Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/07/2021)

Taun ayeuna anjeun gaduh kasempetan pikeun ngajalajah kaajaiban dunya sabab peraturan perjalanan tetep dijantenkeun pikaresep. Tujuan pakansi anu parantos ditutup tiheula lalaunan dibuka deui sabab dunya ngaluyukeun hirup ku pandemi. Di dieu nu 8 Gagasan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021 anu anjeun kedah nimbangkeun.

 

1. Cape Cod

Daérah ieu aya di Massachusetts wétan sareng mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling sering diumbara di Basisir Wétan. Di 2021, éta masih luhur dina bagan salaku salah sahiji tujuan perjalanan ulang taun anu pangsaéna. Aya seueur anu anjeun tiasa tingali dina daérah ieu kalebet pantai indah, taman, mercusuar bersejarah, sareng seueur rekreasi alami. Nalika anjeun ngurilingan kota ieu, penting pikeun anjeun milarian akomodasi anu aman. Nyéwa pakansi ngajantenkeun pilihan anu paling saé perkawis ieu. Daripada cicing di kamar hotél anu sempit, anjeun tiasa milih cicing di salah sahiji seueur Cape Cod anu mewah nyéwa pakansi. Ieu bakal masihan anjeun raos sapertos di bumi sabab anjeun bakal ngagaduhan aksés kana fasilitas sapertos dapur sareng kamar cuci sareng alat-alat sapertosna Parabot HVAC. Ieu raoseun utamina nalika iinditan jeung kulawarga sabab anjeun bakal gaduh kasempetan kanggo nyayogikeun tuangeun anu raos sareng beresih salami anjeun cicing. Salaku tambahan, aya sababaraha tingkat privasi dina nyéwa liburan dibandingkeun hotél.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Cape Cod

 

2. Gagasan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021: Alaska

Sanaos sacara geografis misah ti Amérika Serikat, Alaska mangrupikeun tempat paling narik ati anu saé pikeun didatangan. Éta tujuan ulang taun anu sampurna pikeun liburan ski sareng murangkalih. Nalika anjeun angkat ka bagian ieu nagara, anjeun bakal ningali gletser jauh, gunung ngaluhur, moose megah, 12biruang jangkung ft, sareng seueur garis pasisian anu suwung. Diantara tempat-tempat luhur anu anjeun tiasa sumping di Alaska nyaéta Taman Nasional Denali, dimana anjeun bakal ningali biruang, ajag, sareng moos. Anjeun ogé bakal kéngingkeun kasempetan leumpang sapanjang Walungan Savage nalika anjeun ngagem perairan anu masih kénéh tiis. Upami anjeun resep ngala lauk, anjeun tiasa kéngingkeun kasempetan pikeun nganjang ka pusat perikanan di Alaska, Homer. Sajaba, anjeun tiasa angkat ti padang gurun sareng angkat ka Anchorage anu mangrupikeun kota anu pangageungna di Alaska. Nalika anjeun sumping ka Alaska sareng kulawarga, anjeun kedah mastikeun yén anjeun nganjang ka Arktik Circle Day Tour ti Fairbanks sareng Matanuska Glacier Full day Tour. Dua wisata ieu bakalan ngalengkepan liburan Alaskan anjeun.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

Tujuan Wisata Pangsaéna Di 2021: Pagunungan Alaska

3. Grand Canyon Di Arizona

Sanaos meunang sakitar lima juta pengunjung taunan, Grand Canyon masih aya diantara tempat anu paling hadé pikeun didatangan 2021. Ieu téh mangrupa tengara pang populerna di Amérika Serikat sareng katémbongna éndah ti unggal juru. Anjeun tiasa angkat hiking di daérah ieu atanapi nganggo numpak helikopter pikeun menikmati bentang alam tina pandangan udara. Anjeun tiasa ngaksés Kalér sareng Kidul Rims ti sisi anu sabalikna ti jurang. Kaseueuran jalma resep nganjang ka Taman Nasional Grand Canyon Bates Kidul sabab éta sok kabuka bahkan nalika usum salju. Anjeun tiasa nyandak jalan drive sacara pribadi atanapi nganggo beus shuttle wisata di daérah ieu pikeun nikmati pandangan gurun. Di Grand Canyon, anjeun tiasa ningali langkung ti 447 spésiés manuk anu aya di dinya, camp sapeuting di padang, sareng ngiringan ngiringan kagiatan pikaresepeun sapertos arung jeram. Di daérah ieu, kasempetan senang henteu aya tungtungna!

Lucerne ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Geneve ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

Grand Canyon Di Arizona

 

4. Gagasan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021: Taman Nasional Crater Lake

Lokasina di Oregon, Kawah Danau nguasaan lima puluh tilu kilométer pasagi. Danau dumuk di jero Gunung Mazama anu kabentuk di luhur 7000 taun ka pengker ku ledakan. Cai mibanda cai biru anu nyayogikeun réfléksi anu ngajentul anu bakal ngantep anjeun kagum. Kaéndahan danau ieu nyaéta anjeun tiasa lebet scuba diving kurang leuwih 2000ft upami anjeun resep kana jinisna sapertos senang. Pikeun mikaresep perjalanan anjeun ka daérah ieu, anjeun kedah nyéépkeun tilu dinten ngajajah sadayana kaajaiban anu ditawarkeun danau.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Nice Kalayan Train

Cannes ka Paris Kalayan Karéta

Cannes ka Lyon Kalayan Karéta

 

Tujuan Wisata Pangsaéna Di 2021: Taman Nasional Crater Lake

5. Dunya Disney

Anu terakhir dina daptar nyaéta Disney taman téma sareng Resort di Orlando. Tempat anu mempesona ieu ngajadikeun tempat perjalanan ulang taun anu pangsaéna pikeun jalma anu leres-leres lemes tina kagiatanana sapopoé. Ieu leres leres pikeun perawat anu disertifikasi anu nembé réngsé NCLEX RN ujian sareng meryogikeun liburan anu pikaresepeun. Untung pikeun aranjeunna, ti saprak taun mimiti, kaseueuran taman parantos dibuka deui sareng siap pikeun bisnis. Dibikeun kumaha populérna, tempat ieu sering rame janten anjeun kedah ngarencanakeun kadatangan anjeun kalayan bijaksana. Pikeun mikaresep cicing anjeun, anjeun bakal kedah cicing ngeunaan 6-7 poé. Sababaraha tempat wisata anu anjeun should maksudna ningali kalebet Bajak Laut Karibia, Hiber Peter Pan urang antara séjén.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Dunya Disney

 

6. Tempat Wisata Ulang Pangsaéna Di 2021: Venice Di Itali, Eropa

Lokasina di belah wétan-wétan Itali, Venice mangrupikeun paningal pikeun palancong. Éta ibukota daérah Veneto sareng diwangun ku 118 kapuloan leutik dipisahkeun ku kanal. Kapuloan ieu aya hubunganana sareng langkung ti 400 sasak. Teu aya jalan, hartosna lalu lintas rame. Jalma-jalma ngarambat dina parahu dina kanal, ngaladénan anu datang ku sababaraha tampilan anu matak teu katingali di tempat séjén. Venice dianggap salah sahiji kota anu paling unik di dunya, daptar salaku salah sahiji tujuan utama pikeun palancong sareng fotografer di 2021. Sumawona, Venice dipikanyaho luar biasa romantis di alam na. Venice ogé mangrupikeun daptar paling seueur kota geulis di dunya. Éta alatan tawaran no-road unik na, gedong vintaj anu mengesankan, sareng elemen bersejarah anu aya di sakumna pangwangunanana.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Tujuan Wisata Pangsaéna Di 2021: Venice Di Itali, Eropa

 

7. Tujuan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021: Lake Baikal, Rusia

Janten nagara panggedéna di dunya, Rusia seueur nawiskeun kaasup pantai, gunung, jeung gedong bersejarah. Sanajan, Situ Baikal mangrupikeun pilihan utama pikeun seueur wisatawan sareng fotografer. Éta mangrupikeun situ anu paling dikenal di dunya, kalayan seueur laporan ngaku éta langkung ti 25 yuswa juta taun. Éta ogé situ anu paling jero di dunya, ngahontal jero maksimum 1642 méter. Naon deui? Baikal mangrupikeun danau cai tawar pangageungna di dunya. Langkung ti 20% tina cai alam dunya dumuk di danau ieu. Kanggo sakitar 5 bulan per taun, danau tetep katutupan handapeun lapisan és anu kandel. Sanajan, éta masih mungkin pikeun ningali jero sakumaha 40 méter handapeun na. Kanggo sakitar 10 bulan per taun, cai na tetep dina suhu tiris tina 5 darajat Celcius. Sanajan, sakitar sasih agustus, suhu na nepi ka 16 darajat Celsius, sahingga hadé pikeun ngojay gancang sareng beuleum.

 

 

8. Tembok Besar Cina

Sanaos Cina parantos ageung janten nagara maju téknologi ayeuna, éta tetep henteu acan kaleungitan pesona sareng pikagumbiraeunana nalika mimiti dipanggihan. Aya seueur anu fancy sareng misterius ngeunaan Cina, tapi Tembok Ageung ngunggulkeun sadaya peringkat sareng réngking. Numutkeun kana paribasa Cina anu populér, "Teu aya anu tiasa janten pahlawan anu leres kecuali anjeunna parantos dina Tembok Ageung". Ngalegaan saluareun panjang tina 6000 kilométer, tugu masif ieu mangrupikeun salah sahiji jinisna, sareng mangrupikeun kunjungan ka unggal palancong. Jangkungna rata-rata na sakitar 6 ka 8 méter, kumaha oge, éta saluareun langkung ti 16 méter dina jangkungna puncakna. Éta cukup lega anu langkung ti 10 tukang leumpang tiasa leumpang di dinya sisi ku samping. Témbokna gaduh seueur benteng anu ngagumkeun, kumaha oge, anu pangkolotna aya ti saprak abad ka 7 SM. Tembok Ageung mangrupikeun pangalaman anu sakali-sakali hirup anu teu kedah diloloskeun ku biaya naon waé.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Tembok Besar Cina

 

8 Gagasan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021: kacindekan

Nalika anjeun panginten parantos ngabolaykeun pakansi di 2020 alatan pandemi, anjeun masih tiasa nyandak perjalanan éta taun ayeuna. Sanajan, pastikeun anjeun nyandak sadaya léngkah pikeun nyimpen kana biaya transportasi. Anjeun kedah tujuan sahenteuna nganjang ka Cape Cod, Alaska, Grand Canyon, Tasik Kawah, sareng Disneyworld. Ngawitan ngarencanakeun perjalanan anjeun dinten ayeuna pikeun anjeun pikaresepeun perjalanan anjeun. Kami resep ngumbara nganggo karéta dugi ka anjeun tiasa ogé mikaresep pintonan anu pangsaéna.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun salah sahiji 8 Gagasan Wisata Ulang Tahun Terbaik Di 2021 ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "8 Tujuan Wisata Anu Terbaik Dina 2021" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)