Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/11/2021)

Pamandangan endah pisan, warna-warni jeung senang, aya lapangan baskét anu endah di unggal kota anu anjeun impikeun didatangan. Upami anjeun saurang pamaén baskét anu sumanget, pro, atanapi ngan ukur hoyong némbak gelung, ieu teh 10 lokasi liburan anu pangsaéna sareng lapangan baskét anu hébat.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Pangadilan Baskét 3D Jérman Munich

Bumi pikeun salah sahiji stadion maén bal anu paling endah di Éropa, Munich mangrupikeun lokasi liburan anu aktip sareng aktip. Upami anjeun hoyong latihan sababaraha gelung di stadion baskét anu hebat pisan, maka lapangan baskét 3D Munich urang dimana anjeun kedah latihan. Lapangan baskét Jérman ieu bakal nyandak buruan anjeun ka tingkat lumps énggal, sareng upami anjeun tiasa ngabantingkeun didieu, anjeun bakal hasil dimana waé.

Istilah sanésna, lapangan baskét 3D bakal mere ilham ka anjeun pikeun midangkeun anjeun. Anjeun kedah tetep tetep dina gumpalan di palataran gélo ieu. Lian ti éta baskét dina kaayaan anu hadé pikeun pertandingan naon waé, upami anjeun hoyong tetep aktip dina liburan, sareng tangtosna bawa tim anjeun babarengan.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Munich Germany 3D Basketball Court

 

2. Pigalle Baskét Pangadilan Paris

Kaseueuran wisatawan angkat ka Paris pikeun balanja sareng hirup anu saé, pikeun liburan sayah atanapi romantis. Sedengkeun Paris mangrupikeun tempat anu populér pikeun liburan anu ngalamun sareng ngalamun, éta ogé lokasi anu saé pikeun kagiatan luar. Paris ngagaduhan seueur taman sareng Walungan Seine kanggo jalan-jalan, atanapi bersepeda, salian ti lapangan baskét anu paling warna.

Lapangan baskét Pigalle mangrupikeun ciptaan Nike, gering-Studio, sareng merk fashion Perancis Pigalle. Kolaborasi aranjeunna nyiptakeun ieu gélo, diselapkeun-jauh antara 2 gedong pangadilan baskét gedong. Kelir gradién Pigalle urang super funky, di tengah-tengah lingkungan Paris. Baskét ieu lengkep fungsina sareng saé pikeun némbak gelang 17 Jalan Duperre.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Pigalle Basketball Court In Paris France

 

3. Pangadilan Aula Kota Rooftop Dubrovnik Kroasia

Dubrovnik mangrupikeun lokasi liburan anu saé, dikurilingan ku pandangan Laut Adriatik. Imah hateup Terra-cotta dimana-mana, fasad bodas ngalawan laut pirus, narik ratusan wisatawan unggal taun. Dubrovnik dikurung ku tembok kota batu, dilestarikan salami mangabad-abad, sareng kitu mangrupikeun salah sahiji lapangan baskét anu paling dirancang di dunya.

Lapangan baskét ieu pas di puncak gedong Aula Kota, kalayan pandangan endah ti Laut Adriatik. Bayangkeun nembak gelung kalayan pemandangan Kota Tua anu ngagumkeun sareng cakrawala tanpa wates biru. Pengadilan baskét Aula Kota di atap henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji bola baskét pangageungna sadunya.

 

Unique Basketball Court in the Rooftop City Hall of Dubrovnik Croatia

 

4. Gedong Mamba Baskét Pangadilan Shanghai Cina

Shanghai mangrupikeun kota anu modéren sareng paling lucu di dunya. Pencakar langit anu niupan, sareng tengara langkung ageung-tibatan kahirupan, sareng anu paling luhur nyaéta lapangan baskét House of Mamba, ku Nike. Pengadilan baskét epik ieu pikaresepeun sareng inovatif, dirancang sampurna pikeun salah sahiji lokasi liburan anu pangsaéna di dunya.

Lapangan baskét House of Mamba Shanghai mangrupakeun lapangan baskét ukuran pinuh lengkep dilengkepan pikeun gim pangsaéna anjeun. Pengadilan ieu dirancang pikeun wisata Nike Rise di Cina, sareng anjeun bakal kagum ku visualisasi LED réaktif. janten, unggal léngkah anjeun kana gelung ngajadikeun lanté hurung, sareng balaréa ngagorowok reuwas.

 

 

5. Pangadilan Beach Brighton Inggris

Pantai keusik keusik, Promenade hébat, sareng hawa laut seger, Brighton mangrupakeun lokasi liburan anu saé. Sedengkeun Inggris lolobana dipikaterang ku langit kulawu, Brighton mangrupikeun tujuan liburan di sisi laut anu saé. Lokasi tepi laut Brighton ngajantenkeun idéal pikeun kagiatan outdoor.

Shooting gelung handapeun cahaya panonpoe komo ngaluncatan ti lapangan langsung ka laut mangrupikeun pangalaman anu pikasieuneun. Lapangan baskét pantai Brighton urang boga kaayaan anu hadé pikeun sagala jinis pamaén atanapi gim. janten, upami anjeun milari anu hébat pakansi aktip, baskét, ngojay, sareng bersantai di pantai mangrupikeun cara anu hadé pikeun bersantai sareng ningkatkeun tingkat énergi éta deui.

 

Brighton Beach Court In England

 

6. Nike Basketball Basketball Thames Walungan London

Anjeun tiasa nyéépkeun 8 dinten di London, sareng masih teu mendakan sadayana anu ditawarkeun ku kota anu saé ieu. Ti mimiti balanja ka seni sareng musik, London mangrupikeun lokasi liburan anu saé pikeun travelers solo sareng kulawarga. kituna, éta moal kaget anjeun yén London mangrupakeun kota anu saé pikeun kagiatan outdoor, kalayan taman anu saé sareng Walungan Thames.

Anu Regal & Lapangan baskét Yordania di Walungan Thames mangrupikeun lapangan basket luar anu hébat. Pamaén ngaraoskeun angin ngahiliwir seger ti walungan antara buruan sareng tiasa nyerep pemandangan walungan sareng kota anu saé. Sumawona, desain pengadilan nyayogikeun konditi0ns luhur ku gelang adjustable portabel sareng lantai Nike anu pola pikeun kaulinan anu lemes sareng gratis.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

7. Pangadilan Baskét Bélgia Di Aalst

Geulis dina usum gugur, super rame dina bulan Désémber, nalika ratusan wisatawan sumping pikeun festival Aalst taunan, aya alesan sanés pikeun nganjang ka Aalst sapanjang taun. Salah sahiji hal anu paling luar biasa di dieu nyaéta Lapangan baskét warna-warni Aalst, karya seniman Katrien Vanderlinden. Kalayan sagala rupa bentuk warna anu béda, Vanderlinden dumasar kana kasenianana dina kaulinan barudak, Blok logis.

janten, Aalst sok janten lokasi liburan anu saé, sareng lapangan baskét énggal ieu anu pangsaéna pikeun ngajaga rutinitas kabugaran nalika pakansi. Henteu ngan éta, tapi rarancangna leres-leres matak narik ati sareng sia perjalanan sajam ti Brussel ngan ukur ngagem salah sahiji lapangan baskét paling unik di Éropa.

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Brussel Kalayan Karéta

Amsterdam ka Brussel Sareng Karéta

Paris ka Brussel Sareng Karéta

 

Kids playing basketball in Aalast, Belgium

 

8. Nosara Kosta Rika

Kalayan panorama Pasifik, gunung héjo subur, sareng cuaca tropis, Kosta Rika mangrupikeun surga pikeun palancong. Ngan ukur calik sareng nonton cakrawala, atanapi leumpang di pantai bakal nyetél anjeun langsung kana modeu rélaxasi.

Kosta Rika mangrupikeun tujuan liburan anu diimpikeun ku sadayana, pikeun rélaxasi atanapi berselancar sareng hiburan outdoor. kituna, éta henteu heran salah sahiji villa pakansi anu paling endah hadir sareng lapangan baskét anu hébat. Finca Austria Villa kami ngagaduhan lapangan baskét anu endah ningali Pasipik sareng kolam renang. Naon deui anu diperyogikeun ku liburan anu mewah?

 

Seaview Basketball Coutry in Nosara Costa Rica

 

9. Pangadilan Baskét Hong Kong

Suka bungah, inopatip, pikagumbiraeun, jeung senang, Lapangan baskét Hong Kong sacara ikonik siga imahna. Hong Kong mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Cina hatur nuhun ka sifatna kosmopolitan. Ti pandangan anu hadé pikeun pantai sareng wisata di sakuliling pulau, Hong Kong ngajantenkeun sadayana sumping deui-deui. Lapangan baskét Hong Kong ageung, anyar, warna-warni, sareng tempatna di a lingkungan hébat.

Baskét Choi Hung Estates mangrupikeun salah sahiji baskét pangsaéna di Hong Kong. Sumawona, éta ogé salah sahiji lokasi anu paling warna, jadi idéal pikeun poto hébat. Upami anjeun henteu kantos nganjang ka Hong Kong, pasti buku perjalanan ka tujuan anu saé ieu, éta salah sahiji 10 lokasi liburan anu pangsaéna sareng lapangan baskét anu hébat.

 

Hong Kong Urban Basketball Court

 

10. Pangadilan Baskét Tempelhof Berlin

Pikaresepeun di luar ruangan mangrupikeun inti tina taman tempelhof feld. Tina muter baskét, atanapi ngan ukur hampang, Tempelhof mangrupikeun tempat anu sampurna dina kahirupan anu gancang di Berlin. Berlin ngagaduhan kahirupan wengi anu saé sareng ramah pisan pikeun sadayana anu datang, janten teu heran kota urang ngarencanakeun nampung dulur.

Baskét Tempelhof Berlin mangrupikeun salah sahiji lapangan baskét hébat di Éropa. Lokasina di lawang, di daérah piknik, sareng dikurilingan tangkal héjo sareng jujukutan, lapangan baskét ieu bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos endah kalayan unggal napas sareng gelung.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Tempelhof feld park Basketball Court Berlin

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan kana ieu 10 lokasi liburan anu pangsaéna sareng lapangan baskét anu hébat.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Lokasi Liburan Pangsaéna Sareng Courts Baskét Hebat" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fholiday-locations-basketball-courts%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)