Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/03/2021)

Ti téater kuno anu spektakuler handapeun bintang dugi ka aula anu endah sareng elegan, ieu 12 tempat musik pangsaéna di dunya idéal upami anjeun leres-leres hoyong ngalaman konser anu pangsaéna. Shanghai, Berlin, London, sareng Italia ngan ukur sababaraha tempat anu pangsaéna pikeun mikaresep konsér musik langsung anjeun salajengna.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya: Aula Royal Albert Di London

Dibuka ku salah sahiji ratu anu kawéntar di dunya, Ratu Victoria, Aula Royal Albert di London, mangrupikeun salah sahiji tempat musik terkenal di dunya. Nalika anjeun ngaléngkah anjeun bakal langsung satuju yén éta karajaan leres. Tina hiasan ka suasanana nalika lampu pareum, konsér di dieu bakal masihan anjeun goosebumps.

ti mimiti 1871 fans musik sadaya gaya, hadir di Royal Albert Hall pikeun 365 poé. janten, naha anjeun jazz, batu, atanapi kipas musik klasik, konsér musik langsung di Royal Albert Hall mangrupikeun pangalaman anu anjeun teu kersa sono nalika di London. Aula Royal Albert aya di Kensington Kidul, sareng gampang diakses ku tabung.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Royal Albert Hall Music Avenue Di London

 

2. Arena O2 Di London

Tempat musik pangsaéna kadua di urang 12 tempat musik anu pangsaéna di dunya nyaéta O2 Arena di London. Éta mangrupikeun salah sahiji tempat musik live panggedéna di Éropa, sareng dunya, kalayan kamar pikeun a 20,000 pamirsa. Sumawona, di 2008 éta malah ngaleuwihan penjualan tikét Madison Square Garden.

Pangeran, Cirque Du Soleil, Alicia Keys, sareng Brit Awards, ngan ukur sababaraha acara musik anjeun tiasa nikmati di O2 Arena. Anjeun kedah ngumbara di luar tengah London, ka Greenwich, tapi pikeun pangalaman musik pangsaéna, éta patut pisan repot.

 

Arena Éndah O2 Di London

 

3. Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya: Musikverein Di Wina, Austria

Dijieun salaku kotak musik anu sampurna, conto tina kaanggunan, éta Wiener Musikverein, atanapi asosiasi musik, mangrupikeun tempat musik klasik pamungkas di Éropa. Bumi pikeun philharmonics Wina, aula musik dirancang dina gaya kuil klasik Éropa, kalayan Frescos of Apollo dina lalangit.

364 dinten sataun, pencinta musik ti sakumna dunya, ngumbara ka Wina pikeun pangalaman musik anu narik ati sareng teu hilap. Hatur nuhun kana arsitekturna, akustika, musik, lokasi, jeung suasana, nu Musikverein aya di luhur 12 tempat musik pangalusna di dunya.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Musikverein Di Wina, Austria mangrupikeun Tempat Musik anu paling berkesan Di Dunya

 

4. Verona Arena Di Itali

The 12 tempat musik anu pangsaéna di dunya ngan saukur kedah nampilkeun lokasi anu pangsaéna pikeun pertunjukan opera epik. Verona Arena diwangun dina abad ka-1, sareng masih dinten ayeuna anjeun bakal mendakan éta masih jumeneng, sareng hosting penggemar opera ti sakumna penjuru dunya.

Verona Arena mangrupikeun Amphitheatre batu terbuka, sareng tembok na bakal nyaritakeun dongéng gladiator sareng ngabisikkeun kecap-kecap band pop. Bentuk elips nempatkeun arena Verona salaku salah sahiji tempat pangsaéna di Itali pikeun konsér musik langsung. Akustika, tempatna hurung peuting, ngajantenkeun éta salah sahiji tempat musik paling istiméwa di Éropa.

Rimini ka Verona Kalayan Karéta

Roma ka Verona Kalayan Karéta

Florence ka Verona Kalayan Karéta

Venice ka Verona Kalayan Karéta

 

Verona Arena outdoor Music Venue Di Italia

 

5. Pusat Nasional Seni Pertunjukan Di Beijing, Cina

Bentukna endog, seni modern sapotong, pusat nasional pikeun seni pintonan mangrupikeun salah sahiji gedong anu paling berkesan di Beijing. Salaku tambahan kana bentuk unik di tengah urang, aya situ buatan di sakurilingna.

Pusat nasional pikeun seni pintonan mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun mikaresep opera sareng konser langsung di Cina. Sanajan, upami anjeun langkung resep kinerja musik tradisional Cina, maka aula konsér mangrupikeun tempat anu idéal.

 

Pusat Nasional Seni Pertunjukan Di Beijing, Cina

 

6. Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya: Arena Of Nimes Di Perancis

Amfiteater Romawi paling kuno tiasa janten tempat anu saéna tina 24,000 pameget musik. Tempat musik anu endah ieu narik rébuan tamu unggal taun, kana sababaraha acara musik anu paling ngirut pikiran di Perancis.

Ti mimiti nyepak pop ka Hans Zimmer, acara musik langsung di Arena of Nimes moal hilap. Kalayan tembok hurung lampu warna-warni nalika wengi, sistem sora dina – Konsér di dieu leres-leres matak manéh.

Paris ka Nimes Kalayan Karéta

Montpellier ka Nimes Kalayan Karéta

Marseille ka Nimes Kalayan Karéta

Pikaresepeun ka Nimes Kalayan Karéta

 

Tempat Festival Musik Istiméwa Nimes Di Perancis

 

7. Leuweung groyne di Berlin

Lokasina di Taman Olimpiade di kota pésta Berlin, Waldbuhne mangrupikeun amfiteater terbuka. Jam Mutiara, anu philharmonic Berlin, sareng Taylor Swift ngan ukur sababaraha seniman anu masihan konser di tempat musik anu ageung.

Waldbuhne munggaran diwangun pikeun pertandingan Olimpiade di 1934, tapi ti saprak harita janten salah sahiji 12 tempat musik pangsaéna di Jérman, sareng dunya. Anjeun tiasa janten salah sahiji anu untung 20,000 jalma anu ngiringan pertunjukan musik langsung, dikurilingan leuweung. Tempat musik anu hebat ieu parantos ngayakeun konsér epik salami sababaraha taun, janten anjeun tiasa janten bagian tina sajarah musik dina acara musik grand salajengna di Jérman.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Waldbuhne Di Tempat Konsér Musik Berlin

 

8. Yuyintang Di Shanghai, Cina

Kami 12 daptar tempat musik pangsaéna moal lengkep sareng klub musik bawah tanah luhur di Cina. Yuyintang di Shanghai henteu sagedé tempat musik sanésna di dunya, tapi éta salah sahiji anu pangsaéna.

Éta raket, sareng hiji-hiji-hiji-jenis, janten anjeun dina wengi musik epik. Fans Rock ti sakumna dunya, gaduh klub Yuyintang dina daptar klub rock terbaik na anu terakhir 10 taun. kituna, éta panginten henteu ngagaduhan permukaan luar anu paling berkesan, tapi sora sareng geter bakal ngajantenkeun anjeun bouncing.

 

9. Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya: Felsenreitschule Di Salzburg, Austria

Nalika anjeun mesen tikét pikeun Festival Salzburg, dimana aranjeunna némbak Sounds of Music – anjeun tiasa pastikeun tempat musik ieu luar biasa. The Felsenreitschule mangrupikeun gedung musik anu didesain baroque, jeung 96 arcade tukangeun panggung.

Salila pagelaran musik, arcade pinding cahayana warna, captivating pemirsa malah leuwih. Paduli karesep musik anjeun, acara di Austrian Felsenreitschule mangrupikeun acara pikeun sadaya indera – persis kumaha musik kedah meta sareng mangaruhan.

Munich ka Salzburg Kalayan Karéta

Wina ka Salzburg Kalayan Karéta

Graz ka Salzburg Kalayan Karéta

Linz ka Salzburg Kalayan Karéta

 

 

10. Teater Purba Di Taormina, Itali

Nyawang ka basisir Calabrian, téater kuno di Taormina diwangun ku urang Yunani sakitar abad ka-3 SM. Tujuan téater spektakuler nyaéta pagelaran dramatis anu hébat.

Kalayan pemandangan laut sareng lahan anu endah, anjeun bakal mendakan ieu salah sahiji tempat musik anu paling pikasieuneun di dunya. kituna, kalayan rohangan pikeun orkestra, penari, panyanyi, anjeun bakal ningali yén téater kuno ieu mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun acara musik live surup atanapi matahari terbit.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Itali

 

11. Mao Livehouse Di Shanghai

Tina éléktronik dugi ka lagu pop, Mao Livehouse mangrupikeun tempat musik panggedéna di Shanghai. janten, upami anjeun hoyong ngalaman anu pangsaéna dina kahirupan wengi sareng adegan musik Shanghai, maka Mao Livehouse mangrupikeun tempat IT pikeun warga satempat sareng wisatawan.

Mao Livehouse ngagaduhan sistem sora anu pangsaéna di Cina, ngajantenkeun tempat musik live anu pangsaéna, sareng tempat pikeun ngantepkeun rambut anjeun sareng goyang.

 

12. Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya: Teater Kuna Dina Oranyeu, Perancis

Teater Romawi di Oranyeu parantos ngahibur para penggemar musik ti abad ka 1 Maséhi. Lokasina di kota Oranyeu, konsér host, sareng festival opera usum panas taunan di Perancis.

Anjeun tiasa janten salah sahiji 10,000 jalma anu resep kana performa musik anu henteu hilap di téater anu paling dilestarikan di Éropa. Téater jeruk nyaéta a naek karéta jauh ti Marseille, tapi perjalanan karéta pondok bakal nyandak anjeun sajarah deui, nepi ka jaman Romawi, sareng kana pagelaran dramatis anu pangsaéna dina dunya musik.

Paris ka Marseilles Kalayan Karéta

Marseilles ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Marseilles ka Clermont Ferrand Kalayan Karéta

 

di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anu hadé pikeun 12 tempat musik pangalusna di dunya ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Tempat Musik Pangsaéna Di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3DsuNyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)