Waktos Maca: 2 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 12/03/2021)

Iinditan ku karéta téh teu nyaman, ramah lingkungan tur eta nyadiakeun spektakuler pintonan, sampurna pikeun nyieun Instagram Anjeun pisan prettier. Di dieu 4 pintonan jalur karéta sangkan caang akun Instagram Anjeun.

 

jalur karéta RSS No.1 – West Highland Line, Skotlandia

Kulon Highland pintonan jalur karéta Skotlandia

Skotlandia famously boga sababaraha paling geulis landscapes tur ngalatih pintonan jalur di dunya. ieu lalampahan kareta nawarkeun pintonan éksténsif ngeunaan moors jauh, lochs, sarta gunung. Nalika iinditan on Jabar Highland Line, Anjeun bakal cukup boga untung pangalaman nu legendaris Glenfiddich Viaduct. Tingali akrab? Éta sabab ieu diulas salaku Hogwarts Express dina pilem Harry Potter franchise. Bayangkeun ketukan dua kali tina pandangan éta bakal kéngingkeun.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

glacier Express, Swiss

Pamadegan jalur Swiss karéta glacier Express

Lamun resep a laun pintonan jalur karéta Pace, ieu jalur pikeun anjeun sarta pengikut Instagram Anjeun. view panorama dazzling anjeun bakal dimimitian ku pintonan ti Matterhorn famed. ti Zermatt, Anjeun gé nyieun lalampahan kareta tujuh jam anjeun sapanjang UNESCO World Heritage Site route ka St Moritz. Ngarasakeun umbar poto salaku glorious alpine tetempoan vistas ngalirkeun jandéla anjeun.

Zurich ka Kareta St Moritz

Zermatt kana Kareta St Moritz

Lyon kana Kareta St Moritz

Basel kana Kareta St Moritz

 

The Flam Railway, Norwégia

The flam kareta jalur karéta RSS Norwégia

Hiji perjalanan pondok – kieu salah-jam numpak karéta ti Myrdal mun Flam téh ngan pikeun pintonan. Sarta untung pengikut Insta anjeun bakal hatur nuhun. Anjeun bakal ningali Nali torowongan, Kjosfossen narik ati curug, jeung fjords anca tina Norwégia.

 

Pilihan nutup kami pikeun pandangan rute karéta – Inlandsbanan, Swédia

Inlandsbanan, Swédia

Lamun glacier Express éta teu cukup salju jeung és pikeun anjeun, mangka anjeun bakal cinta Jalur Inland. petualangan karéta 14-jam ieu dimimitian di Kristinehamn méméh nyieun cara na ngaliwatan rupa bumi Skandinavia untamed arah Gallivare. Kaluar tina jandela Anjeun, Anjeun gé ningali Arktik Circle na – lamun tetep panon anjeun peeled – sababaraha satwa dina bentuk rusa, uncal, sarta Elk.

 

Janten ayeuna saatos anjeun terang ngeunaan pandangan rute karéta sareng siap angkat nganggo jalan karéta anu ngarobih kahirupan nalika anjeun ngagosok akun Instagram sareng kéngingkeun sababaraha pengikut énggal? Buku lalampahan karéta ngimpi anjeun kiwari di Simpen A Train. Sareng anjeun ogé tiasa parios akun Instagram kami instagram.com/saveatrain

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Dsu/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)