Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/03/2021)

Bioskop kawentar di Éropa anu anyaman kana lawon tina budaya Éropa. bioskop kawentar di Éropa janji anjeun pintonan rongkah. Ieu bakal ninggalkeun maneh diaduk, dipindahkeun, sareng spellbound! Sifat seni pintonan téh fleeting sarta kreativitas flourishes spectacularly. flashes ieu tina brilliance cicing di ukur dina kenangan urang. bioskop kawentar di Éropa nyieun rasa exclusivity na kingkilaban. Ieu jurus ringkes dina babagi waktu, tur anjeun bakal hoyong bask dina lampu tina glow na.

Ieu sababaraha nyokot luhureun urang sahiji bioskop kawentar di Éropa, saukur must-nilik keur lover budaya:

 

1. Teatro Alla Scala, Itali

Sigana ngan logis yén urang bakal dimimitian di Italia, pangaruh dominating on bioskop kawentar di Éropa. The Teatro Alla Scalla nyaeta imah dunya-kawentar Italia Opera.

Kalolobaan penyanyi agung kaliwat, ngaliwatan dua ratus taun panungtungan, geus dipigawé di dieu. Loba opera kawentar geus miboga produksi kahiji maranéhanana dieu kayaning Othello, Nabucco ku Verdi, sareng Kukupu Madame ku Giacomo Puccini.

téater Ieu grand tur geulis. Mibanda musium dimana anjeun tiasa peruse wewengkon swasta anu teu biasana kabuka ka umum. The auditorium pisan ieu diwangun tina kai sarta katutupan di buludru beureum decadent. Hal ieu cahayana ku chandelier kristal peuyeum.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

Teatro Alla Scala Italia mangrupa dina daptar bioskop Inohong di Éropa

 

2. The Globe Teater, London

The Globe Teater katelah Shakespeare Globe. fans Insatiable The Bard kudu didatangan téater kawentar ieu di Éropa. karya William Shakespeare urang némbongkeun hiji pamahaman jero alam manusa. captivates karya audiences na. WS Rendra na tina basa Inggris geus nyieun muterkeun sarta potongan sajak timeless sahiji genius.

Mun anjeun lover of Shakespeare, ieu pasti tempat keur nganjang! Gusti Chamberlains Lalaki kurban eta handap dina 1613. Rekonstruksi modern anu nangtung di tempatna ayeuna jarak pondok ti lokasi aslina.

Datangna ka-carita tilu ieu, buka-hawa Kujang.jpg ngarasakeun muterkeun. Partake di bengkel. Diuk-di palih ceramah na staged maca. Aya program sandiwara well-dihadiran kabeh buleud sataun tur éta kudu dina daptar bioskop kawentar di Éropa.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

3. Paradis Latin, Paris

Latin Paradis mangrupikeun kontémporer datang kabaret éta mangrupikeun panerusna Teater Latin asli. Teater Latin ieu commissioned mimitina ku taya lian ti Napoleon Bonaparte di 1800s.

Loba struktur kurban ka handap dina mangsa éta. Ieu ngawengku ieu. Renowned pikeun glitz sarta flair, jadi lamun Anjeun keur pilari theatrics, anjeun bakal manggihan eta di hiji cabaret acara Parisian bonafide. Ditéang jeung pagelaran cabaret beredar, Anjeun ogé bisa nempo istiméwa acrobatic na trapeze meta.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

téater Paradis Latin, Paris

 

4. Volkstheater, Wina

The Volkstheater di Wina téh tetempoan geulis mun behold. Eta mimiti dibuka dina 1889. Éta mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna sapertos na di panjuru dunya di nagara-nagara anu nyarios basa Jerman sareng kedah ditingali.

Diwangun salaku tara langkung bisa diasupan ka Burgtheater, eta ieu nu dipilih tempat wanoh pikeun masarakat luhur tapi seni pintonan téh for everyone ngarasakeun. Di mimiti téater glorious ieu, fokus ieu dina pangarang Austria. Dinten, anjeun bisa jadi saksi ka repertoire éksténsif nu geus enggeus pernah narima pujian internasional.

The Rote Bar is di lantai luhur téater. Ieu mangrupakeun tempat decidedly leuwih formal. Ieu di dieu nu tiasa ngadéngékeun musik ambient, ngarasakeun acara klub ogé bacaan na paméran kontemporer.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

Volkstheater di Wina nyaeta dina daptar bioskop Inohong di Éropa

 

5. Teater Nasional, Iraha

Éta henteu heran yén Teater Nasional Iraha geus nicknamed, Golden chapel. Éta nangtung proudly di sakabéh na kamulyaan Neo-Renaissance. Anjeun bakal ngarasa kawas anjeun bagéan tina diri bangsawan mun anjeun didatangan téater kawentar ieu di Éropa.

Teater Nasional nyaeta beunghar jujutan tapi wangunan aslina kurban ka handap dina 1881. Hiji saluruh bangsa rallied babarengan dina rojongan ti seni pintonan. Aranjeunna nyumbang ka eta mahluk rebuilt jeung ngabogaan eta persis sakumaha eta sakali éta.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

Teater nasional di Iraha

 

Dinten, datangna tur tingal rupa spektakuler ti ballets, muterkeun, sarta opera anu mere ilham na delight, sarta tangtu, nyekel anu numpak kalawan Simpen A Train mun meunang aya!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Bioskop kawentar Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-theatres-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)