Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/01/2021)

Mun anjeun teu surti ti mana taman hiburan di Éropa anu pangalusna, lajeng neuteup euweuh salajengna. Artikel ieu mangrupa daptar sababaraha taman hiburan pangalusna anjeun bisa didatangan di Éropa ayeuna! Maka kami bakal méré Anjeun déskripsi lengkep unggal jeung kumaha anjeun bisa meunangkeun ka aranjeunna ku karéta. Ku kituna hayu urang mimitian ku daftar!

 

The hiburan Park panggedéna di Éropa - Disneyland Paris

Upami anjeun teu acan dilongok, Anjeun geus undoubtedly Nu Uninga Ngeunaan Disneyland di Paris. taman ngawengku sagalana nu salah bisa manggihan di Disneyland aslina di Amérika Serikat. tambah, eta ngawengku dua taman tema sarta total tujuh hotél dina loka! Anjeun paling dipikaresep bakal butuh sababaraha dinten upami Anjeun hoyong buka sagalana. Saterusna, Anjeun ogé tiasa nganjang ka Walt Disney Studios éta katuhu gigireun taman.

Lamun datang ka ngahontal taman, éta kawilang gampang pikeun anjog aya ku karéta. Salah sahiji anu pang hubs karéta sentral dina Perancis mangrupakeun katuhu gigireun Disneyland. Puseur sual nyaeta stasion kareta Marne-la-Vallee / Chessy, tur anjeun bisa ngahontal éta gampang tina mana di Perancis atawa saluareun. Naon deui, Disneyland geus lokasina teu jauhna ti Paris.

Paris keur Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Brussel kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Lyon kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Lille jeung Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Nu Maha Popular Park hiburan di Jerman - Europapark

Europapark teh taman panggedéna jeung pang populerna di sakabéh Éropa, katuhu sanggeus Disneyland. Sanajan, éta moal naha urang milih deui. Ieu salah sahiji taman hiburan pangalusna di Éropa dina pamadegan urang sabab tina roller-coasters. Anjeun bakal tiasa numpak seueur diantarana sareng seueur anu unik. Anjeun bakal kedah parios Arthur – nu newest roller-coaster éta gabungan hiji / salah outdoor indoor sareng numpak poék ogé!

Anjeun tiasa mendakan ieu taman tema endah di Karat, a kota deukeut Freiburg na Strasbourg. Anu ngandung harti yén anjeun bisa ngahontal Europapark cukup gampang ku karéta, ti kotana wae. The setasion kereta api mangrupa sabagian 4km jauh sahingga lajeng bisa leumpang mun lawang, atanapi nyandak salah sahiji nu biasa beus nu buka taman.

Strasbourg kana Kareta Ringsheim

Stuttgart kana Kareta Ringsheim

Basel kana Kareta Ringsheim

Offenburg kana Kareta Ringsheim

 

The Fairytale Capital Éropa - Efteling hiburan Park

The Best Parks hiburan, efteling Walanda

 

Loba jalma ti sakuliah Éropah henteu weruh ngeunaan dreamland ieu sakabeh pencinta fairytale! Sanajan, taman anu pangbadagna salah dina sakabéh tilu nagara nu Benelux nu. Naon deui, efteling nyaeta tempat sagala dongeng sumur-dipikawanoh datang ka kahirupan! Loba fairytales Palasik of Hans Christian Andersen, Charles Perrault, jeung Dadang Grimm datang ka kahirupan didieu. Éta téh diulas ngaliwatan hiji campuran rupa rides, adventures, sarta beuki. Sadayana, Anjeun gé kudu sahenteuna dua dinten nepi ka didatangan ku sagalana!

Anjeun tiasa didatangan Efteling cukup gampang via karéta. Hayu urang ayana katuhu dina antara sakabeh kota utama di Walanda. Nu ngajadikeun taman bisa diasupan ti sakuliah éta Walanda tur saluareun. Jeung sambungan karéta katuhu, anjeun bisa ngahontal taman ti mana di Éropa. Éta alesan sejen naha Efteling nyaeta diantara taman hiburan pangalusna di Éropa!

Brussel kana Kareta Tilburg

Antwerp kana Kareta Tilburg

Berlin kana Kareta Tilburg

Paris keur Kareta Tilburg

 

Sadayana, tilu ieu nyokot luhureun kami. Aya loba batur di Éropa, éta tangtu, tapi urang ngarasa yen wungkul tilu ieu memang pangalusna. Anjeun tiasa taros Kami lamun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan taman jeung karéta rides ka aranjeunna. oge, ngarasa Luncat ka candak katingal di blog urang. Urang biasana nulis ngeunaan loba tempat na karéta rides patut ngadatangan sarta nyokot sakabéh sakuliah Éropah!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)