Waktos Maca: 7 menit Di handap ieu mangrupakeun musings kuring dina pangalusna masakan lokal Kuring geus kantos ngarasakeun, salila kuring tetep di Austria. Kuring aya dina waktu usum panas 2016 keur kuring magang 4-bulan dina hiji LSM lokal leutik-ukuran. Pangalaman magang éta jadi pinunjul, yén kuring ngagaduhan patepung bakat…