Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/07/2021)

Nalika anjeun ngadangu istilah steakhouse, geuwat anjeun gé mikirkeun boh Amérika Serikat atanapi Éropa. Sanajan, ieu sanés hiji-hijina tempat pikeun ngasuh sapi sareng meakkeun steak. Wagyu sareng Kobe, anu dianggap potongan sapi pangsaéna sadunya, asalna ti Jepang. Sumawona, tempat sapertos Portugal sareng Argentina pantes disebatkeun khusus.

Sapi sapi anu dipakan jukut di daérah tinangtu bakal ngagaduhan rasa anu indah khusus pikeun daérah khusus éta. Sanggeus ngomong yén, potongan steak anu juicy mangrupikeun pilihan pikeun seueur anu resep daging. Kami parantos ngarobih daptar ieu 10 Steakhouse Pangsaéna Di Dunya, anu kedah janten milik anjeun ember daptar upami steak mangrupikeun salah sahiji katuangan anu anjeun pikaresep.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Goodman Steakhouse, London

Diantara steakhouse paling saé di dunya, Goodman asalna ti New York. Goodman muka cabang London di 2008, sareng waralaba na parantos ngalegaan ka tilu lokasi deui ti saprak éta.

Réstoran éta parantos dilélér Star Michelin sareng dipikacinta ku palindungna kusabab aksen kulit sareng kai na anu niru New York.. Konsumén kéngingkeun pilihan pikeun milih ti Spanyol, Inggris, atanapi motong US. Réstoran éta umur daging na dina situs sareng bangga dina panon iga na.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Mancy urang Steakhouse, Toledo

Mancy's Steakhouse di Toledo, Ohio, mangrupikeun salah sahiji pendirian anu legendaris. Steakhouse didirikan dina 1921 jeung, lamun warga satempat dipercaya, terus dibungkus ti saprak dinten 1, malah dina dinten minggu. Éta disarankan pikeun parios éta Radar hawa Toledo sateuacan ka luar sana kumargi anjeun panginten kedah ngantosan sakedik kanggo lebet.

Pangsaéna pikeun milih dinten nalika cuaca di Toledo pikaresepeun, sareng ngantosan di luar ukur bakal ningkatkeun antisipasi naon pikeun anjeun di jero, teu maksakeun anjeun mundur ka tempat sanés. Steakhouse Mancy urang ngalayanan up USDA Certified Angus, sareng Angus Prime Steaks anu yuswa sareng dipeuncit di tempat. Biasa ogé sumpah ku seafood anu disayogikeun di dieu, hususna Alaskan King Crab sareng Lobster Australia.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Ku Wolfgang Puck, Singapura

Wolfgang Puck peryogi teu aya perkenalan. Kang Oki selebritis Amérika dilahirkeun Austrian sareng restaurateur dibuka réstoran Asia kahijina disebut Motong di Marina Bay Sands, Singapura, di 2010. Ti saprak karajaan CUT parantos ngalegaan sacara global, tapi cabang Singapura tetep janten anu pangsaéna.

Panyokong tiasa ngaraosan Kobe kelas dunya, 300-beurang sisikian Angus, atanapi A5 Wagyu. Husus tina pendirian ieu nyaéta susunan saos di bumi sareng koleksi anggur anu éksténsif anu cocog sareng potongan steak perdana..

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokyo, Jepang

Aragawa di Tokyo mangrupikeun salah sahiji steakhouse anu paling mahal di dunya. Réstoran anu dibéntangan ku Michelin dipikaterang ku kang Oki – Yamada Jiro, anu ngan ukur nyayogikeun sapi Kobe anu saé di dunya.

USP réstoran ieu nya éta ngangon kawanan ingon-ingon sapi Tajima murni saprak dibuka di 1967. Kontrol kualitas anu saé sareng pilihan anu paling saé tina pak anu dilayanan ngajantenkeun Aragawa janten pilihan makan mewah.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, York énggal

Bisnis anu dikokolakeun kulawarga ieu bangga kana sértipikasi sapi perdana USDA na. Aranjeunna ngimpor daging anu pang saéna ti pertengahan pertengahan sareng umur garing di tempatna. Réstoran anu dibéntangan ku Michelin ieu ogé anu pangkolotna, parantos didirikeun di 1887.

Tempat éta dianggap ikon tina pamandangan makan di New York City sareng ritus anu dilolongan ku seueur jalma. Steak Porterhouse, garing-yuswa di enggon pikeun 28 poé, nyaéta piring anu disarankeun ku samping kentang goreng Jerman sareng saos di bumi.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

6. Antica Osteria Nandone, Toscana

Dijalankeun ku Paolo Mugnai di Tuscany, Antica Osteria dibuka panto na di 2007 sareng gaduh padesaan, karajaan-lami pikeun pangalaman makan premium. Réstoran éta dipikaterang ku na Bistecca Alla Fiorentina, steak Italia didamel tina daging sapi atanapi daging sapi sareng piring penting dina asakan Tuscan.

Sorotan pangalaman tuangeun di Antica Osteria nyaéta koki anu nyiapkeun daging tulang di payuneun anjeun henteu nganggo minyak minyak Tuscan tapi sakedik uyah laut.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

 

7. Gibsons Bar & Steakhouse, Chicago

Di Chicago, Gibsons Bar sareng Steakhouse bangga janten ranté réstoran anu mimiti di nagara anu nampi sorangan Sertifikasi USDA pikeun sapi perdana Angus.

Réstoran éta dipikaterang pikeun sapi Hideung Angus na, jagung-tuang kanggo 120 dinten teras garing-yuswa di tempat pikeun 40 poé. Penduduk lokal didieu di Chicago sumpah demi daging potong WR's Chicago, kentang dipanggang dua kali di sisina, sareng uyah bumbu Gibsons anu kawéntar.

 

8. The Grillhouse, Johannesburg

Grillhouse di Johannesburg dianggap steakhouse anu pangsaéna di Afrika Kidul. Imah grill gaya New York dipikaterang pikeun ngaladénan piagam rempah kelas dunya sareng tulang rusuk anu saé dibarengan ku malt tunggal premium sareng wines lokal.

Tempat ieu kasohor ku tulang rusuk perdana anu dipanggang laun, anu dipanggang dina seuneu low ti mana waé antara salapan dugi ka 12 jam. Spésialisasi sanés tempat sapertos T-tulang sareng rump. Anu ngabédakeun réstoran ieu nyaéta steak sapi premium di Afrika Kidul babarengan sareng staf jasa anu saé.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, Buenos Aires, Argéntina

Sakumaha urang disebatkeun dina intro, Argéntina mangrupikeun daérah anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun daging sapi anu lembut sareng juicy kalayan raos anu khusus pikeun daérah. La Cabana mangrupikeun salah sahiji réstoran anu paling terkenal di Buenos Aires, perenahna di lokasi poshest kota urang.

Réstoran éta nyayogikeun steak pikeun sarapan, dahar beurang, sareng tuangeun. Sababaraha rekomendasi gampang kalebet steak T-tulangna, sapi orok, tulang rusuk perdana, sareng iga strip ipis. Réstoran éta ogé nawarkeun koleksi éksténsif ngeunaan anggur rupa lokal pikeun nganjang sareng steak anjeun.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

10. Caprice, Leon, Spanyol

El Capricho di Leon, Spanyol, dianggap ziarah ku jalma anu resep daging sabab éta leres-leres henteu leres, jauh ti nu pang populerna wisata di Spanyol. Lokasina di Leon, El Capricho dijalankeun ku Jose Gordon, restaurateur a, kang Oki, sareng patani.

Réstoran éta dipikaterang pikeun daging na diasuh ti sapi sareng sapi kuno ti samenanjung Iberia antara umur tujuh dugi tilu belas taun. Sakali dipeuncit, daging sapi parantos sepuh kanggo 160 poé, anu jauh leuwih luhur dibanding pakewuh. Panyokong tiasa ngaraosan T-tulang, entrecote, atanapi sirloin bakar nepi ka sampurna dina hawu seuneu kabuka, dipasangkeun sareng sagelas anggur lokal anu saé.

Ieu nyimpulkeun daptar kami ti luhur dunya 10 steakhouse pangalusna. Upami anjeun nganggap diri anjeun pencinta steak, unggal salah sahiji ieu kedah aya dina daptar émbér anjeun.

Dijon ka Provence Kalayan Karéta

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan tuangeun ka 10 Steakhouse Pangsaéna Di Dunya.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Restoran Steak Terbaik Di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)