Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/06/2021)

Ngarencanakeun perjalanan solo tiasa hectic bahkan pikeun anu nganjang pangalaman, utamina nalika ngeunaan tujuan tujuan anu tepat pikeun didatangan sareng kagiatan anu pas pikeun nyandak bagian nalika aya. Tapi anu paling penting, kusabab anjeun hoyong ngamanfaatkeun anu pangsaéna pikeun pamanggihan diri.

Nyorangan di jalan ngamungkinkeun anjeun nganjang ka mana waé anu anjeun pikahoyong iraha waé anu anjeun pikahoyong, tanpa kedah akur sareng jadwal batur. oge, anjeun tiasa nantang diri nyalira ku janten diantara jalma anu teu dikenal, nu naekeun kapercayaan anjeun, sarta tangtu, kamekaran diri.

Éta parantos nyarios, naha anjeun ngagaduhan tujuan dina émutan pikeun perjalanan mendakan diri anjeun? Tulisan ieu disorot 7 ti tempat anu paling pikaresepeun pikeun didatangan solo.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Pikeun Didatangan Dina Perjalanan Pendakan Diri Anjeun: Australia

Australia mangrupikeun tujuan impian pikeun kaseueuran penyelam kusabab kasempetan teuleum anu teu aya tungtungna pikeun penyelam amatir sareng anu berpengalaman. Sareng upami anjeun teu siap teuleum, anjeun bakal gaduh waktos anu saé mendakan seueur harta karun anu disumputkeun nagara anu ditawarkeun. Australia ogé tempat anu paling punah atanapi spésiés sato kaancam, janten anjeun bakal gaduh kasempetan langka pikeun berinteraksi sareng fosil umur jutaan taun caketna.

Tapi teu aya kanyataan anu disebatkeun réa anu utamiputra kunaon kami parantos nempatan Australia salaku tujuan luhur pikeun wisatawan solo. Alesan utama nyaéta perdamaian salamina nagara, dipercaya angkutan umum, sareng pilihan akomodasi murah. Anjeun bakal aman pisan di Australia.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Perjalanan Panemuan Diri ka Australia

 

2. Thailand

Budaya di dieu beunghar sareng tuangeunana raoseun, janten anjeun bakal ngagaduhan seueur katuangan sareng budaya anu patali sareng budaya pikeun dijajah sareng diajar ti warga satempat upami pisan anjeun bakal ngagaduhan waktos luang. Akomodasi sareng transportasi tiasa pisan di dieu, teu kakantun kumaha tiasa diaksés Bangkok nyaéta ti sagala penjuru dunya. Sareng upami pikiran anjeun hariwang atanapi kaganggu, anjeun tiasa teras lebet ka kuil atanapi pusat tapa sareng tapa.

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Brussel Kalayan Karéta

Amsterdam ka Brussel Sareng Karéta

Paris ka Brussel Sareng Karéta

 

Wisata nyalira ka Thailand

 

3. Tempat Pikeun Didatangan Dina Perjalanan Pendakan Diri Anjeun: Inggris

Sababaraha taun ka pengker, London mangrupikeun kota anu paling sering dikunjungi dunya ku wisatawan solo. Éta nyalira kedahna nyaritakeun yén ieu mangrupikeun tempat anu aman pikeun lamun anjeun henteu gaduh perusahaan. Istana Buckingham ayeuna mangrupikeun daya tarik panggedéna pikeun wisatawan solo, tapi éta henteu ngan ukur hiji di London. Upami anjeun hoyong ningali paling tempat wisata dina waktos anu terbatas, ngan gabung ka London wisata leumpang gratis nalika anjeun nganjang ka kota waktos salajengna.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Didatangan The Big Ben di London dina perjalanan solo anjeun

 

4. Selandia Baru

Naha anjeun resep nyetir nyalira jarak jauh? Seueur wisatawan anu resep ka Selandia Anyar pikeun pilihan nyetir éta akur aranjeunna. Anu anjeun peryogi nyaéta nyéwa kémping atanapi mobil biasa sareng angkat ka jalan anu nyandak anjeun. Ieu mangrupa nagara geulis ngajajah. Penduduk lokal ogé nampi pisan sareng ngabantosan iraha anjeun hoyong bantosan.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Wisata pendakan nyalira ka Selandia Anyar

 

5. Tempat Pikeun Didatangan Dina Perjalanan Pendakan Diri Anjeun: Peru

Ampir unggal tempat énggal anu didatangan anjeun khusus pikeun sababaraha alesan khusus, tapi Peru mangrupikeun salah sahiji nagara anu ngan saukur nénjo. Tempat ieu ngagumkeun seueur jalmi ku kaindahan alam sareng khasanahna, yén jalma henteu ngan saukur tiasa nyukupan éta. na sajarah euyeub, gunung, sareng budaya tradisional, anu matak pikeun unggal tamu. kituna, pikeun ngalaman sagala khasanah nasional na, nyandak tur peru, sareng kenal sareng nagara.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

 

6. AS

AS rupa-rupa, janten anjeun moal ngaraos salah tempatna dimana waé anjeun asalna. Nagara ieu ogé lega pisan sareng ngagaduhan sagala anu anjeun peryogikeun janten gunung, taman, sato liar, atanapi pantai. Nyarios pantai, anjeun kedah nganjang ka Florida waktos salajengna aya di Amérika Serikat sareng ngojay di pasir bodas. Saterusna, Disney bisa jadi tujuan anu sampurna pikeun perjalanan kamekaran diri sabab éta bakal nyandak anjeun nginget-nginget budak leutik anjeun, sareng sakedik nostalgia pait moal ngarugikeun sasaha. Sareng upami anu anjeun peryogikeun waktos sepi nyalira, anjeun tiasa teras cicing di a nyéwa pakansi jauh tina balaréa.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

New York mangrupikeun tujuan anu sampurna pikeun palancong solo

 

7. Tempat Pikeun Didatangan Dina Perjalanan Pendakan Diri Anjeun: Jepang

Jepang langkung payun ti nagara-nagara sanés ngeunaan téknologi. Upami anjeun ahli futuris atanapi investor, ngajalajah kasempetan bisnis di kota ieu pasti bakal ngagumbirakeun anjeun. Nagara ieu ogé mangrupikeun tempat bumi kuil anu éndah, hotél luhur-tungtung, sareng réstoran, ogé harta karun alam tersembunyi di Asia. Naon deui, sistem transportasi anu épisién di dieu bakal ngajantenkeun perjalanan solo anjeun pikaresepeun sareng bebas repot. Upami anjeun pameget musik, anjeun tiasa nyandak laptop sareng anjeun software nyieun musik pikeun ngantepkeun inspirasi pikeun anjeun sareng meureun ngahasilkeun sababaraha sora anu saé pikeun ngalambangkeun perjalanan nyalira anjeun.

Munich ka Salzburg Kalayan Karéta

Wina ka Salzburg Kalayan Karéta

Graz ka Salzburg Kalayan Karéta

Linz ka Salzburg Kalayan Karéta

 

Perjalanan penemuan sendiri di Jepang

8. Malaysia

Aya seueur hal anu kedah dilakukeun sareng diajar di Malaysia, tapi kanyataan anu paling narik ngeunaan nagara Asia Tenggara ieu nyaéta persentase anu langkung ageung tina pendudukna nyarios basa Inggris. Éta ngandung harti yén anjeun boro bakal kaleungitan jalan nalika ngumbara solo di dieu. Nagara ieu ngagaduhan pantai, gunung, titik beuleum, sareng sadayana anu anjeun peryogikeun bersantai terasrasakeun hirup nyalira.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Iinditan solo ka Malaysia

 

Kasimpulanana

Backpacking sareng solo iinditan janten populér siang kusabab kalenturan aranjeunna diécét. Anjeun ngalakukeun hal anu leres. Ngan émut kanggo gaduh anggaran anu cekap pikeun akomodasi anjeun, kadaharan, sareng kabutuhan transportasi kusabab anjeun kedah mandiri upami anjeun mikaresep perjalanan diri anjeun mendakan.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun Tempat-Tempat Pikaresepeun Pikeun Didatangan Kana Perjalanan Kapercayaan Diri ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Tempat Pikaresepeun Pikeun Didatangan Dina Perjalanan Pencarian Diri" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)