Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/03/2021)

Travel Éropa Travel Éropa dina April hartina Salila The Spring Time! Kusabab kalolobaan Éropa jauh pisan tina katulistiwa, lolobana kondang Kota kénéh bit chilly dina April (pek sasuai). masih, Travel Éropa dina April tiasa salah sahiji bulan pangalusna taun nganjang ka pangsibukna jeung paling kota populér Ieuh. hawa anu cukup haneut keur nikmat jalan-jalan, acan anu ukuran riungan téh jauh leuwih leutik batan anjeun bakal nempo dimimitian dina Méi jeung Juni. Ieu daptar tempat pikeun didatangan ku perjalanan Éropa anjeun nalika usum semi!

 

The Italia Lakes

Travel Éropa Salila Spring Time

 

gambar ieu dicokot dina Travel Éropa Salila Spring The, gambar damai lakeside kalurahan jeung cai biru jero diatur ngalawan suku pasir di Alps, dimana puncak salju capped ngabentuk backdrop dramatis ka Kapuloan Borromeus enchanting; beguiling Como, mana gunung terjun ka cai jero tur picturesque desa nempel ka lamping. sorts ieu adegan anu jenis ka mere ilham anjeun nulis puisi atawa spontaneously melu kana posisi anjing handap. Ieu ngan jadi amazingly damai!

Didatangan wewengkon dina April, Spring salaku bagian tina Wawasan Panungtun Enchanting Italia Lakes lalampahan tetep payuneun balaréa.

Milan ka Kareta Lake Como

Bekasi kana Kareta Lake Como

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

 

Travel Éropa Salila The Spring di Barcelona / Spanyol

Barcelona

 

Ngagungkeun awal Spring tur nyekel hiji karéta keur Barcelona. Eta moal nyandak loba murag asih dina kotana Spanyol ieu jeung jalma Spanyol, anu salawasna inget ka bersantai na nyandak hiji siesta poean – sare waktu beurang gancang saatos tuang siang, bari santai dina bodas pantai, dahar paella nikmat, jeung minum sangria seger.

Bohong di wewengkon Katalonia, langsung di basisir Tengah timur laut tina Spanyol, Barcelona mangrupikeun kota panggedéna kadua di Spanyol, sarta salah sahiji nu kawentar maksud pikeun travelers mun Travel Éropa Salila Spring The. Barcelona mangrupa kawin silang metot gems arsitéktur incredibly heubeul jeung desain modern. Mun anjeun anu kipas badag arsitektur Gaudi, datang ka dieu pikeun ningali alluring Sagrada Família, Casa Batllo, sarta Güell Park. Barcelona biasana haneut sagala babak sataun, tur anjeun bisa didatangan ieu wisata ramah kota iraha wae taun.

 

dina Bruges / Bélgia

& Quot; Dina Bruges"

Anjeun bisa nyaho yén Bruges, Bélgia, ieu diucapkan “broozh,” tapi loba, jeung pahlawan “dina Bruges” wayang, pasti teu. Aranjeunna hitman Dublin, dikirim aya ku boss maranéhanana salila dua minggu sanggeus hiji hit mana pisan salah. Hiji mangrupakeun hothead ngora anu nilik euweuh alesan janten mana tapi Dublin; nu séjén, heubeul, gentler, beuki panasaran, mundut hiji buku panduan wisata sarta announces: “Bruges teh kota abad pertengahan pangalusna dilestarikan di Bélgia!”

Ku kituna pasti sigana. Mun wayang dilakonan nanaon sejenna, éta diideuan seueur hoyong pisan ngadatangan Bruges.

dipaké mangrupikeun dua-kanggo-hiji istiméwa sapanjang taun! Bohong antara Perancis jeung Spanyol, Kota leutik ogé dipikawanoh pikeun pangaruh kuat dua kota mawa, culminating hina bir na coklat. Sareng Paris, Iraha, jeung Budapest, ieu salah sahiji anu pang layeut kota di Éropa pinuh ku kanal jeung imah abad pertengahan heubeul.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Travel Éropa Salila The Spring di Cologne / Jérman

Cologne - Travel Éropa Salila Spring Time

 

ieu 2,000 sataun kota heubeul aya di barat Jérman tur mangrupakeun hub budaya utama wewengkon urang. Kalawan cathedrals abad pertengahan jeung pintonan walungan breathtaking, Cologne mangrupakeun tujuan nafsu-pantes. Hususna keur jalma anu hayang luncat kana budaya anyar jeung pangalaman cara anyar tina kahirupan bari iinditan di Éropa. Entong hilap kaméra na! Cologne mangrupa kota buka-dipikiran. Éta panginten henteu saé éndah katingalna sapertos kota-kota sanés, Tapi mun anjeun leumpang di sabudeureun, anjeun bakal nempo yén éta téh salah sahiji kota nicest di Jerman jeung pasti dina daptar kami pikeun Travel Éropa Salila Spring The.

The Altstadt (kota heubeul) ngagaduhan sababaraha gedong anu saé pisan, anu tempatna katuhu dina walungan Rhine. Ngan gigireunana nyaéta katedral Cologne, a UNESCO situs warisan dunya. Eta sia nanjak nepi kana salah sahiji dua munara.

Cologne nyaéta ngeunaan atmosper sareng rakyatna. Jalma di Cologne cinta kota maranéhna. Aranjeunna gaduh dialek nyalira sareng lumayan saeutik musik pita nu nyanyi ngeunaan kota di dialek ieu. Waktu keur sikat nepi kana diajar basa anyar!

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Naon anu anjeun ngantosan? Aya nyatu libur bank nu bisa ngamangpaatkeun sarta buka Travel Éropa Salila Spring The. Simpen A Train ogé ngajadikeun eta super gampang buku tiket karéta ka salah sahiji maksud ieu, gancang tur effortlessly!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun) Jérman