Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/09/2021)

Kami Listing nu 5 Paling leuweung geulis di Éropa pas dina waktos Liburan Liburan! Angker liburan angker pikeun kaseueuran anu resep kana perjalanan pantai. Tapi Éropa gaduh jalan langkung seueur ti pantai pikeun ngajajah. Gabung kami salaku urang nyandak stomp a sabudeureun sababaraha leuweung paling geulis di Éropa.

Poho ngeunaan pantai rame ku barudak nyaring maranéhanana sarta pestering hawkers. Kadang-kadang nu teu bisa ngéléhkeun karapihan sarta tranquility sahiji leuweung alus. Keur di alam sabenerna mangrupakeun terapi, janten hayu urang nyandak gambol berdaun sakitar sababaraha paling frondescent Éropa.

 

1st kami Dina daptar Kalolobaan Leuweung Indah Di Éropa – The Bavarian Leuweung, Jérman

The Bavarian Leuweung taman Nasional mangrupikeun taman nasional anu munggaran sareng pangageungna di Jérman, sarta salah sahiji leuweung paling geulis di Éropa. Naha anjeun bisa nanyakeun? Simkuring pikir banding perenahna di padang acan loba pisan na basajan. Hatur nuhun ka lalaki nu ninggalkeun eta ogé nyalira! taman janji a bentang breathtaking, puncak megah (leuwih kawentar keur Grosser Falkenstein, Lusen, jeung Grosser Rachel), hiking éksténsif sarta biking trails, situ eunteung, kasempetan olahraga, a matak treetop walk, sarta beuki.

Wanting nyandak kulawarga dina hiji petualangan seru sarta unik whilst di taman? Jalan samak (Baumwipfelbad) di Bavarian Leuweung Taman Nasional janji hiji patepungan nutup ku alam jeung petualangan pikeun sakabéh kulawarga. Jalur jalan bébas panghalang kai 1,300 méter panjang ngarah datang ka dasar menara pengamatan bentuk kubah, maturan pintonan hebat leuweung on jalan. Anjeun oge bisa milih pikeun ilubiung dina kagiatan seru en route. Sanajan, nu pangalusna geus disimpen keur panungtungan. Tina dek pengamatan jangkungna 44 meter, anjeun meunang ka salametan panon anjeun dina pintonan uninterrupted leuweung komo Alps salju clad.

Ulm kana Kareta Fussen

Munich ka Kareta Fussen

Stuttgart kana Kareta Fussen

Nuremberg kana Kareta Fussen

The Bavarian Leuweung, Jérman, Salah sahiji leuweung Kalolobaan geulis di Éropa

 

Trillemarka Rollagsfjell Leuweung, Norwégia

Wilujeng sumping di padang liar! Trillemarka Rollagsfjell Alam ngawétkeun mangrupa salah sahiji wewengkon leuweung parawan panungtungan di bangsa. Ieu Anjeun indit-pikeun nempatkeun pikeun hiking diantara pertumbuhan leuweung heubeul, ski on gunung kacekel, jeung fishing di sabenerna picturesque rivers jeung situ. Aya ogé hiji kaayaanana, 93 dina total, spésiés Beureum Didaptarkeun. Pastikeun Anjeun leumpang ka patung disebut Madonna sarta anak, anu perenahna 100 méter luar taman, pikeun pintonan luar biasa tina lebak jeung saluareun. Bawa kavling lapisan, sakumaha iklim drastis robah sakuliah wewengkon.

 

Belluno Dolomites, Itali

Taman Nasional di Belluno Dolomites manjangan ti lebak Cismon dugi lebak Piave tur diadegkeun dina 1990 mun safeguard Téritori ieu nilai alam pisan, nu geus kahontal catetan sapanjang abad pikeun kaéndahan flora ekslusif sarta kingkilaban na. akibatna, kaputusan dijieun ngajaga na 32000 hektar tina panorama alam stupendous tina olahraga usum pangwangunan.

Daérah ayeuna a situs warisan budaya nasional patut inestimable dimana, rightly, aturan alam. Naon anu urang resep ngeunaan taman ieu nyaéta lokasi anu henteu kaéra sareng teu kaaksés dina wates Alps tenggara, nu di kali prasejarah nempo formasi glaciers (nu ngiles panungtungan leuwih 10000 sababaraha taun ka pengker!).

Bedana aya antara Tre Cime di Lavaredo jeung Belluno Dolomites, dipikawanoh salaku gunung bulak owing ka Warna rockface nu. plateaux Invigorating na rockfaces vertiginous: ieu teh haunts tina garuda emas, mahluk ampir legendaris kusabab rahmat maranéhna, aranjeunna mulya sareng megah ngalangkungan langit sareng jarang kana spésiésna.

Simkuring miharep kami masihan anjeun cukup alesan pikeun kunjungan Belluno Dolomites na naha urang pikir éta salah sahiji leuweung paling geulis di Éropa.

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

Paling leuweung geulis di Éropa - Belluno Dolomites, Itali

 

kasus Jewel, Perancis

The spektakuler Parc Nasional des Ecrins mangrupakeun salah sahiji sapuluh taman nasional Perancis jeung kadua panggedena sanggeus Vanoise. The 1000 sq aréa ditangtayungan km straddles nu Hautes Alpes na Isère departemén, manjang antara Bourg d'Oisans, Briancon, sareng Embrun. taman tetep nuhun lolobana unspoiled ka lokasi jauh sarta tangtu, éta aya dina daptar kami leuweung anu paling éndah di Éropa.

Daérah pagunungan anu ngagugulung taman dihartikeun ku gumpalan glasier sareng walungan anu ngalir gancang, nu geus dijieun lebak sempit lungkawing. dina usum panas, hikers, pendaki batu, bikers gunung, sareng pelari walungan ngiringan ka taman pikeun mikaresep iklim anu saé sareng pemandangan rahang-murag. dina usum tiis, snowshoeing, pondok mun pondok touring ski jeung mountaineering anu populér. The Resort ski tina Alpe d'Huez sits ngan saluareun wates taman. nu 10 km nepi ka switchbacks ti Bourg d'Oisans.

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Bandara Lyon ka Karéta Paris

Lyon kana Kareta Avignon

 

 

Kami Tukang Dina daptar Kalolobaan Leuweung Indah Di Éropa – Hiji Leuweung Dina Hiji Stadion Football, Walanda

The Unending Atraksi di Alam nyaéta pamasangan seni samentawis anu ngarobih Worthersee stadion maén bal. Hal ieu situated di Klagenfurt, tur ayeuna leuweung sarta hiji instalasi seni!

kira-kira 300 tangkal, sababaraha timbangan nepi ka genep ton unggal bakal taliti transplanted leuwih pitch bal aya. ieu, masihan kesan leuweung Éropa tengah. sakali transplanted, leuweung bakal nyandak dina kahirupan sorangan, ngarobih warna nalika usum ganti sareng narik satwa.

Buka buka tina 10 am dugi 10 pm poean (éntri bébas)!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Hiji Leuweung Dina Hiji Stadion Football, Walanda

 

Anjeun siap bau bumi seger jeung baseuh lukut? Ngarasakeun sensasi cahya panonpoé shimmering ngaliwatan tangkal na casting flickering bayangan kana taneuh? Lajeng ngaluncat onto Simpen A Train sareng Buku Train tiket anjeun ka sagala salah sahiji leuweung Kalolobaan geulis di Éropa, dina menit!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “puncak 5 Paling Leuweung Indah Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)