Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 16/01/2021)

Britania urang rahayu ku hiji jaringan kareta loba pisan nu geus dipangaruhan na sosial sajarah sarta pangwangunan ékonomi keur generasi.

Tur upami Anjeun salah geus mangrupa enthusiast kareta, a rail UK lebaran facilitates kagiatan matak di lokasi sagala cara ti Aberdeen mun Penzance.

Ku kituna lamun set haté anjeun dina ningali Britania ku karéta, didieu aya tujuh on na tips kaluar-lagu.

 

  1. Stasion Tengah Glasgow

Ngadatangan Glasgow Tengah Station nyaeta kudu - henteu ngan baris eta nyambung anjeun Skotlandia urang nikmat endah, tapi ogé ngabogaan 91 Laju persetujuan persen tina Pokus watchdog Angkutan, setasion master Paul Lyons ngalir opat tur sapoé na eta Béntang dina séri BBC TV sorangan.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

  1. Birmingham Anyar Street

Birmingham New Street mangrupikeun stasiun sanés anu ngaraoskeun tingkat kapuasan pelanggan anu luhur. The West Midlands rail hub ieu pinuh redeveloped di 2015 sarta boasts pilihan réstoran cool, kaasup hiji di-imah Lima Atuh Gatotkaca gabungan - sampurna pikeun hiji pit-stop.

Lille ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Lyon ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

  1. Raja Palang Station

Taya enthusiast kareta nyata bakal ninggalkeun Britania tanpa tuntas Ngalanglang Palang Station Raja sacara London urang. Ieu gigireun Raja sacara Palang st Pancras Stasion Underground, deukeut ka Bupati urang taman sareng Perpustakaan Inggris, sareng bumi kana Platform mistis 9 ¾, titik miang pikeun Hogwarts Express - cukup ceuk.

Antwerp ka London Kareta

Den Haag ka London Kareta

Bordeaux ka London Kareta

Jenéwa ka London Kareta

 

4. Raildar

Karéta aplikasi Raildar pitur peta hirup tina unggal karéta di Inggris jaringan rail - versi dinamis malah nembongkeun karéta pindah sabudeureun. aplikasi lamunan karéta lover urang kieu ogé ngawengku layouts lagu na peta simpang - naon pamanggih éndah!

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

London keur Kareta Lyon

London nepi Amsterdam Kareta

 

5. bacaan lampu

Mun anjeun sanggeus pangélingan bacaan nu patali rail, Galur paralel nilik pangarang Ian Marchant nyandak katingal wry di 175 taun obsesi Britania urang jeung karéta. Penned kalawan gairah jeung humor, éta hiji wawasan inspirational kana karakter budaya Britania.

 

6. Bacaan keur peminat asli

Dina ahir 19th sarta mimiti 20th abad, Panungtun kareta George Bradshaw urang éta aktip poé maranéhanana sarta disadiakeun inpo nu panganyarna dina karéta ruteu sabudeureun Britania sarta sakuliah buana Éropa. The April 1910 pituduh ditulis dina puncak jaringan rel Inggris anu teu kaétang sareng parantos janten injil pikeun para rélawan - milarian édisi anu dicetak deui online di Amazon.

 

7. learning online

aksés internét haratis atawa alesan-dibanderol téh gampang sadia on loba ruteu karéta UK sarta puseur kota, jadi lamun anjeun lalampahan téh bagian tina hiji deui sojourn, diajar pikeun gelar online jeung likes of Anglia Ruskin Jarak Learning bisa neruskeun uninterrupted. Tur aya hiji hal hirup-affirming ngeunaan galecok ka sakelas di nagara béda bari maneh gulung sabudeureun basisir sarta sakuliah clifftops.

 

Tuturkeun tujuh ieu sareng mareuman-lagu tips pikeun liburan rail Britania anjeun pernah gé hilap - ningali anjeun dina stasion.

 

Dupi anjeun gaduh tips kanggo perjalanan rail? Bagikeun aranjeunna dina bagian koméntar sarta lamun peryogi karéta a – Simpen A karéta.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)