Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/06/2021)

Ieu hésé nyebutkeun naon constitutes sakumaha pangalusna jeung cuaca awon, sahingga nalika urang dimimitian nulis Nagara Éropa jeung Best Cuaca kami teu nyaho kumaha carana kaanggo ieu. Barina ogé, éta kabéh individu, teu eta? Sangkan mutuskeun pikeun nyimpen tesis urang dina éta 365 poé panonpoé, angin ngahiliwir lampu na teu pancuran hujan sangkan pikeun iklim idéal, tur mimitian aya.

 

Kami geus nunda babarengan daptar nagara Éropa dumasar kana kondisi cuaca maranéhna, tur éta nepi ka anjeun mutuskeun dimana rék balik salajengna:

nagara 1st kami pikeun Nagara Éropa jeung Best Cuaca nyaéta: Spanyol

A iklim Méditérania, a infrastruktur transportasi mantap, kasempetan alus teuing pikeun ngarambat, kitu ogé sagala rupa kagiatan bersosialisasi jeung luang, nyieun Spanyol lumayan loba nagara ngimpi. Lokasina di Kulon Kidul Éropa, Spanyol pasti diitung keur salah sahiji paling endah karéta lalampahan di Éropa. Spanyol ramalan cuaca kalayan panas, summers garing sarta hampang, Winters hujan. Kusabab Spanyol mangrupakeun salah sahiji nagara Éropa pangbadagna, mibanda leuwih ti hiji iklim. janten, anjeun tiasa ngarep-ngarep iklim anu langkung dipangaruhan buana di dataran tengah anu lega: meunang siap pikeun panas, summers garing sarta Winters tiis. tarjamahan: lamun aya iinditan ka Spanyol jeung rencana on tinggal keur sababaraha bulan, bawa baju mandi sareng jaket.

 

 

Portugal – The 1st on Europe Countries with the Best Weather

Pikeun maranéhanana anjeun anu rada kukituna mikaresep 22 ° C dina average ampir sakuliah sakabéh sataun ti ngesang eta kaluar dina 35 + ° C derajat, Portugal mangrupakeun 1st on Nagara jeung Best Cuaca Éropa. Portugal ieu digolongkeun kana iklim Csb (istilah ieu nujul kana iklim Méditerania); a beueus sedeng haneut iklim leuweung, kalawan summers garing, sarta Winters baseuh. Lamun keur iinditan ku karéta, milih pikeun Portugal salila bulan usum panas. Bulan hottest di Portugal aya Juli kalawan suhu rata-rata 24 ° C, sarta salah sahiji coldest nyaeta Januari dina 12 ° C. Anjeun bakal nyekel paling jam cahaya panonpoe poéan dina bulan Agustus. tambah, Anjeun tiasa salawasna tour Éropa Kulon ku karéta pikeun gambaran pangalusna, paduli kaayaan iklim nagara rék ningali.

 

Yunani

Sejen nagara Mediterania anu bakal ninggalkeun maneh asih ieu bagian Éropa. Yunani anu has iklim Méditérania. Wisatawan jeung locals cinta eta pikeun summers haneut tur garing na, hampang jeung Winters hujan, jeung ngalegaan période cahaya panonpoe sakuliah paling taun. Yunani anu ngan salah sahiji jalma Nagara jeung Best Cuaca Éropa jeung anjeun kudu buka leuwih ti sakali mun pinuh ngahargaan salon deui nya. Diomongkeun iklim Méditérania sampurna, éta wungkul adil urang nyebut Italia teuing, najan angin panas na bisa mawa panas pisan, pikaresepeun cuaca teu dulur enjoys.

 

London teu on Nagara jeung Best Cuaca Éropa

Britania – Anu parah dina daptar Nagara Éropa kalayan Cuaca Pangsaéna

Sanajan architecturally pancen anca, sajarahna, sareng budaya, Britania teu salah sahiji Nagara jeung Best Cuaca Éropa. sumur, iwal anjeun mikaresep kabut konstan, hujan, awan na jadi loba abu nu poho naon kelir séjén kasampak kawas. Hawa beueus sarta unpredictability na sakabéh ulah ngabantu boh. Bari Britania teu boga kejutan cerah di ditu di dieu, urang mamatahan Anjeun teu (kungsi!) balik kaluar tanpa payung sarta kaos oblong cadang. Pariksa ieu 4 pre-lalampahan kabutuhan poko lalampahan karéta di Éropa samemeh indit on lalampahan anjeun.

Amsterdam ka London Kareta

Lille ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Islandia

Meureun salah sahiji nagara Éropa paling stunning, Islandia sombong kana fjords anu narik ati na, landscapes héjo Empang sajajalan, puncak gunung salju bodas, jeung curug spektakuler. Oh, hayu urang poho glaciers gigantic na, cinyusu panas sarta geysers, jeung sababaraha friendliest, jalma di dunya! Sanajan, lebar, nagara Skandinavia ieu notorious keur cuaca unpredictable na nasty na. Islandia boga kira 320 poé awan abu kandel, 215 poé hujan, snowstorms, sarta blizzards. Teu keur maranéhanana anu pilari ngarasakeun hiji vacay cerah.

  • Sanajan, lamun aya hiji jalma ngeunaan libur usum, Islandia bakal jadi dina luhureun daptar Anjeun tina Nagara jeung Best Cuaca Éropa.

 

Manggihan Nagara Éropa favorit anjeun jeung Best Cuaca keur anjeun! terasrasakeun lalampahan anjeun! Milih pikeun numpak karéta jeung buku Anjeun tiket karéta kalawan Simpen Train a.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)