Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/05/2021)

Meunangkeun siap jadi ditiup jauh jeung Italia ku karéta ku moment nu lengkah suku onto taneuh hébat na. Tanah jujutan, arsitéktur megah, budaya luar biasa, sareng sapertos elegan, canggih, sareng jalma anu sopan santun bakal janten hal anu anjeun bakal émut dugi ka dinten terakhir anjeun! Hoyong terang rusiah? Italia ku karéta téh malah leuwih spektakuler ti anjeun tiasa ngabayangkeun!

ayeuna, saprak Anjeun bade tanah Romeo jeung Juliet ku karéta, dieu sababaraha tips mangpaat Anjeun meureun bakal rék nuturkeun (utamana lamun geus pernah geus nepi Italia sarta ulah nyarita basa fluently):

 

Pananjung Jalan anjeun sabudeureun Italia Ku Jadwal Kereta

For everyone iinditan sakuliah Italia ku karéta jeung wanting pikeun meunang fakta maranéhna babarengan, milih antara:

  • Trenitalia, ladenan rail nasional jeung sakabeh rute nasional; nyaéta karéta gancang.
  • Italo karéta, pikeun-speed tinggi karéta / ruteu.

Pilihan Hadé pisan mun éta pariksa kaluar Italia ku karéta, jeung ka jadi di sisi aman: ngabandingkeun harga, tanggal, sareng waktos sareng mendakan pilihan anu paling cocog sareng anggaran anjeun sareng peta perjalanan anjeun. Candak katingal di duanana pikeun ngabandingkeun jadwal. Anjeun bakal meureun pahili jeung terminologi anu, jadi didieu aya bentuk disingkat anjeun bakal manggihan dina Situs wéb:

  • Roma Termini (stasiun central) -> te Roma
  • Naples Tengah (stasiun central) -> NA C.The
  • Florence Santa Maria novella (stasiun central) -> Fl.SMN
  • stasiun karéta Venice Santa Lusia
  • Venice Saint Lusia (di Pulo) -> AND. S.L.
  • Venice Mestre (on daratan) -> ngawasaan
  • Milan Tengah (stasiun central) -> MI C.le
  • Piazza Príncipe (stasiun central) -> gé P.P.
  • Genoa Stazione Brignole -> gé BRIG
  • La Spezia Centrale (stasiun central) -> bungbu
  • Pisa Centrale (stasiun central) -> Pisa C.

Bakal aya kali mun anjeun nyandak Italia ku karéta anjeun bakal nempo hiji karéta ngaran stasiun di luhur ditandaan hideung, dituturkeun ku sababaraha batur beureum; ieu nunjukkeun aya sababaraha stasion karéta di Kota anjeun iinditan ka, kalawan karéta nu nyokot anjeun sakabéh titik karéta.

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Milan ka madang Kareta

Venice kana Kareta Milan

Italia ku kaulinan karéta

Kedah Anjeun Buku Italia anjeun ku tiket karéta Online atawa Beuli Ieu di Stasion?

Warta hébat ngeunaan mesen tikét anjeun ka Itali nganggo karéta nyaéta sistem booking online tiasa dianggo kalayan sampurna sareng tiasa dipercaya pisan. stasiun madhab tiasa rame - na anu perlu yén jenis stres, bener? Anjeun dibere pilihan pikeun boh buku atawa langsung mayar anjeun tikét karéta online. Sanajan, lamun anjeun sadayana ngeunaan spontanitas - antosan saacan anjeun meunang ka stasiun jeung mésér tikét Anjeun saterusna.

Cologne kana Kareta dortmund

Munich ka Kareta dortmund

Hanover jeung Kareta dortmund

Frankfurt kana Kareta dortmund

 

 

Kumaha Ulah Anjeun Cokot ka Italy ku karéta Sakali Anjeun boga tiket anjeun?

Lamun anjeun meunang ka Italy ku stasiun karéta, cue Anjeun salajengna nyaéta dewan nongkrong badag. Éta dimana anjeun bakal kéngingkeun sadayana inpormasi diropéa anjeun peryogi. Mun anjeun teu ningali dewan, néangan hiji riungan jalma nangtung underneath hal badag - sarta voila! Bisi anjeun teu niténan karéta Anjeun didaptarkeun geuwat, ulah ngamimitian panicking. Pastikeun Anjeun keur pilari di "Partenze" (Kaberangkatan) tinimbang "Arrivi" (Kadatangan) pikeun nyingkahan kekeliruan. Pilihan sahenteuna ngabingungkeun sadaya téh rék ku jumlah karéta jeung miang waktos. Lamun anjeun manggihan karéta Anjeun, néangan "BIN,"Keur" binario " (panggung). Sakali anjeun tos ngagaduhan eta dumasar, anjeun katuhu pikeun pindah!

 

Aya anu éta lulucon I uninga sakali: Iraha anjeun ngaraos awon atanapi ngalamun, buka Italia ku karéta. Perkara teu sabaraha unseemly kasampak, nu lalaki lokal bakal ngagorowok "Bella!" Saatos anjeun. pikaresepeun, bener? Ulah ngantosan menit a panjang, buku tikét anjeun dina saveatrain.com tur mimitian paking pikeun Italia!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)