Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/10/2021)

Disumputkeun jauh tina riungan wisatawan, ieu 10 tempat paling warni di dunya, anu sabenerna inspirational. Artis sareng panulis parantos mendakan inspirasi dina tujuan anu warni ieu. janten, dongeng jadi kanyataan, sareng nganjang ka salah sahiji tempat ieu pasti bakal janten pangalaman anu ngarobih kahirupan pikeun anjeun ogé.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Anu Paling Warni Di Dunya: Cinque Terre, Itali

Dinten usum salju abu atanapi dinten usum panas biru-langit, Cinque Terre warni dina cuaca naon. Imah-imah anu indah gaduh pandangan laut biru sareng nyiptakeun gambar anu paling warni. Sumawona, unggal desa nu didatangan di Cinque Terre leuwih warni ti nu séjén, kalayan imah dicét konéng, beureum ngora, beureum, sareng nada jeruk.

janten, dibarengan laut biru sareng bukit héjo, daérah Cinque Terre di Italia mangrupikeun tempat paling warna di dunya. Perjalanan warni ieu sabenerna dimimitian di kota La Spezia, kota palabuhan hébat sarta titik miang tina karéta Cinque Terre. Iinditan sakitar Cinque Terre nganggo karéta paling saé kusabab karéta ngalirkeun unggal kampung, sahingga anjeun tiasa angkat sareng balik ka tempat mana waé iraha waé anu anjeun pikahoyong siang.

La Spezia ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Florence ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Modena ka Riomaggiore Sareng hiji Kereta

Livorno ka Riomaggiore Kalayan Karéta

 

1 of the Most Colorful Places In The World is Cinque Terre Italy

 

2. Sawah Tulip, Walanda

Pink, bodas, oranyeu, wungu, Sawah tulip Holland magis dina sagala warna katumbiri. Tempat anu pangsaéna pikeun ningali ladang tulip anu endah nyaéta di Keukenhof sareng anjeun tiasa ngagem kageulisan gratis. Widang anu luar biasa nyaéta lima belas menit leumpang ti Keukenhof. Sanajan, kageulisan bener langka terus pikeun sejen lima belas menit tulip malah leuwih geulis.

Anjeun tiasa ngarasakeun pintonan warni ieu antara April nepi ka pertengahan Méi, nalika tulip’ kumpulan kembang. Sawah tulip ageung mangrupikeun perjalanan anu pondok ti Amsterdam, jadi eta bakal éndah lalampahan dinten ka Walanda’ padesaan. Salaku tambahan, Anjeun tiasa nyéwa sapédah sapertos warga lokal pikeun ngaguman kembang anu narik ati.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Colorful Red Tulip Fields, The Netherlands

 

3. Tempat Anu Paling Warni Di Dunya: Menton Basisir Azur, Perancis

Di pantai Perancis Riviera anu éndah, tapi jauh ti paparazzi di Monte Carlo, Menton mangrupikeun kota basisir anu hirup anu endah. Imah pastel Belle Epoque, tambahkeun kaéndahan désa ngalamun ieu sareng mesmerize unggal sémah anu munggaran.

Anjeun tiasa angkat ka Menton ti mana waé di Perancis atanapi Itali sabab caket pisan sareng wates Italia. Cote D'Azur mangrupikeun daérah anu saé di Perancis sareng tujuan anu hadé pikeun tujuan anu santai. janten, salian ti ngadamel gambar anu hébat di tukang kota anu warna-warni, nuju pelayaran mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun liburan anu endah di Menton.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

The Most Colorful Place In The World is Menton Cote D’Azur, France

 

4. Pelourinho, Salvador

Judulna kota di jero kota, éta puseur dayeuh heubeul Pelourinho di Salvador mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling warni di dunya. Lokasi anu sakali pikeun lelang budak ayeuna tempat anu paling warna sareng meriah di Salvador. Wewengkon ieu ngagaduhan fasad warna-warni gedong kolonial sareng tempatna seniman, musisi, sareng kahirupan wengi anu hébat.

Sumawona, Warna-warni Pelourinho mangrupikeun pusat multikultural dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan warisan Brasil sareng Afrika. The réstoran hébat di Pelo nawarkeun masakan hebat ti duanana masakan. janten, saatos Anjeun rengse balanja keur souvenir di loba toko handmade sabudeureun, Anjeun tiasa ngarasakeun dahareun éndah ti masakan Afrika jeung Brasil.

 

Pelourinho, Salvador

 

5. Tempat Anu Paling Warni Di Dunya: Wroclaw, Polandia

Kota panggedéna di Polandia Kulon, Wroclaw mangrupikeun permata anu disumputkeun ku Polandia. Wroclaw mangrupakeun menawan tujuan kaluar-the-keok-jalur di Éropa, jeung arsitéktur warni na ngajadikeun eta salah sahiji kota geulis di Éropa. Tempat anu paling warna di alun-alun pasar abad pertengahan, dimana anjeun tiasa nyandak dina suasana anu meriah di salah sahiji réstoran di sakitar.

janten, pastikeun pikeun grab kaméra anjeun sarta sapatu leumpang alus keur stroll anjeun dina jalur warni tur kota heubeul. Ti usum salju dugi ka usum panas, Wroclaw warni bakal ngabagéakeun anjeun kalayan sambutan anu haneut, jeung pierogi Polandia boneka jeung kentang, kiju, atawa buah.

 

Colorful Wroclaw rooftops In Poland

 

6. Pulo Burano, Itali

Salah sahiji ti tilu pulau terkenal caket Venice, Burano mangrupikeun warna antara tilu pulau Italia anu saé. A kapal lalampahan jauh ti daratan, Imah-imah anu dicét terang Burano saé pisan tujuan pakansi kaluar-musim. Sedengkeun anjeun tiasa ngurilingan pulau di 2 jam, anjeun bakal mungkas nepi méakkeun hiji sakabéh poé, ngan nyokot gambar.

Imah pamayang anu pikaresepeun sapanjang sasak sareng seueur kanal nambihan kaéndahan Burano. Ieu nambihan gambar sapertos kartu pos tina salah sahiji luhur 5 tempat warni di Éropa. Kunjungan ka Burano mangrupikeun perjalanan dinten anu saé ti Venice, cocog pikeun balanja renda sareng inuman soré Aperol kalayan pemandangan laguna Venesia.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

 

7. Tempat Anu Paling Warni Di Dunya: Nyhavn, kopenhagen

Pelabuhan anu indah sakali diideuan salah sahiji pangarang buku barudak anu paling hébat pikeun nyerat Putri sareng Kacang. nuhun, henteu. 20 townhouse éta sakali imah Denmark Hans Christian Andersen. Nyhavn warni mangrupikeun palabuhan sentral anu meriah, dimana anjeun tiasa ngadangu pelaut’ nelepon dina ampir sagala basa.

Dinten, Nyhavn direnovasi nyaeta dimana locals datang ka bersantai di ahir poé. Dinner jeung musik jazz, ningali Panonpoé Tilelep ngaliwatan parahu jeung townhouses warni, mangrupa pangalaman anu luar biasa.

 

Colorful Houses by the canal In Copenhagen

 

8. Guatape, Colombia

Kalawan panto, tembok, sarta rooftops aya dina sagala rupa kelir, Kota Guatape mangrupikeun kota anu paling warni di Kolombia. Kota warna-warni ieu mangrupikeun kota Resort di Kolombia, kalawan pintonan stunning jeung gunung. kituna, pikeun hiji pintonan endah sakabéh kota jeung warna na, Anjeun tiasa nanjak nepi ka La Piedra del Penon, jeung di luhur 740 léngkah pintonan endah tina tempat paling warni di dunya muka nepi ka anjeun.

Sanajan, bagian brightest kota nu aya dina Zocalos, bagian handap imah. The zocalos mangrupakeun hiasan leungeun-dicét, sababaraha lukisan sato atawa kembang, jeung sajabana ngan saukur hiasan warna-warni. dicindekkeun, rencanana sahenteuna sababaraha poé’ lalampahan ka Guatape janten anjeun tiasa ngajalajah jalan anu paling terang sareng paling warni di dunya.

 

Downhill in Guatape, Colombia

 

9. Tempat Anu Paling Warni Di Dunya: Gondol, Perancis

Warna-warni imah satengah kayu, terusan dihias kembang, Colmar mangrupikeun kota Perancis anu megah dimana dongeng hirup. Terusan anu éndah bakal ngajurung anjeun ngalangkungan gang anu pikaresepeun kana alun-alun anu kabuka. Ieuh, pamayang biasa diuk jeung ngobrol ngeunaan adventures poé sarta dongéng laut.

Anjeun tiasa angkat ka Colmar ti Basel di Swiss atanapi kota ageung di Perancis, ku karéta. janten, nempatkeun nganjang ka Colmar dina rancana perjalanan liburan Éropa anjeun. Pilihan anu saé sanés nyaéta ngan ukur liburan anjeun di Colmar. Jalan anu mana waé, Aya seueur hal anu kedah dilakukeun di Colmar kecuali nyandak gambar tempat anu paling warni di Perancis. Salaku conto, ngalayad terusan, balanja di pasar katutupan, jeung tasting anggur Alsace.

Paris ka Colmar Sareng Karéta

Zurich ka Colmar Kalayan Karéta

Stuttgart ka Colmar Sareng Karéta

Luksemburg ka Colmar Kalayan Karéta

Colorful Colmar In France

 

10. Chefchaouen, Maroko

Disumputkeun di lebak héjo, adil 2 jam ti Tangerang, nyaéta permata bluest jeung paling berharga Chefchaouen. Dicét dina bulao bodas, kalawan hiasan warni, Chefchaouen mangrupikeun tempat anu paling terang di Maroko. Sarupa jeung pulo Yunani Santorini, jalan-jalan kuno sareng arsitéktur narik wisatawan anu paling serius.

Legenda nyebutkeun yén pilihan warna unik balik deui ka abad ka-15 nalika urang Yahudi cicing di kota leutik ieu.. kituna, warna biru melambangkan langit jeung sambungan ka dewa. Sedengkeun urang Yahudi geus teu aya deui warga kota leutik ieu, mangkaning tempat dilestarikan kaéndahanana sapanjang taun. Dinten, kota leutik ieu metot rébuan wisatawan, jadi siap papanggih riungan bungah sabudeureun unggal sudut biru.

 

Blue & White Houses in Chefchaouen, Morocco

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun mantuan anjeun ngarencanakeun perjalanan ka 10 tempat paling warni di dunya.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun tulisan blog kami "10 Tempat Paling Berwarna Di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-colorful-places-world%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)