Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 03/12/2021)

Afrika Kidul nyaéta tanah pikagumbiraeun, karagaman, jeung signifikan budaya euyeub. Hal ieu diperkirakeun yén deukeut 17 juta datang ngumbara ka Afrika Kidul taun ka tukang nyalira, na ieu téh nomer nu paling dipikaresep bakal tumuwuh taun. Téh mangrupa tempat tetempoan geulis, sajarah penting, dahareun éndah, sarta hiji kaayaanana mahluk ningali na ngalakukeun sakumaha wisata a.

Lamun ditéang nganjang nagara ieu luar biasa, Anjeun meureun hoyong terang kumaha aya anu ngalakukeun. Aya beban tina hal anu maénkeun bagéan di ngabogaan pangalusna pangalaman, utamana salaku aya kitu loba bustling wisata, tapi sakapeung langkung saé indit kasoran lagu sakedik. Ieu lima bintik paling istiméwa di Afrika Kidul nu bisa jadi wawuh jeung.

 

1. Tembe Gajah Park

Kalolobaan jalma pos ka Afrika Kidul pikeun petualangan Safari bakal paling dipikaresep jadi pilari ka buka Kruger taman Nasional. Na aya euweuh doubting yén éta salah sahiji pangpentingna, tempat geulis dina sakabeh nagara. tapi, Afrika Kidul nawarkeun sangkan loba pangalaman Safari unik tur breathtaking, na pos ka Tembe Gajah taman mangrupa salah sahiji cara pangalusna tina ningali gajah nepi deukeut jeung pribadi!

 

2. rute 72

rute 72 ieu situated dina Eastern Cape na nyaeta jalan basisir anu numbu Port Elizabeth jeung Wetan London. Ieu salah sahiji anu pang picturesque nyetir ruteu dina sakabeh Afrika Selatan, jeung pasti hiji titik nu kedah museurkeun. Aya loba hal ningali na pangalaman dina jalur ieu - coba nyandak eta sadayana di saloba mungkin. Pastikeun Anjeun mawa kaméra anjeun sapanjang sareng anjeun, oge!

 

3. Pretoria

Pretoria nyaéta unik, kota underrated di propinsi Jawa Barat Afrika Kidul. Aya nyatu ngajajah didieu, kayaning wangunan rugbi, garéja Square, sareng Pretoria Kebon Binatang.

Sanajan, salah sahiji bagian anu paling impressive ngeunaan Pretoria teh karéta lalampahan Pretoria ka Cape Town. Ieu ngalir pikeun 1,600 km jeung nyokot 27 nepi ka réngsé - jeung bagian Hadé pisan yen anjeun meunang diperlukeun keur indit dina parusahaan Blue Train iconic. Kalayan menu Cordon Bleu maranéhna, parusahaan nawarkeun sababaraha pangalusna hidangan karéta di sakuliah dunya. Ieu nu pamungkas off keok (kareta api) pangalaman lagu anu bakal nulungan urang tingali Afrika Kidul dina lampu sagemblengna anyar.

 

4. Amatola Pagunungan

The Amatola Pagunungan tetep salah sahiji spot paling stunning dina sakabeh Afrika Selatan. Aya pisan kaendahan alam nyandak di eta kota leutik ieu nestled di gunung téh kawas stepping kana dunya sagemblengna anyar.

Aya loba hal pikeun ngalakukeun dieu, sapertos hiking na leumpang trails. Amatola leuweung di Hogsback geus ngaku geus inspirasi pikeun Mirkwood ti J.R.R. Tolkien urang acclaimed barudak lamunan Palasik The Hobbit! Ieu teh pangalaman sampurna pikeun travelers solo, pasangan, jeung kulawarga sapuk. Anu moal bakal hoyong Trek ngaliwatan Mirkwood?

 

HTTPS://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun Kota Resort

Sun Kota Resort katelah Karajaan Paloh regionally sarta bisa ngahontal ku dua-jam drive ti Joburg. Mewah ieu Resort na kasino teh tempat sampurna pikeun saha bae nu keur pilari saeutik opulence kalawan petualangan Afrika Selatan maranéhna. Aya sababaraha hotél denok dieu, ogé dua Kursus golf anu meunang penghargaan, sarta sanctuary buaya 7.000-kuat.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya nu nyatu pangalaman éndah bisa miboga sakabéh sakuliah Aprika Kidul. Jadi loba jelema didatangan sésa hadé-dipikawanoh, tapi ieu sababaraha paling mahiwal. Lamun bisa mikir wae urang geus lasut, punten leupaskeun kami hiji garis dina bagian komentar.

 

Mangga buka kami di Saveatrain.com upami anjeun kantos peryogi tiket karéta.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)