Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/04/2021)

Buana Éropa anu lega dipelak pikeun coklat endah jeung nikmat na. Kanyataanna, loba chocoholics nu mikaresep iinditan sebutkeun yén maranéhna geus kasempetan secukupnya sababaraha rasa endah mangsa ngumbara maranéhna. Lamun anu nyieun jalan ngaliwatan Éropah jeung coklat adore, urang kudu warta hébat anjeun! Simpen A Train melong ka pamandangan coklat Éropa sarta geus nunda babarengan daptar nu 10 coklat toko pangalusna di Éropa. Kudu neangan diri dina hiji nagara ieu, tur anjeun meunang craving pikeun sababaraha coklat endah, nyandak waktos ka didatangan salah sahiji lokasi kasebut. Anjeun moal kuciwa.

 

1. Toko Coklat pangalusna Dina Paris – Debauve na Gallais

Perancis mangrupakeun diantara nagara paling kacida dipeunteun pikeun coklat na. Anjeun pasti ningali loba toko coklat bari nyieun jalan ngaliwatan jalan ibukota teh. Kanyataanna, Anjeun bisa jadi overwhelmed jeung Jumlah toko coklat anjeun sapatemon. Pikeun mastikeun Anjeun ngalaman pangalusna Paris geus tawaran, kami ménta sabudeureun pikeun warung coklat must-mangga buka di Paris. Loba diwaler yen eta janten Debauve na Gallais. toko hebat ieu teu mung pangkolotna di kota, tapi mangrupakeun Palasik. Ieu dibuka dina 1800s sarta geus dijieun coklat nikmat keur publik nu kantos saprak. Kanyataanna, éta kitu badag nalika aranjeunna dibuka yén maranéhna jadi suppliers coklat kanggo Pangadilan Perancis sarta Napoleon. Loba inohong Perancis hébat ngarasakeun coklat maranéhna, jeung jadi anjeun bisa.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Debauve na Gallais Coklat Paris

 

2. Viziovirtù

Lamun datang ka Italia, loba hal Viziovirtù salaku lokasi must-neng keur pencinta coklat. Toko populér anu lokasina di puseur Venice sarta mangrupakeun chocoholics impian. Sagalana di warung kasebut handmade kalayan bahan pangalusna sadia. Aranjeunna nawiskeun campuran sampurna tina rasa anu luar biasa sareng suasana Venesia anu pikaresepeun. Kanyataanna, filsafat maranéhna sabudeureun coklat téh matak. Aranjeunna nuturkeun métode tradisional jeung karajinan sagalana ku leungeun. Ngagabungkeun nu mibanda ukur bahan pangalusna, sareng anjeun gaduh lokasi anu kedah dikunjungi di jantung kota Venice.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

3. Pangalusna Coklat Toko Dina Amsterdam – Vanroselen

Walanda mangrupakeun biasana moal tempat kahiji nu datang ka pikiran mun anjeun mikir chocolates. Sanajan, éta kénéh a tempat hébat secukupnya sababaraha chocolates pangalusna di dunya. Salah sahiji anu pang toko populér dina Amsterdam. Vanroselen ieu kudu-mangga buka titik keur saha pilari nyobian-kelas dunya coklat. Sagalana di toko maranéhanana nyaéta handmade, ngagabungkeun coklat sareng sagala rupa bungbuahan sareng hérbal pikeun nyiptakeun unik sareng ngubaran sungut.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

4. Coklat House Nathalie Bonn

Lamun keur iinditan ngaliwatan Luksemburg, pastikeun pikeun eureun ku toko coklat fabulous ieu anu geus jadi ngaran sakuliah dunya. Sanajan, aslina mangrupa coklat House tina Luksemburg ieu lokasina sabalikna Ducal Istana Grand, tur éta imah sababaraha pangalusna kreasi coklat di dunya. Lokasina di gigireun royalti, anjeun tiasa pastikeun aranjeunna nyadiakeun mung pangalusna. Ngarasakeun sawarga pangalaman jeung sababaraha pangalusna rasa di dunya.

Antwerp kana Kareta Luksemburg

Brussel kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

 

5. Toko Coklat pangalusna Dina Wina – Xocolat Manufaktur

Mun anjeun kantos nyandak stroll hiji liwat distrik jegud tina Hietzing di Wina, mayar waktu nganjang ka Xocolat Manufaktur. Di toko ieu hebat, anjeun tiasa manggihan sababaraha coklat pangalusna di Éropa. Dibere dina kaca casing pikeun sakabéh ningali, Anjeun bisa ningali sababaraha variétas paling disampurnakeun tina coklat di nagara. Anjeun tiasa buka aya ngarasakeun coklat atawa hadir workshop sarta diajar saeutik a ngeunaan seni nyieun coklat.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

6. Erich Hamann

Upami Anjeun keur néangan pikeun warung anu geus beunghar jujutan jeung rasa, lajeng neuteup euweuh salajengna ti Erich Hamann di Berlin Kulon. Dua hal nyieun toko ieu nangtung kaluar. firstly, eta teh sajarah endah ti toko sorangan. Ieu balik deui ka 1928, sareng tempatna di gedong ala Bauhaus anu salamet tina perang dunya kadua. Bréh, éta ngahargaan maranéhanana tradisi jeung rasa hébat. Aranjeunna masih boga resep aslina ti lawang toko jeung cinta kana fokus dina poék coklat. Sanajan, aranjeunna malah nawiskeun coklat bodas sarta sagala rupa rasa séjén. babakan coklat nyéta omongan kota nu, jadi pastikeun pikeun coba eta upami anjeun nganjang nyimpen.

Berlin kana Kareta Potsdam

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

7. Toko Coklat pangalusna Dina Bruges – The Coklat Line

Bélgia nyaeta diantara nu pangalusna lamun datang ka seni nyieun coklat. Leumpang ngaliwatan Bélgia kota, anjeun bakal nempo loba morsels nikmat dina tampilan. Salah sahiji tempat pangalusna pikeun meunangkeun coklat hebat nya The Coklat Line di Bruges. toko nyaeta kudu-neng keur saha eta enjoys sapotong hade coklat. Aya loba rasa tradisional jeung loba senang jeung chocolates eksperimen milih ti. Anu ngajantenkeun Garis Coklat anu unik nyaéta prosés na ngadamel coklat. Sakitu coklat lempeng tina kacang jeung geus husus alat-alat keur grinding na Pergaulan coklat nu. waktos salajengna basa Anjeun di Bruges, luangkeun waktos pikeun ngaraosan rasa anu luar biasa sareng pangalaman anu saé di The Chocolate Line.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

Bruges The garis coklat téh dina toko Coklat Best dina daptar Éropa

 

8. Max Chocolatier

Swiss kasohor coklat na. Kanyataanna, bisa atribut coklat susu kana Swiss. Sakali anjeun meunang ka nagara, anjeun bakal aya bewara nu coklat téh madhab. Ampir unggal tempat anjeun buka pinuh toko coklat maturan kacamatan pikeun tuang. Lamun hayang ngalaman pangalusna Swiss geus tawaran, loba satuju yén Max Chocolatier nyaeta tempat sampurna nganjang. Ieu mangrupakeun favorit lokal, sarta pikeun alesan alus. Maranehna ngagunakeun bahan-kualitas luhur sarta ngahasilkeun sababaraha coklat pangalusna di Swiss. Éta ogé boga unik, opat menu musim nu ngajadikeun rasa coklat musiman. Kasimpulanana, anjeun bisa ngalaman rupa-rupa rasa, gumantung kana sabot anjeun ngadatangan toko.

Zurich ka Kareta Lucerne

Bern kana Kareta Lucerne

Jenéwa kana Kareta Lucerne

Konstanz kana Kareta Lucerne

 

9. Toko Coklat pangalusna Dina Budapest – coklat Rozsavolgyi

Hungaria mangrupakeun gem disumputkeun pikeun chocoholics. Sakitu rupa-rupa Manisan endah, sarta chocolates disebut istiméwa. Kudu dikunjungi pikeun ngaraosan cikopi anu luar biasa nyaéta coklat Rozsavolgyi di Budapest. Eta nawarkeun loba Ngaruwat amis tur, paling importantly, endah coklat kreasi. coklat maranéhanana kahontal Kinérja internasional kalawan bonbons coklat maranéhna, jeung pas coba aranjeunna, eta jelas naha. nu beunghar, aesthetically morsels pleasing aya sawarga. Ngeureunkeun ku lamun anjeun iinditan ka Budapest.

 

10. Sprungli

Panungtungan dina daptar urang tina 10 Pangalusna Coklat Toko Di Éropa nyaéta Sprungli. Lamun Anjeun keur pilari tempat nu embodies pamanggih klasik tina coklat Swiss, kasampak aya salajengna ti Sprungli di Zurich. warung ieu dibuka taun 1859 sarta geus digawe endah, handcrafted kreasi coklat kantos saprak. Lamun hayang ngalaman coklat hébat dihasilkeun tina finest bahan, mangga buka Sprungli.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

Sprungli nyaeta dina toko Coklat Best dina daptar Éropa

 

Kasimpulanana, Éropa mangrupa tempat seru pikeun batur anu keur néangan keur coklat pangalusna sarta coklat toko pangalusna atawa ngan hiji kipas choco.

Anjeun siap ngalaman chocoholics paradise salila lalampahan anjeun hareup ngaliwatan Éropa? Buku A Train tiket ka anjeun tujuan nu dipikahoyong jeung rasa sakabéh maranéhanana geus nawarkeun.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Toko Coklat pangalusna Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chocolate-stores-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)