Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/07/2021)

Naék karéta ka tujuan anu sampurna pikeun kota istirahat atanapi balanja, ibukota anu paling luar biasa di Éropa gaduh sadayana. Pasar loak aya tempat anu modéren sareng modéren, ayeuna sareng sajarah, sumping babarengan, dimana muncul hal-hal hébat, sareng urang 7 pasar loak anu pangsaéna di Éropa mangrupikeun conto anu sampurna.

Upami anjeun resep kana balanja, sareng khususna pikeun koleksi vintage, teras ieu 7 pasar loak anu pangsaéna di Éropa bakal janten impian anu leres. Kantun nuturkeun pasar loak pamungkas kami di panduan Éropa, sareng grab a koper gedé!

 

1. Pasar Kutu Munich

Upami anjeun nuju ka Bavaria kanggo Liburan Éropa di cinyusu, sareng milari sababaraha harta karun anu seger, maka anjeun bakal resep pasar loak buta Munich. Pasar loak anu saé ieu nandaan festival musim semi sareng diayakeun sataun sakali.

Bakal aya bérésna 2000 jelema nu ngajual, kalayan endah vintage éta, sapertos kantong Louis Vuitton kalayan harga lucu. kituna, anjeun panginten kedah jelas yén dinten Sabtu kanggo pasar loak Riesen-Flohmarkt Theresienwiese di Munich. Salaku tambahan, sumping sareng daptar balanja anu jelas, sareng aya di awal anu anjeun tiasa. Lawang dibuka di 4 Kami, jeung anjeun moal jadi hiji-hijina manuk mimiti!

Harga Karéta Dusseldorf ka Munich

Harga Karéta Dresden ka Munich

Harga Karéta Nuremberg ka Munich

Bonn ka Munich Harga Train

 

Buku anu ditawarkeun di Pasar Loak Munich

 

2. Pasar loak Amsterdam

Bisi anjeun henteu terang, Amsterdam mangrupikeun kota anu ngagaduhan sejarah padagangan anu beunghar. kituna, éta henteu heran yén salah sahiji pasar loak pangsaéna di Éropa nyaéta di Amsterdam. Sataun sakali, jalan-jalan anu saé di Amsterdam, robah jadi pasar terbuka, dimana anjeun tiasa balanja sareng nyerep suasana anu endah dina salah sahiji kota-kota pangageungna di Éropa.

Sataun sakali, salaku perayaan dina Hari Raja, terusan sareng gang Amsterdam janten pasar loak ageung. Péstigasi Chic, seni, gadget, sareng harta karun kadua sanésna bakal ngantosan anjeun di pasar loak anu saé ieu.

Iraha? 6 Kami ka 8 pm tanggal 27 April.

Bremen ka Amsterdam Harga Kereta

Hannover ka Amsterdam Harga Train

Bielefeld ka Amsterdam Harga Train

Harga Karéta Hamburg ka Amsterdam

 

Vrijmarkt Amsterdam Walanda

 

3. The Grande Braderie De Lille

Pasar loak panggedéna sareng paling kawéntar di Perancis, pasar loak Grande Braderie de Lille bakal hosting 10,000 jelema nu ngajual.

Pasar loak Lille mangrupikeun acara pangbadagna taun ieu sareng lumangsung dina akhir minggu mimiti Séptémber. Upami anjeun ka panen, sareng barang-barang retro, maka anjeun langkung saé buku tikét ka Lille pikeun Séptémber 4th– 5th, pikeun boros vintage.

Disebutkeun, yén éta bakal nyandak anjeun caket 40 jam ngan leumpang ngaliwatan sagala nangtung, sareng éta tanpa lirén sareng balanja.

Sababaraha frasa anu manpaat pikeun dijaga & diajar:

"Naon harga pangalusna anjeun?"- Naon harga pangalusna anjeun?

"Kupon la poire en Deux" - Hayu urang silih pendak di tengah / mogok nawar

"Nawar!"- Deal!

Kumaha carana meunang aya? Candak sajam Perjalanan karéta TGV ti Paris.

Paris ka Rouen Harga Train

Paris ka Harga Lille Train

Rouen ka Brest Harga Kereta

Harga Rouen ka Le Havre Train

 

4. Pasar Jalan Portobello Di London

Pasar loak pangsaéna di Inggris kajadian unggal dinten di pasar Portobello di London. Pantun, barang antik, kadaharan, sareng harta karun kadua bakal ngantosan anjeun unggal dinten dina saminggu, tapi kudu siap pikeun dorongan tanaga sareng warna dina dinten Saptu.

janten, saatos dinten balanja antik, anjeun tiasa nyandak sayuran anu lezat, kiju, sareng susuganan anu sanés pikeun tuang siang sateuacan sateuacan neraskeun usaha vintage anjeun di pasar mode di Westway. Nganjang ka pasar Portobello Road mangrupikeun hal anu paling saé dilakukeun di London, sareng anjeun kedah bakalan sadidinten ka pasar loak ieu sareng landmark London.

AAmsterdam ka London Harga Train

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

Catetan vinil di Portobello Road Flea Market Di London

 

5. Pasar loak Paris

Nalika urang mikirkeun Paris, urang langsung ngagambarkeun suasana na. Husus, misterius, kuno, karajaan sadayana aya dina pipikiran sareng Paris, sareng ka pasar loak anu luar biasa na.

Pasar loak Paris mangrupikeun salah sahiji pasar loak pangsaéna di Éropa berkat harta karun langka anu disumputkeun na. Seni Afrika, potongan hiasan vintage, sareng pakean mangrupikeun sababaraha hal anu anjeun bakal mendakan di pasar loak ageung ieu.

Upami anjeun badé nyandak sapotong alit Paris sareng anjeun, maka pasar loak Paris mangrupikeun tempat balanja. Anjeun ngamimitian usaha anjeun Rue des Rosiers, jalan utama, tur leumpang ka handap dina urutan lebet kana pasar misah.

Iraha? Saptu-Senén

Kumaha carana meunang aya? Naék metro, angkat ka Porte de Clignancourt on Line 4, sareng turutan balaréa nuju overpass beton ageung.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Pasar Kutu Geulis Paris

 

6. Pasar Kaulinan Bal Brussel

Hijina pasar loak anu kabuka 365 dinten sataun, pasar Bola Kaulinan di Brussel, ogé anu pangbadagna di Bélgia.

Di jantung distrik Marolles, anjeun bakal mendakan rékaman vintage, sareng buku langka ditata dina simbut. Di jalan caket, anjeun bakal mendakan toko kadua sareng antik.

Iraha? Wayah pangsaéna pikeun milarian harta karun nyaéta dinten Kemis sareng Jumaah.

Dimana? Tempat du Jeu de Balle Brussel

Luksemburg ka Brussel Harga Train

Antwerp ka Brussel Harga Train

Harga Karéta Amsterdam ka Brussel

Harga Karéta Paris ka Brussel

 

Pasar Kaulinan Bal Brussel

 

7. Milan

Aya sababaraha pasar loak di Milan, sareng éta henteu heran sabab éta ibukota pantun dunya. Mercatone dell'Antiquariato mangrupikeun pasar loak pangageungna di Milan sareng lumangsung dina dinten Minggu pamungkas unggal bulan. Bakal aya 380 nangtung tina jati antik jeung baju vintage, ngantosan anjeun.

Sanajan, pasar loak hippest di Milan nyaéta Pasar Wétan. Upami anjeun milari potongan-potongan anu tiasa dikoleksi atanapi karya seni modéren maka anjeun bakal jatuh cinta ka pasar loak Wétan. sajaba ti, anjeun tiasa nyandak tuang siang atanapi bir dina set DJ, bari anjeun ngulampreng di pasar nangtung. Sakali anjeun ngaléngkah, anjeun moal hoyong kantos tinggalkeun ieu retro & pésta vintage.

Dimana? Ngalangkungan Mecenate, 84

Iraha? Unggal Minggu

Kumaha cara nepi ka Pasar Wétan di Milan? Candak jalur M2 metro

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

Pasar Kutu Militan Milan

 

kacindekan

Éropa mangrupikeun gabungan tina gaya retro sareng modéren, anu bakal hirup di pasar loak anu paling endah. Perjalanan ka Éropa moal lengkep tanpa nyéépkeun sapoé dina salah sahiji anu pangsaéna 7 pasar loak di Éropa. Sumawona, balik ka bumi tanpa sahenteuna 1 sapotong vintage siga anjeun henteu kantos nganjang ka Éropa pisan.

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka ieu 7 pasar loak pangalusna di Éropa ngalatih.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "7 Pasar Kutu Pangsaéna Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)