(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/12/2019)

Murid Travel Ku Train di Éropa teu ngan bisa senang, tapi atikan tur enriching, oge. Malah leuwih penting nu loba mahasiswa (jeung bapa) jarang mikir téh sagala praktis, kaahlian manajemén hirup siswa kudu diajar ambéh jadi bebas, timer diarahkeun, tanggung jawab, grownups akalna! Solo Murid Travel Ku Train di Éropa bisa némbongkeun Anjeun leuwih ti ngan wisata geulis.

 

Murid Travel ku Train nyokot poto mobile

 

Diajar pikeun nganapigasi hirup pribadi Anjeun, sacara umum, nyaeta sagampil penting minangka nyaho naon anjeun jadwal nyaeta pikeun unipersitas. Anjeun teu bisa mikir sia lempeng A urang lamun teu nyaho kumaha carana nyekel karéta a, ngatur anggaran atawa malah ngabersihan baju anjeun! A great way to learn about yourself while having a great time is to travel by train in Europe. Ieu ku jauh Cara panggampangna pikeun meunang sabudeureun tur Anjeun bakal boga waktu pikeun angka kaluar move Anjeun salajengna whilst ngarasakeun tetempoan geulis. janten, iinditan yén tur neuleuman naon éta kawas kaluar aya di alam nyata. Urang geus dibere anjeun sababaraha gagasan meunang nu dimimitian.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

  1. mimitina Mahasiswa Travel urang ku Train nyaeta: Ngarasakeun Sidang A Ku Seine The

Murid Travel Ku Train di Éropa teu ukur amazingly fun tapi lamun geus pinter oge tiasa gratis! Hiji hal anu rada langka di Paris! Grab hiji botol mirah sababaraha anggur na sirah kana Seine ka ngarasakeun krim of potong dina pamandangan jazz Paris. Murid Travel Ku Train ka Paris nyaéta super gampang, malah lamun teu nyarita basa!

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lyon ka Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

  1. Didatangan Frederick Chopin, Jim Morrison, Edith Piaf na Oscar Wilde dina Pere Lachaise Kuburan di Paris, Perancis

Urang ulah ngalepatkeun anjeun lamun pikir salah ieu téh saeutik aneh, tapi Pere Lachaise makam sabenerna bener gede! tips: Éntri anu haratis; ngundeur peta asup ka telepon anjeun atawa tablet samemeh indit pikeun manggihan nu kuburan kawentar.

Lille jeung Paris Kareta

Luksemburg ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

  1. Kamanusaan sarta Studi 4 Biruang di Kroasia

Murid Travel Ku Train di Éropa tiasa langkung ti ngan senang. Salaku murid, hal anu penting pikeun nyandak waktos ka manggihan markisa anjeun atanapi ngan masihan deui! Lamun boga waktu leuwih libur, naha henteu? Lamun ditéang sababaraha moments ngarasakeun-alus, nyandak waktos ka Lalampahan Ku Train ka Kroasia sarta mangga buka Kuterevo. A camp pangungsian pikeun biruang warna coklat anu peryogi pitulung dina urutan bisa ulang diasupkeun kana liar nu. ngarasakeun maén, nyoco atawa ngan nonton ieu sato geulis.

 

  1. Jadi dikurilingan ku kukupu di kebon binatang Amsterdam urang, Holland

Bari urang keur dina topik alam, eureun salajengna nyaeta Kebon Binatang Amsterdam urang. Lokasina di kebon binatang kotana nyaéta rumah kaca badag pinuh ku kukupu geulis. A pangalaman sabenerna unik. Kebon Binatang boga sato lianna teuing, kayaning sloths, kangaroos, sarta jaguars! tip: Dina usum panas éta kabuka dugi lingsir jeung maranéhna kudu konser 6-8 pm kalawan anggur.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Artis Smithsonian Amsterdam

 

  1. Inuman dina Igloo, sapertos, dina The Absolut És Bar di Stockholm, Swédia

Stockholm urang És Bar, nu dibuka taun 2002, ieu meureun nu atraksi alkohol paling sohor di Swedia. Ieu Drew 70,000 datang dina sataun kahijina, geus diulas dina BBC na CNN, tur geus frequented ku selebriti kayaning Pierce Brosnan jeung Swédia urang sorangan Stellan Skarsgård. tempat ieu estu teu masihan harti anyar pikeun frasa “kerén” Pikeun ngalengkepan pangalaman dina, inuman anu malah dilayanan dina usik és batu, dina bar dijieunna tina blok és jelas! Naha henteu manjangkeun Travel Mahasiswa Anjeun Ku Train di Éropa ku ngalamar pakasaban libur didieu. Nalika anjeun murid, dunya téh sabenerna anjeun tiram.

Absolut És Bar Stockholm di Swédia

 

  1. didatangan Bruges, Belgium like other Student Travel by Train

Mimitian kaluar tetep anjeun dina Bélgia ku wisata ngeunaan Bruges. Bruges mangrupakeun kota saeutik ayana di wétaneun Bélgia. Gambar cobbled lajur sarta kanal cupang, sarta kuadrat pasar dijejeran ku munara soaring, gereja bersejarah, sarta almshouses whitewashed heubeul. Aya hiji husus jampe di cinyusu lamun daffodils karpét palataran atuda tina begijnhof mundur bersejarah, atanapi di usum tiris (kajabi poe natal) lamun anjeun bisa boga megah lamun tiris, a kota ampir kana diri.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

  1. nganjang delirium Cafe

Mun anjeun pilari deui tina pihak anu, tuluy luncat kana karéta ka Brussel ngan kawas séjén sasama Travel Mahasiswa ku Train, and visit delirium Cafe dimana maranéhna mibanda 2500 rupa bir on ketok! Ieu pisan gampang pikeun manggihan. Anjeun teu bisa luput tanda Delirium hina tina gajah pink.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

delirium Cafe || Brussel || Bélgia

 

  1. Buka pihak di Ibiza, Spanyol

Sababaraha hal nu ngan bisa meunang jauh jeung nalika anjeun ngora, partying peuting(s) jauh di Ibiza nyaeta salah sahijina! Luncat dina karéta keur Ibiza di lawang atanapi nutup minggu pikeun pangalaman nyata! These two weeks, éta lawang lumangsung dina Méi jeung nutup dina bulan Agustus / September, imah seniman internasional badag ti sakuliah dunya.

 

  1. buka pulau, Éropa urang pangbadagna Musik Festival Dina Budapest, Hungaria

Mun anjeun anu kipas badag tina festival musik Anjeun kudu nyieun Sziget prioritas a. Unggal taun festival minggu-lila ieu muterkeun host kana meta internasional badag Anjeun tiasa boh camp di dinya, atawa cicing di Budapest nu ngan batu urang lémparan jauh sakumaha festival lumangsung dina hiji pulo di puseur kota! and many students like you Student Travel by Train there.

resmi Aftermovie - pulau 2018

 

  1. Balik Pocong Buru Dina Edinburgh, Scotland as a Student Travel by Train

Tebih dihandap jalan Edinburgh sibuk aya perenahna a poék, tentrem, tempat poho. Dina pertengahan taun 1980 susunan jero taneuh Vaults kapanggih - kamar nu geus ditinggalkeun salila ampir dua ratus taun. kamar poék éndah ieu téh diwangun batu Edinburgh kuna, kalawan ceilings arched, fireplaces na 18anggur abad-th vaults. lamun anjeun teu percanten ka hantu wisata ieu ngajadikeun sajarah Edinburgh bener metot. Ieu sagemblengna patut 13 quid (11 lamun anjeun murid!).

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Ku kituna loba Éropa Train Tours nyandak, janten loba tempat turun asih! Urang ditawarkeun anjeun ngan hiji glimpse tina naon bisa didatangan salaku Travel Mahasiswa ku Train. Didatangan ramatloka Simpen A Train and travel to any place your heart desires in Europe.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/student-travel-by-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)