, Anjeun gé boga méja baki, seatbelt nu. sarta sagala rupa wewengkon spasi umum lianna nu noel nuju. Iwal mun nuju ngumbah leungeun Anjeun unggal waktos Anjeun noel hal (atawa kajadian bisa maké sarung), téh mangrupa gagasan hadé tetep leungeun Anjeun kaluar ramo Anjeun sepanjang waktos.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

tuang Muhun

Ngajadikeun rasa nu nuju bade tuang ogé bari dina pakansi, bener? Barina ogé, naon Spanyol tanpa coklat sarta churros, sarta naon Perancis tanpa baguette a? Ieu teu naon we hartosna, kumaha oge.

dahareun ngeunah nyaeta sagala ogé tur alus, tapi anjeun kudu pastikeun yén anjeun dahareun cageur ogé. Turutan piramida dahareun jeung pindah kaluar jelema jero-gorengan goodies pikeun sababaraha greens unggal sakali dina bari. Upami Anjeun gaduh kamar pikeun eta, mawa vitamin sapanjang sareng anjeun tetep diri bisi up. Pastikeun pikeun mawa vitamin c, probiotics, sarta séjén gampang-to-meakeun vitamin.

Ieu paling pertinent mun nginum alkohol bari iinditan ogé. Hayu urang ogé dipikawanoh yen minum teuing alkohol bisa ngakibatkeun hiji sistim imun lowered (jeung sababaraha hangovers jahat). Lamun nuju nyobian ulah meunang gering, pastikeun Anjeun tetep konsumsi alkohol anjeun ka minimum a. Barina ogé, who wants to nganjang ka Mona Lisa ku tiis umum?

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Eat Well And Healthy

 

Panungtungan cicing Tip Sehat: Ngabersihan Area anjeun

Eta meureun repot a, tapi urang patut bringing sababaraha wipes disinfecting sapanjang sareng anjeun iraha wae nu ngarambat. kunaon? Pikeun ngabersihan up sakabeh jalma tabel baki jeung korsi kami geus geus disebutkeun. Clorox wipes bisa dibeuli di bulk teras nahan kana tas ziplock. Anjeun teras bisa mawa éta sareng anjeun dina mawa anjeun kana.

Pastikeun ngusap nu armrests, saku seatback (lamun boga salah), komo ngaitkeun seatbelt kalawan disinféktan anjeun pikeun pitulung mastikeun yén aréa tetep anjeun sakumaha bersih sabisa.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Clean Your Area

 

Jalma meunang gering bari iinditan leuwih sering ti ampir lain nanaon. Ulah jadi kawas dulur sejenna. Ngurus diri sarta pamakéan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Cara tetep Sehat bari iinditan” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/stay-healthy-while-traveling/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)