Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/08/2021)

Ieu ngimpi - balik dina liburan jeung perlu mayar keur eta. Henteu ngan éta, tapi kudu penerbangan Anjeun, bantuan, sarta kadaharan dibayar pikeun anjeun teuing.

teu mungkin, bener? There is no way anyone in the world would pay a back-scratching nobody like you to experience the jet-setting exploits of an A-list globe-trotting superstar.

Iwal ... aya!

Maksudna katuhu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun anjeun Trek dunya on récéh batur - tapi Anjeun bade kudu make internet jeung acuity of Hujan Man narik dipareuman.

The blogger perjalanan finest geus journeys maranéhanana mayar kanggo aranjeunna berkat campuran bakat, kabaruntugan, jeung skill - didieu nyaeta kumaha anjeun tiasa ngalakukeun sami.

Diajar kumaha nulis

Naha anjeun hiji vlogger perjalanan, blogger, atanapi Twitter, nanaon ketukan hiji péngkolan efektip frase. Éta pisan sababna naha penting pikeun influencer perjalanan pikeun neuleuman katerampilan anu paling langka, tulisan.

Nyokot nubles biasa di nulis salinan alus ku cara nyokot sajam sapoé kana nulis kalawan gancang pikiran anjeun. Tetep diary a, nulis blog pribadi, posting dina Twitter prolifically - kalawan kaahlian ieu dina saku deui anjeun, Anjeun gé bisa nganyatakeun diri leuwih éféktif tur nyampurnakeun hiji nada sora nu bisa mangtaun anjeun handap populér dina web.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

catetan keretas konéng

 

Meunang dorongan dina pengikut Anjeun

Anu anjeun bade percanten nu langkung lengkep ihwal média sosial - nu Instagram pamaké anu ukur follower geus mum maranéhanana sarta bot ti Rusia, atawa batur kalawan leuwih pengikut ti Kim Kardashian?

Jawaban urang atra, tur éta naha anjeun kedah méakkeun tunai investasi di pengikut anjeun mimitian lalampahan anjeun jadi hiji influencer.

Meuli pengikut ti situs kawas Greedier Media Sosial nyaeta cara idéal pikeun nambahan hiji dasar tina integritas nu lajeng bisa ngawangun kana ka hareupna.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Wartosan jalma bener

Industri blogging perjalanan téh kalapa, sarta leuwih jalma anu mere eta lebet a unggal taun. Sakali anjeun gaduh dasar padet pengikut na kandungan, hijina cara pikeun meunangkeun diri noticed mun geus meunang di kabaran ku panyadia perjalanan anu bisa sponsor anjeun balik kana libur.

Sangkan deal worthwhile, Anjeun gé kudu nyieun jelas yén sponsoring anjeun bakal nyadiakeun jalma ieu kalawan paparan jeung konci berharga kana demografi maranéhna. Ieu susunan quo pro quid, tapi nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ningali dunya.

Nantes kana Kareta Bordeaux

Paris keur Kareta Bordeaux

Lyon kana Kareta Bordeaux

Marseille kana Kareta Bordeaux

 

alat-alat kanggo influencer

 

Ngartos panongton Anjeun

Your newfound sponsors won’t stick around for long if they don’t think you can engage with your audience – and that’s why you need to know exactly who your demographic is.

Éta hartina nyungsi kaluar group umur rata panongton anjeun, likes maranéhna, tur henteu janten, naon situs aranjeunna rutin didatangan, jeung naon maranehna ngalakukeun nalika aranjeunna geus jauh ti web. Kalayan informasi ieu dina pembuangan Anjeun, Anjeun gé bisa nyieun eusi nu bogoh ka pengikut Anjeun - na tetep sponsor anjeun di sisi.

Jalma nu tips kami! Dupi anjeun mikir sagala cara séjén pikeun jadi influencer perjalanan tinggi-ngapung? Lajeng hayu urang terang dina komentar dihandap!

Bandara Lyon ka Karéta Geneva

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lucerne kana Kareta Jenéwa

 

Muhun sateuacan anjeun jadi hiji influencer, anjeun kedah ngalatih perjalanan ka tempat anu aheng, sareng ngawitan nyandak gambar anu saé dina suasana anu saé, anjeun baca? pamakean Simpen A Train pikeun meunangkeun tiket karéta cheapest, kitu deui moal kos maneh teuing jadi pakasaban tina hirup anjeun!

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Inuman Lokal pangalusna pikeun Coba di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)