Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 09/04/2021)

Éropah mangrupikeun buana ngarah pikeun hirup, dihuni, sareng kota modéren anu pikaresepeun. Aya seueur kaajaiban arsitektur, museum, sareng réstoran di unggal nagara Éropa anu anjeun pikirkeun. Pamandangan kahirupan wengi sareng tuangeun peuntas buana teu aya nanaon. Margasatwa sareng atraksi alam di buana duanana narik pisan sareng gampang diakses. Sareng kusabab faktor EU sareng jaringan jalan anu berkualitas di sakitar buana, gampang pikeun tukang jalan jalan ngajajah sakabeh buana ngan dina hiji sapuan. Pikeun ngalaman impian Éropa anjeun tiasa nganggo mobil kontrakan atanapi transportasi umum.

 

Naha Anjeun peryogi IDP (Lisensi Drives Internasional) Pikeun Ngajalankeun Di Éropa?

sumur, sababaraha nagara sapertos Italia meryogikeun supir asing pikeun ngagaduhan lisénsi supir internasional salaku buktina nyetir kekecapan. Saé pikeun nyandak lisénsi bahkan di nagara-nagara anu henteu nungtut sabab anjeun panginten meryogikeunana pikeun ngayakinkeun agénsi mobil-mobil lokal sareng pulisi lalu lintas yén anjeun supir anu sopan. oge, sateuacan iinditan, parios sareng CDC pikeun mastikeun yén tujuan anu urang bahas di dieu henteu parah kapangaruhan ku pandemi. Kalawan eta dina pikiran, ieu daptar 5 nagara anu kedah dikunjungi di Éropa.

 

1. Santorini, Yunani

Jalma anu parantos sumping ka Santorini yakin yén kota mangrupikeun tempat anu paling romantis di ngan ukur Éropa tapi saalam dunya. Éta sampurna pikeun panganten anyar milari tujuan bulan madu. Anjeun bakal kagum ku pandangan kalérér anu endah sareng matahari terbenam. Anjeun tiasa leumpang, angkat kana wisata kapal, atanapi gaduh soré santai di pantai vulkanik hideung kota urang. Upami anjeun resep kana botol, anjeun bakal resep sampling wines lokal sapanjang éta Méditerania. Santorini nyaéta aljadi tempat pikeun sababaraha hotél paling mewah di Yunani.

 

hateup bulao dina Santorini, Yunani

2. Pangalaman Ngimpi Éropa: Lake Como, Itali

Lake Como kasohor ku rupa-rupa villa sareng désa anu éndah, tuangeun nikmat (éta anjeun, Pizza Italia?), sareng daérah fotografi anu endah, sadayana éta saling pakait sareng jasa féri unggal dinten. Upami anjeun gaduh waktos sareng dolar tambahan pikeun luang, anjeun tiasa nyéwa parahu motor sareng naék ka kota alit Bellagio. Ku cara anu sanés, anjeun ogé tiasa jalan-jalan atanapi nganggo a sapédah listrik bénsin sareng nikmati pemandangan indah ku nyalira. Iklim didieu endah sapanjang taun sareng kusabab budaya santai di daérah éta (henteu seueur wisatawan), anjeun kéngingkeun kasempetan anu sampurna pikeun istirahat tina toils sareng moils dina kahirupan normal anjeun. Danau Como ogé ngagaduhan suasana romantis pikeun bulan madu.

Florence ka Como Kalayan Karéta

Milan pikeun Como Kalayan Karéta

Turin Kana Como Kalayan Karéta

Genoa pikeun Como Kalayan Karéta

Impian Éropa: Lake Como, Itali

 

3. Reykjavik, Islandia

Ibukota Islandia urang Reykjavik mangrupikeun kota Éropa anu pangsaéna pikeun palancong, seueur alesan. Upami anjeun kataji ku sajarah, anjeun bakal bogoh ka Reykjavik pikeun musiumna anu indah sareng euyeub diantarana Museum Maritim Viking, Museum Einar Jonsson, sareng Museum Seni. Ibu kota ogé dikurilingan ku seueur atraksi anu luar biasa, ngajantenkeun palabuhan éntri anu pangsaéna pikeun pengunjung internasional. Anjeun bakal ningali sareng ngalaman ton kaajaiban géologis kalebet poin lava, curug, sareng Laguna Biru. Batu, glaciers, pantai keusik, sareng gunungapi ogé ngahartikeun lingkungan Reykjavik.

Pikeun permata kadaharan, anjeun bakal resep ngaraosan rupa-rupa kadaharan tradisional Islandia di tempat sapertos Sushi Samba sareng Baejarins Beztu Pylsur. Upami anjeun resep satwa laut, anjeun tiasa angkat nonton lauk paus di palabuhan lami Reykjavik, imah pikeun leuwih 20 spésiés lauk paus anu béda. Anjeun ogé tiasa ningali lumba-lumba, puffins, sareng porpoise, diantara satwa laut séjén.

 

 

4. Ngalaman Impian Éropa: Iraha, Républik Czech

Seueur wisatawan anu resep ka Prague pikeun acara anu saé na, ti parades liburan ka parade unggal taun ka taun. Sababaraha acara anu ngeusi senang anu anjeun kedah pikaresep nalika di Praha kalebet Bohemian Carnevale nalika anjeun sumping ka kota di Pébruari, atanapi Festival Bir Czech nalika ngadatangan Méi. Kehidupan wengi di dieu ogé mangrupikeun alesan utama kunaon jalma-jalma ngadatangan, kalayan klub Jazz sareng anu sanés musik live ngadominasi adegan hiburan. Festival Musik Internasional Praha Spring taunan mangrupikeun salah sahiji sorotan hiburan Prague. Anjeun tiasa pésta sapeupeuting kusabab kaamanan di kota. Upami anjeun resep seni sareng sajarah, wisata ka Museum Manya atanapi Museum Kafka bakal ngalakukeun trik pikeun anjeun.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Sasak sareng manuk di Praha

 

5. Pangalaman Impian Éropa: Paris, Perancis

Ton tengara kasohor, kasempetan balanja sajajalan, rupa-rupa kadaharan lezat, sajarah euyeub, sareng kumpulan seni, ogé taman sareng kebon kelas dunya ngajantenkeun Paris menonjol ti balaréa. Sababaraha landmark anu anjeun kedah tingali sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun kalebet The Eiffel Tower, Basilika Haté Suci, Arc De Triomphe, Museum Louvre, sareng The Palais Garnier. Upami anjeun resep balanja, anjeun bakal resep ngusap taktak ku fashionista Parisian luhur di Rue Du Commerce, Boulevard Saint Germain, sareng méwah sanésna jalan balanja. Sareng upami anjeun resep seni, aya rupa-rupa koleksi seni di sakitar Paris pikeun conto, kaasup Musee dOrsay, Musee Nasional Picasso, sareng Musee du Quai Branly.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Impian Éropa: Menara Eiffel di Paris

 

kacindekan

Éropa henteu pernah pondok tina "daptar ember" kota sareng kota wisata. Éta sadayana gumantung kana anggaran anjeun, waktu, sareng tujuan ngadatangan. Daptar ieu ngan bakal muka gerbang pikeun anjeun ngajajah tempat anu paling narik ati di buana.

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan ngarencanakeun perjalanan ka 5 Nagara Ngalamun Di Éropa. Perjalanan karéta di Éropah cocog pikeun ngarambat ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "The European Dream: 5 Kedah-Nganjang Nagara Di Éropa "kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)