Urutan A Train tiket AYEUNA

Sasih: September 2019

Hal uninga Nalika nyetir Di Éropa

Waktos Maca: 4 menit Kalawan ratusan atraksi bersejarah sarta pintonan hébat anu dibasajankeun panonpoé dicium coastlines ka pagunungan cavernous, Éropa sabenerna boga eta sadayana. Ieu téh mangrupa tujuan sampurna pikeun hiji jalan lalampahan, sabab dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun jalan anjeun ti hiji nagara ka nagara anu sanés di…

5 Inuman Lokal pangalusna Pikeun Inum Jeung Coba Di Éropa

Waktos Maca: 4 menit Éropa nyaéta tempat pasamoan éndah loba budaya béda - sarta tradisi kuliner. Unggal bangsa boga identitas béda sorangan, nu draws sémah katuhu kana sajarah sarta sagalana sejenna eta nawarkeun. Tur di sababaraha nagara, anu ogé hartosna inuman flavorful! Éta tina…

5 Manisan Lokal pangalusna Pikeun Coba Di Éropa

Waktos Maca: 4 menit manisan Lokal datangna dina loba variétas sakuliah Éropah. Unggal nagara jeung wewengkon boga saréat saeutik sorangan aranjeunna reueus nawiskeun. Pikeun wisatawan ku huntu amis, aya nanaon deui alluring ngeunaan iinditan ti rasa anyar. Di dieu luhureun kami 5 pangalusna…

5 Bar pangalusna Jeung Live Music Di Éropa

Waktos Maca: 4 menit Bar jeung musik live pop up madhab di Éropa, maturan cara maehan waktu di hiji tempat meriah mana inuman sarta lagu ngalir bébas. Upami anjeun milarian gaduh sababaraha kota di kota nalika perjalanan karéta anjeun, urang saena sababaraha saran. Di dieu…

10 Bakeries pangalusna Pikeun Coba Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Travelers ku huntu amis, Perhatoskeun! Bisa jadi Anjeun teu boga pikiran nu diperlukeun keur indit ngaliwatan Éropa ngan demi nyobian kaluar Manisan, Tapi anjeun kedah. Éropa ngabogaan sababaraha delicacies hebat anu bakal mawa Anjeun ngadeukeutan ka budaya nagara nu nuju Ngalanglang….

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda