Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/12/2020)

Naha anjeun jalma anu resep leumpang sareng beus wisata? Lajeng pos ieu teu keur anjeun! Simkuring pikir cara pangalusna ningali sababaraha situs iconic Éropa nyaéta ku sipping sampanye dina téras rooftop atawa cafe. Here are some Best rooftop restaurants and cafes in Europe so you can sight-see in style.

 

Pangalusna rooftop réstoran jeung cafe di Éropa: Atlante Star hotel – Rome, Itali

nalika di Roma, anjeun kedah ningali sadaya tempat anu éndah sareng kuno - sapertos Colosseum atanapi cai mancur Trevi. Tapi anjeun ogé kudu ngarasakeun view geulis kota. jeung, nalika ngadatangan rooftop palang Atlante Star Hotel Anjeun gaduh tempoan dua nagara. Ieu sababna kami pikir éta mangrupikeun salah sahiji réstoran sareng kafe di puncak gedong pangageungna di Éropa!

Ngarasakeun denok pamadegan Vatikan Kota na Roma nalika gaduh hiji espresso atanapi sagelas inuman anggur. Aya teu loba pilihan pikeun ngeureunkeun sapoé hadé ti dieu!

Iinditan ka Roma ku karéta

karéta gancang ti London to Rome take around 14 jam, covering a distance of approximately 1,434 kilométer. Aya jasa sering dina jalur rail antara London tur Roma. Trains for this journey usually open for booking around 12 bulan ti payun. Upami pesenan teu kabuka pikeun tanggal anjeun maka anjeun tiasa nyetél peringatan pemesanan kanggo nampi email dina dinten yén tikét anu paling murah sayogi pikeun perjalanan anjeun ti London ka Roma nganggo karéta. pamakean Simpen A Train mesen gancang sareng gampang!

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Atlanta Star Hotel view Roma Italia view

 

Pangalusna rooftop réstoran jeung cafe di Éropa: Cukang Bar - Galeries Lafayette - Paris, Perancis

Cukang Bar Paris Perancis - Galeries Lafayette

 

Pikeun salah sahiji outlooks pangalusna di Paris, kantor nepi ka rooftop tina department store Galeries Lafayette. Tujuh floors up, bérés 1500m ieu nawarkeun hiji bener impressive 360 ​​° view leuwih Paris. The Opera House aya dina rentang nutup jeung Tower Eiffel aya backdrop na. Tapi teu ukur ngeunaan pintonan, but the terrace also holds a modern and sleek rooftop bar called The Cube Bar.

Buka-hawa na alam dina netepkeun, teras nawiskeun ka korsi duanana di wewengkon panonpoé jeung leuwih katutup di tempat teduh. Ti bar rooftop, anjeun tiasa mesen bir tiis, cocktails refreshing sapanjang kalawan sababaraha snacks Parisian. Ieu pastina mangrupikeun salah sahiji restoran sareng kafe di puncak gedong di Éropa, sangkan jadi dina jangka waktu nu alus keur grab korsi a!

Iinditan ka Paris ku karéta

London téh titik awal populér pikeun loba travelers dina pakansi Éropa maranéhanana. A pondok tur numpak karéta nyaman nyambungkeun ibukota Britania kalawan kotana Perancis urang sunda, Paris.

Aya ngan hiji karéta ngajalankeun langsung ti London ka Paris: nu Eurostar-speed tinggi karéta. Ku kituna nu nyusun milih ngalatih katuhu bit gampang! Pastikeun Anjeun meuli tiket karéta Anjeun ngaliwatan Simpen A Train sanajan!

Pangalusna rooftop réstoran jeung cafe di Éropa: Aria Hotel High Note Sky Bar – Budapest, Hungaria

Aria Hotel High Note Sky bar in Budapest nawarkeun hiji hébat 360-gelar panempoan Buda jeung hama. Hal ieu lokasina di jantung hama, ngan lémparan batu urang jauh ti St. Basilica Stephen urang. bar stylish glamorous ieu mangrupa Vibe pisan reureuh, tur éta cara sampurna ngarasakeun Budapest kalayan anjeun kulawarga jeung babaturan.

Iinditan ka Budapest ku karéta

The ngalatih journey from London to Budapest is safe, gampang tur affordable jeung nyokot ngan 24 jam, ku Eurostar ka Paris na-speed tinggi TGV ti Paris ka Munich, then overnight sleeper to Budapest. Atawa aya sambungan via Paris tur Munich, atanapi liwat Brussel, Cologne & Wina.

 

Restoran Rooftop pangalusna Jeung kafe Di Éropa / Hungaria view

 

Pangalusna rooftop réstoran jeung cafe di Éropa – Barcelona

1881 per SAGARDI is the restaurant of the Sajarah Musieum Katalonia, rohangan unik di kota nyanghareup ka port of Barcelona na dedicated sagemblengna nepi Tengah asakan, ti laut ka darat. ieu pangalaman geus réngsé dina téras of Indianes, a bérés cocktail bar kontemporer nyanghareup ka port of Barcelona.

Iinditan ka Barcelona ku karéta

Ieu gampang keur indit ti Inggris ka Spanyol ku karéta. A morning Eurostar to Paris in 2h20 from £44 one-way or £58 return, lunch at the remarkable Train Bleu restaurant at the Gare de Lyon, then the afternoon double-deck TGV duplex to Figueres (for the musium Salvador Dali), Girona & Barcelona ti € 39 tiap jalan. *Harga tunduk robah.

 

 

Siap pak tas anjeun sarta nganjang ka Best rooftop réstoran jeung cafe di Éropa? ngantepkeun Simpen A Train ngurus lalaki nu mana nu peryogi janten!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restoran-cafes-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)