Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/04/2021)

Wewengkon Normandia ieu perenahna di bagian barat laut Perancis sarta mangrupakeun lalampahan rélatif pondok jauh ti Paris. Ieu mangrupakeun tujuan perjalanan populér pikeun loba jelema nu hayang ngalaman hakekat Northern Perancis. Normandia boga eta sadayana, ti sajarah euyeub nu kaping deui abad, mun landscapes endah tur asakan exquisite anu bakal ninggalkeun maneh wanting langkung. Sanajan, salah sahiji obyek wisata utama Normandia teh arsitektur luar biasa. wewengkon kasebut imah kacamatan fairytale stunning yén sabenerna candak imajinasi. The kaéndahan alam yén blends kalawan ieu kota sibuk daun loba di angen. Alatan popularitas luar biasa lokasi gambar-sampurna ieu, Simpen A Train geus nunda babarengan daptar 5 kota Fairytale nganjang di Normandia. Coba mun ngawengku aranjeunna dina lalampahan anjeun waktos salajengna basa Anjeun keur iinditan ngaliwatan Perancis.

 

1. Fairytale Kacamatan nganjang Dina Normandia: Honfleur, Calvados

Honfleur bisa jadi kota kawentar paling dina daptar ieu. Seueur wisatawan ngadatangan kota palabuan anu saé ieu sareng nikmati sagala rupa anu ditawarkeunana. Ieu unik tur recognizable keur na jangkung, ngahususkeun, jeung wangunan warni. Eta tos seueur salaku inspirasi pikeun sababaraha seniman sapanjang taun, sarta gedong unik tur warni geus direbut dina sababaraha lukisan. A walk ngaliwatan jalan tina Honfleur bakal ninggalkeun maneh perasaan kawas anjeun stepped kana karya hiji. It will undoubtedly enchant you.

kota nu ngabogaan loba wisatawan nu datang ngaliwatan eta sarta nawarkeun sagalana ti seafood nikmat, mun seru museum. Mun anjeun kantos didatangan kota ieu hebat, nyandak dina tetempoan sarta jujutan. paling importantly, pastikeun pikeun ngarasakeun palabuhan kota nu, nu katelah Vieux Bassin. Éta diantara paling tujuan wisata nu kawentar di Normandia. palabuhan ieu sakali imah lolobana fishing parahu sarta kapal dagang. Sanajan, leuwih taun eta janten imah sababaraha yachts.

Paris keur Kareta Rouen

Paris keur Lille Kareta

Rouen kana Kareta Brest

Rouen kana Kareta Le Havre

Honfleur, Calvados Dupi bagian tina Fairytale Kacamatan nganjang di Normandia

 

2. les Andelys, Anjeun

Les Andelys téh sagalana nu peryogi dina kota Perancis quintessential. Kota menawan nyaeta katuhu gigireun Walungan Seine. Salian deukeutna ka hiji walungan geulis, Les Andelys ogé ngagaduhan bukit héjo anu saé sareng gawir batu bodas di sakurilingna. Les Andelys mangrupakeun gambar-sampurna, nu alesan naha loba datang snap ratusan poto tina kota ieu hebat na bentang na sabudeureun.

Salian salon deui nya, Les Andelys oge kasohor puri abad-12 na. puri, Chateau Gaillard, éta sakali imah Richard teh Lionheart. Bari benteng bisa jadi di ruruntuhan kiwari, na ukuranana impressive sarta ngawangun masih ngingetkeun datang nu nanjak nepi ka Bluff taringgul ningali eta.

Paris keur Kareta Le Mance

Paris keur Kareta Brest

Le Havre kana Le Mans Kareta

Paris keur Kareta Nantes

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure Perancis

 

3. Fairytale Kacamatan nganjang Dina Normandia: Giverny, Anjeun

Giverny ieu paling dipikawanoh imah Claude Monet urang. Claud Monet disewa harta dina 1880-an kalawan kulawargana. Leuwih taun pakaya na ngancik keur hadé, sarta manéhna jadi leuwih makmur. salajengna, anjeunna tiasa mésér harta, kitu ogé sababaraha lemahna sabudeureun. Monet diwangun studio hiji aya jeung dijieun loba na gawe dina harta anu, nu nempatkeun Giverny dina peta. Sajaba ti Giverny perumahan diaku of Monet, eta oge imah seniman impressionist séjén. Ieu kaasup Claude Cambur, Christophe Demarez, sarta Ramier. Sajarah euyeub draws dina loba pencinta seni anu hoyong ngalaman nyawa sarta gawéna sahiji seniman luar biasa.

Salaku tambahan kana sajarah seni anu matak di kota, kota nu oge kasohor tetempoan picturesque na. Ieu salah sahiji seniman alesan utama dipikacinta eta. Yen pesona sarua draws di sababaraha datang dinten. Pondok nagara menawan, Kebon picturesque, sarta ambiance alam vibrant anu kudu-Tempo. Make sure to stop by Giverny if you are ever in the Eure region of Normandy.

Paris keur Kareta Le Havre

Paris keur Kareta Rennes

Le Mans ka Paris Kareta

Nantes ka Paris Kareta

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

kota saeutik endah ieu lokasina di bayaran wilayah dAuge. wewengkon kasohor liqueur sarta kéju. Sajaba hebat rasa nu nawaran wilayah, Anjeun ogé bisa ngalaman kota sajarah denok. Salasahiji kacamatan kawentar di wewengkon kasebut Beuvron en Auge. Ieu pinuh ku dwellings bersejarah anu tanggal deui ka 1500s. Wangunan kayaning Vieux Manor ti abad ka-16, digabungkeun jeung nu imahna satengah timbered ti abad ka-17, bakal make aran kawas geus ngumbara deui dina jangka waktu nu. Leumpang turun jalan cobbled tina Beuvron en Auge nyaeta jalan sampurna méakkeun hiji soré.

Brest kana Le Mans Kareta

Nantes kana Kareta Brest

Le Mans kana Kareta Rennes

Le Mans kana Kareta Rouen

Beuvron-en-Auge, Calvados nyaeta on Fairytale Kacamatan nganjang di Normandia

 

5. Fairytale Kacamatan nganjang Dina Normandia: Barfleur, sababaraha

Dina bagéan timur laut Normandia Cotentin Peninsula perenahna kota basisir nu geulis tina Barfleur. Ieu kota fishing sepi tina ukur ngeunaan 700 warga anu paling dipikawanoh pikeun kageulisan stunning na. Ieu ieu sacara resmi diproklamasikeun minangka salah sahiji kota paling geulis di Perancis. Ieu ngahormatan kalawan judul Ditambah Beaux Désa de France, and it is clear to see why.

Barfleur mangrupakeun gem kawas euweuh séjén. Sajaba sakuliling picturesque sarta pintonan laut vast, eta oge ka imah arsitéktur bersejarah. firstly, jalan sorangan keur cobbled tur rada lami. Bréh, sababaraha tanggal imah heubeul deui ka abad ka-16. Imah pangkolotna di kota nu mana deui teuing salajengna ti nu. Dina palataran Sainte Catherine, Anjeun bisa ningali hiji imah nu kaping patukang Abad Pertengahan. Cai mibanda hiji lawang, tangga luar, sarta mullioned jandéla. Sanajan Barfleur mangrupakeun kota leutik, ieu patut neng if you are in the area.

Brest mun Rennes Kareta

Brest kana Kareta Nantes

Lille jeung Kareta Le Havre

Tur nepi ka Kareta Le Havre

Barfleur, channel Perancis

 

Normandia anu cukup badag, sarta sanajan eta mahluk imah sababaraha kota fairytale, unggal sahijina nyaeta unik. Unggal boga panggih sarta karakter anu daun datang dina angen. Lamun hayang ngalaman keajaiban kota ieu, kitu ogé sagalana sejenna Normandia geus tawaran, Buku A Train tiket tur mimitian lalampahan anjeun.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Fairytale Kacamatan nganjang Dina Normandia” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dsu – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)