Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/06/2021)

Ti istana Éropa sareng kota-kota kuno ka Hong Kong anu pikabungaheun, ieu 7 tujuan cinta sadunya bakal ngajantenkeun cinta anjeun melambung. ieu 7 tujuan cinta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun bab anu saé dina carita cinta anjeun, sareng pikeun ngahudangkeun deui sihir.

 

1. Kaseueuran Tujuan Cinta Romantis Di Seluruh Dunya: Paris

Upami anjeun milari sinonim dina kamus pikeun "cinta", anjeun bakal mendakan Paris dieja ku hurup ageung. Pesona na teu bisa dijelaskeun, kageulisan dina wengi, patisserie, sareng seueur tempat pikeun gambar romantis, ngajantenkeun Paris salah sahiji 7 tujuan cinta di dunya.

Ngabuburit ngalangkungan lingkungan La Marais anu saé, ngupingkeun musik jalanan, atanapi gaduh piknik di tempat-tempat anu paling indah, Paris mangrupikeun lambang romansa. nuhun, éta moal janten kejutan yén Paris anu luhur tujuan bulan madu di Éropa, sareng anjeun panginten panginten sadaya tempat romantis na bakal dipesen. Sanajan, kota anu saé ieu pinuh ku bintik-bintik, dimana anjeun tiasa ngajerit cinta anjeun, atanapi gaduh snap gratis wisata. Paris pasti aya kota cinta pamungkas, pikeun sadaya pasangan, dina sagala warna pelangi.

Hal Anu Paling Romantis Anu Tiasa Di Paris

Ngumbara di sakuriling Musee Carnavalet, cium di Terusan Saint-Martin, terasrasakeun piknik romantis di rohangan Champs de Mars anu apik.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Kawinan di Paris mangrupikeun tujuan cinta anu paling romantis di planét ieu

2. Tujuan Cinta Pangsaéna Di Itali: Venice

Sedengkeun Venice mangrupikeun kota paling wisata di Éropa, anjeun bakal mendakan seueur tempat anu disumputkeun, dimana ngabagi gelato atanapi pizza. Sasak kota bakal nyandak anjeun sareng kakasih anjeun ka juru jalan, gang-gang, sareng réstoran lokal, dimana anjeun tiasa tuang asakan Italia, sareng roti bakar pikeun resep anggur Italia atanapi Aperol.

Dinten romantis anu sampurna di Venice bakal dimimitian ku ngajalajah seueur sasak. Saterusna, anjeun tiasa nyéépkeun pizza pikeun 2 sareng gelato. Disarankeun ninggalkeun kunjungan ka 2 kapuloan menawan Burano sareng Murano, pikeun satengah kadua dinten ieu, saatos riungan wisatawan angkat. Jalan dieu, anjeun bakal gaduh pulau-pulau sadayana, pikeun gambar romantis.

Hal Anu Paling Romantis Anu Tiasa Di Venice

Ngumbara di sakuriling Dorsoduro, lingkungan lokal, atanapi tuang di Cantina Do Spade, dimana Casanova kantos tuang tuang. Saterusna, anjeun tiasa tuang siang romantis di pulau Burano anu narik ati, terasrasakeun numpak gondola saatos surup. Anjeun tiasa ngamimitian liburan romantis anjeun sareng perjalanan karéta romantis ti London atanapi Swiss ka Venice.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Romantis Cinta numpak Gondola di Venice

 

3. Tujuan Cinta di Éropa: Lake Como

Panonpoé Tilelep dina Alps, ngeunteung di tasik, sareng anjeun nuju jalan-jalan sareng along tercinta anjeun Leumpangna pameget, jalan satapak para pameget di Varenna. Pasti anjeun bakal satuju yén ieu ngajadikeun Danau Como tujuan cinta anu teu tiasa dilupakan pikeun liburan romantis pikeun 2.

Salaku tambahan pikeun kota menawan Varenna, Bellagio, sareng Vezio nawiskeun pandangan spektakuler ti Danau Como sareng seueur tempat romantis.

Kaseueuran Hal Romantis Anu Kedah Dipigawe Di Danau Como

Ngarasakeun jalan anu super romantis di pagunungan Lari sapanjang jalan pikeun piknik gaib di Monte Crocione. Upami anjeun pasangan adrenalin, maka hiber pesawat laut di luhur danau bakal ngahudangkeun kukupu éta!

Florence ka Como Kalayan Karéta

Milan pikeun Como Kalayan Karéta

Turin Kana Como Kalayan Karéta

Genoa pikeun Como Kalayan Karéta

 

Pasangan linggih di sisi situ Como

 

4. Tujuan Cinta di Cina: Hong Kong

moderen, pikagumbiraeun, sarta matak, Hong Kong mangrupikeun kota anu paling romantis di dunya. Pencakar langit kota, sareng kapuloan, nawiskeun tempat pintonan anu endah pikeun gambar anu bakal néwak cinta anjeun. Hong Kong anca dina lampu beurang jeung lampu peuting, surup sareng matahari terbit, maturan seueur kagiatan romantis, pikeun pakansi sayah pikeun dua, atanapi petualangan epik, nempatkeunana di luhur 7 tujuan cinta di dunya.

Kaseueuran Hal Romantis Anu dilakukeun di Hong Kong

Dinten romantis anu sampurna bakal dimimitian ku pelayaran di sakitar Victoria Harbour, atanapi piknik di Repulse Bay pantai keusik. Di sonten, anjeun tiasa angkat ka kelas masak swasta, sareng béréskeun sareng angkat gelas anjeun ka cinta nalika surup.

 

 

5. Tujuan Cinta Di Seluruh Dunya: Austria

Austria, tanah istana, kebon luar biasa, sareng kota-kota anu mempesona, mangrupikeun tujuan cinta anu populér di Éropa. Upami anjeun hoyong kabur balaréa, maka Halstatt mangrupikeun tujuan anu sampurna, salian ti anu séjén perjalanan dinten anu saé ti Wina.

Cadangan alam anu endah sapertos Innsbrucker nawiskeun pemandangan paling éndah di gunung sareng lembah Austria, pikeun leumpang romantis. Salaku tambahan, kota-kota kuno anu menawan anu lokasi sampurna pikeun carita cinta legendaris anu bagja-salamina. Sanajan, upami anjeun langkung resep liburan di kota, maka Wina leres-leres sampurna pikeun akhir minggu anu romantis. Sumawona, Wina mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling ramah-LGBT sadunya, janten ngabagéakeun sadayana pasangan, dina status hubungan naon waé, sareng ngan ngantosan anjeun sareng anu penting anjeun anu sanés.

Hal Anu Paling Romantis Anu Tiasa Laksanakeun Di Austria

Dinten anu romantis di Austria bakal dimimitian ku strudel Austria pikeun sarapan di warnet lokal. Saterusna, nuju jalan-jalan di kebon atanapi istana Austria. Salaku tambahan, upami anjeun pasangan olahraga maka leumpang dina Alpen Austria, bakal idéal.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Hiji pasangan anu linggih di lebak di austria ningali gunung

 

6. Tujuan Cinta Di Seluruh Dunya: Iraha

Petit sareng menawan, Iraha sangar romantis tur leres boga tempat pikeun urang 7 tujuan cinta pangsaéna di dunya. nuhun, éta rame ku wisatawan, tapi aya seueur sudut pandang sareng taman héjo, pikeun nyingkahan balaréa anu ngumbara, sareng masih keneh resep pangalusna ti Iraha lami.

Bar leutik imut, sasak megah, sareng lingkungan Mala Strana mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun roman. Sedengkeun Prague mangrupikeun tujuan anu pang populerna di Éropa, aya cukup seueur tempat anu disumputkeun; lingkungan Mala Strana menawan, sareng taman sareng pandangan kota, Sasak Palacky, ngan ukur hiji sababaraha romantis disumputkeun.

Hal Anu Paling Romantis Anu Kedah Laksanakeun di Praha

Jalan-jalan di Mala Strana, bir di sisi walungan Vltava, tuangeun sareng pandangan kota, sareng koktail di bar Hemingway.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Pasangan jalan-jalan sareng nyekelan leungeun di jalan Praha

 

7. Tujuan Cinta Di Seluruh Dunya: Distrik Danau Di Inggris

Nalika hiji tempat ngailhaman puisi romantis William Woodsworth, maka éta mangrupikeun tujuan cinta anu luhur. Leres pisan, anjeun bakal ningali yén lahan Danau di Inggris Kulon nyaéta romantis pisan. Hatur nuhun ka 6 cagar alam padesaan Inggris sareng bentang, jeung 16 situ anu endah.

Lokasina di daérah Cumbria, lahan situ mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling éndah di Inggris. kituna, hiking turun gunung, ka situ sareng tarns, mangrupikeun hal anu paling romantis anu kedah dilakukeun di dunya. Anjeun bakal karaos sapertos anjeun ngaléngkah kana novél gaib Jane Austen, dimana cinta defies sadaya halangan.

Tempat Anu Paling Romantis Di Cumbria

Tasik Keswick urang, pikeun leumpang anu saé turun ka piknik di sisi situ. Salaku tambahan, Puncak Helvellyn, sareng curug mangrupikeun tempat anu ngalamun dua.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Tujuan cinta Inggris

 

ieu 7 tujuan cinta mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyéépkeun hubungan anjeun. di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka tujuan cinta anu impian sareng pikaresepeun ieu.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "7 Cinta Tujuan Di Seluruh Dunia" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Flove-destinations-worldwide%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)