Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/08/2021)

Resep rusiah, raos-niupan rasa, sareng alkohol pisan, dunya urang bar pangalusna sareng klub ngaladénan ieu 10 inuman alkohol must-coba. Ti Cina dugi ka Éropa, sababaraha 10 inuman alkohol pikeun nyobaan di dunya parantos yuswa sababaraha ratus taun. Mangkaning, aranjeunna populér pisan, sareng ngarebut inuman atanapi 2, dina liburan anjeun mangrupikeun pangalaman anu teu kedah diloloskeun.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Inuman Alkohol Pikeun Coba Di Sakuliah Dunya: Aperol Spritz Italia

Koktail basis anggur, Aperol Spritz enak sareng bahan na bakal saé dina jumlah anu pas sateuacan kursus utama sumping. Spritz mangrupikeun apéritif populér klasik di Italia Kalér, mimitina asalna di Venice. Spritz mangrupikeun campuran Campari, prosecco, sareng cai soda, dina és, janten éta idéal pikeun seger dina libur istirahat kota anjeun.

Anjeun kamungkinan bakal ningali inuman warna oranyeu-beureum dina gelas anggur tinggi, dina ampir unggal méja réstoran di Italia. Aperol spritz nyaéta nyegerkeun sareng sampurna pikeun usum panas usum panas Mediterania, janten anjeun ngan saukur kedah nyobian inuman alkohol ieu nalika tuang di Italia.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Aperol Spritz néwak di Itali

 

2. Ngalangkungan Perancis

Saatos dilarang pikeun 100 taun di Perancis, Fairy Héjo kasohor deui. Inuman alkohol héjo ieu mangrupikeun karesep diantara panulis sareng seniman Parisian dina 19-20th abad, lolobana di Montmartre. Absinthe mangrupakeun salah sahiji 10 inuman alkohol anu kuat pikeun nyobaan di sakumna dunya.

Dinten, anjeun tiasa gaduh shot of absinthe, tapi ngan ukur makéna saprak inuman ieu kuat pisan, di seueur bar di Paris. La Fee Verte, Lulu Bodas, L'Absinthe Cafe, mangrupikeun sababaraha tempat anu pangsaéna dimana anjeun tiasa nyobian inuman alkohol anu kuat di dunya. Sanajan, bahan dasar anu anjeun bakal raos dina unggal bentuk absinthe nyaéta bijih, kembang wormwood, sareng adas manis.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Ngalenyepan seuneu di Perancis

 

3. Sangria Spanyol

Anjeun panginten henteu terang yén "Sangria" asalna tina kecap "Sangre", getih, dina basa Spanyol. Teu aya anu hariwang ngeunaan bahan inuman alkohol ieu, nami khusus ieu ngan ukur nuduhkeun warna beureum anu kuat. Teu aya anu langkung saé tibatan cangkir Sangria di soré sareng piring Paella.

Bangsa Romawi anu pangheulana nyiptakeun Sangria tina buah anggur dina Abad Pertengahan. Inuman anggur janten inuman alkohol anu terkenal saatos sakedik alkohol pikeun ngajauhkeun baktéri. Sangria tradisional didamel tina buah anggur Tempranillo, dipelak di daérah Rioja, Spanyol. Sanajan, anjeun tiasa nyobian inuman alkohol anu lezat ieu dimana-mana di Spanyol sareng Portugal.

Sababaraha tempat anu disarankeun ku Sangria pangsaéna di Barcelona: cava sareng Sangria beureum di Arcano, samangka sareng Sangria dina Tiket.

 

Sangria & Samangka Di Spanyol

 

4. Gin Inggris

Gin mimiti sumping di Inggris ti Holland dina abad ka-18. Alesanna Gin didamel tina buah beri liar, sahingga Gin mangrupikeun inuman berry anu dicampur sareng soda, cai, sareng kadang amis. Gin mangrupikeun inuman anu munggaran anu ngahijikeun awéwé sareng lalaki di pub di Inggris. Alesanna nyaéta tingkat alkohol anu luhur, ngajantenkeun sadaya hambatan ngaleungit.

Dinten, Gin dicampur sareng sababaraha bahan: mint, keureut jeruk nipis, peppercorns, sareng jus-jeruk beureum. Kusabab Gin kacida alkoholna, anjeun bakal mabok langkung gancang tibatan kacepetan cahaya. kituna, sok disarankeun pikeun ngiringan bar di grup. Ku cara ieu anjeun aman tina hiji scam perjalanan utama pikeun nyingkahan sadunya, siga lokal anu marahmay nyamar.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Tuang Gin di hiji palang

 

5. Becherovka Céko

Alkohol ikon Céko nyaéta bir. Bir langkung mirah tibatan cai di Céko, sareng henteu seueur anu terang yén inuman alkohol anu kedah diusahakeun nyaéta Becherovska. Éta leres, inuman Becherovska anu paling alkohol nyaéta paling populér di usum salju. Inuman ieu diwangun ku langkung ti 20 jinis ramuan, Kayu manis raoseun, dicampur sareng pir atanapi jus nanas. Ieu disababkeun ku rasa ubar anu kuat, sareng tangtosna teh 38% alkohol.

Tempat anu pangsaéna pikeun nyobaan Becherovska nyaéta di Becher's Bar. Bar tiis ieu dingaranan Josef Vitus Becher, anu ngarobih minuman keras tina ubar pencernaan, kana minuman keras pait ayeuna, lebet deui 1807.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

 

6. Piala Pimm urang Inggris

Hadiran Wimbledon atanapi Chelsea kembang taunan Tembongkeun dina liburan Inggris anjeun? Anjeun meureun bakal inuman langkung ti 1 cangkir Pimm. Pimms nyaéta inuman usum panas pamungkas dina kagiatan usum panas Inggris, amis, aing, sareng disajikeun sareng buah, sampurna pikeun dinten usum panas.

Sanajan, entong lepat inuman buah ieu janten ngan ukur pukulan anu saé, sabab saleresna ngandung 25% alkohol. Salaku tambahan, Pimms basis Gin anu nambihan tingkat alkoholna, janten anjeun bahkan moal merhatoskeun kumaha 1-2 inuman meunang anjeun leuwih ti tipsy di kajadian Inggris usum panas pang gedéna.

 

Piala Pimm di Inggris

 

7. Inuman Alkohol Pikeun Nyobaan Di Sakuliah Dunya Dina Usum tiis: Gluhwein

Waktos Natal mangrupikeun waktos paling saé pikeun ngumbara di Éropa, jeung pasar Natal mangrupikeun daya tarik anu paling endah. Gluhwein mangrupikeun anggur anu endah, sareng anjeun tiasa ngaraosan di pasar Natal di Jérman, Austria, sarta Swiss, ngan ukur nuturkeun ramé anu bahagia.

Beda sareng anggur beureum, Gluhwein langkung manis, dicampur jeung jeruk, rempah, sareng kayu manis. Salaku tambahan, anjeun bakal mésér haneut, janten bakal nyayogikeun anjeun istirahat anu amis sareng raoseun tina jalan-jalan dina usum salju Éropa anu tiis. Sabalikna tina inuman cuaca-tiis, Schnaps mangrupikeun alternatif anu saé pikeun inuman alkohol anu raoseun pikeun dicobian nalika di Éropa.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Inuman Alkohol Pikeun Nyobaan Di Sakuliah Dunya Dina Usum tiis: Wengi Gluhwein Di Jérman

 

8. Inuman Alkohol Kanggo Nyobian Di Cina: Likur Maotai

Minuman keras Maotai Cina nasional dihasilkeun di propinsi Guizhou. Maotai munggaran dihasilkeun nalika wangsa Ming dina abad ka-16. Inuman Cina anu ngandung alkohol anu kedah dicobaan mangrupikeun sisikian dina prosés anu peryogi sababaraha taun dugi ka campuran ieu sahingga alkohol tiasa ngambekan kalayan leres.

janten, lamun aya ngumbara di Cina, maka pastikeun coba inuman Maotami unik ieu. Pangsaéna pikeun raoseun 20-25 suhu derajat, dina gelas bentuk tulip khusus. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraoskeun bau anu beunghar sareng pekat tina minuman keras Cina anu raoseun kecap.

 

Inuman Alkohol Kanggo Nyobian Di Cina: Alak Likur Maotai

 

9. Grappa Italia

Anjeun tiasa ngaraosan pomace anu lezat ieu – anggur brendi populér di Itali Kalér, Swiss, jeung San Marino. Nalika anjeun nginum Aperol nalika tuang siang, grappa mangrupakeun inuman saatos tuang-wengi, pikeun ngabantosan nyerna pasta anu beurat atanapi tuang pizza. kituna, teu sapertos anggur klasik anjeun bakal inuman dina gelas anggur tinggi, grappa bakal sumping dina gelas leutik tina 1-2 ons.

Salaku tambahan, anjeun tiasa nyobian Grappa sasarengan sareng espresso pondok, atanapi bahkan raoseun dicampur dina koktail, Jalan anu mana waé, anjeun bakal resep nyobian inuman alkohol Italia anu kawéntar ieu, sareng kedah nyantélkeun kana tuangeun sareng inuman anu kedah dicobian di Itali.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Grappa ku walungan Di Itali

 

10. Jenever Bélgia

Alkohol pangkolotna di Éropa, Jenever mangrupikeun asal usul Gin. Sanajan, dinten ieu dua inuman ieu mangrupikeun dua inuman alkohol anu béda pisan. Nalika di Bélgia anjeun tiasa nyobian Genever anu lami sareng ngora, Gen ngora salaku aperitif, sedengkeun Gen lami saatos-tuangeun salaku pencernaan.

Jenever mangrupikeun semangat Bélgia langkung ti 500 taun. Seueur perjalanan ka Bélgia kalayan tujuan pikeun ngaraosan bir Belgian anu pangsaéna. Mangkaning, Jenever nyaéta inuman alkohol tradisional di Bélgia. Upami anjeun kersa brink Belgian Jenever salaku souvenir, milarian botol buatan liat, kendi-kendi buatan tangan anu nyimpen minuman keras anu luar biasa ieu.

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Brussel Kalayan Karéta

Amsterdam ka Brussel Sareng Karéta

Paris ka Brussel Sareng Karéta

 

Jenever Di Bélgia

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun di panjuru dunya. Bar anu pangsaéna, pubs, sareng titik pikeun nyobaan ieu 10 inuman alkohol sadunya mangrupakeun perjalanan karéta jauh.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Inuman Alkohol Pikeun Coba Di Sakuliah Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Falcohol-drinks-worldwide%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)