Waktos Maca: 9 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/08/2021)

Impressive dina arsitektur, beunghar jujutan, dina kota-kota anu paling indah di dunya, éta 10 landmark paling kasohor didatangan ku rel anu kedah janten anjeun ember daptar. Ti Éropa dugi ka Cina, ngaliwatan gerbang paling terkenal di Berlin, sareng ka Kota Larangan, didieu aya anu nyolongkrong kana landmark anu bakal ngantep anjeun kagum.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Menara Eiffel Paris

Hésé pisan kantun landmark anu spektakuler ieu, 300 méter jangkung munara beusi. Naha anjeun jalan-jalan di Le Marais, Lady urang, atanapi Latin Quarter, ikon masif Paris ieu bakal katingali sepanjang waktos.

janten, lamun anjeun iinditan ka Paris pikeun kahiji kalina, anjeun pasti bakal nganjang ka Menara Eiffel siang sareng wengi kanggo pandangan Eiffel sadayana hurung. kituna, anjeun kedah siap pisan pikeun kadatangan anjeun sareng terang yén cara anu pangsaéna pikeun ngarambat Menara Eiffel di Paris, atanapi dimana waé di Éropa.

Kumaha Cara Menara Eiffel Ku Rail?

Pangpangna pikeun ngarambat ka Menara Eiffel nyaéta ku karéta. The angkot sistem di Paris pisan éfisién sareng nyaman. Iinditan peuntas arrondissement sareng landmark gampang pisan, sareng lokasi tengah Menara Eiffel di kota hartosna éta ogé nyambung sareng rél Perancis.

Champ de Mars / Tour Eiffel mangrupikeun stasiun karéta anu pang caketna, sareng Menara Eiffel ngan saukur 2 menit leumpang ti stasiun. Sanajan, turun di stasiun Trocadero bakal nawiskeun langkung sakti pikeun menara sareng Seine. Anjeun tiasa nyandak RER Line C ka Menara Eiffel unggal sababaraha menit, sareng tikét metro pikeun hiji perjalanan nyaéta € 1.9.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Menara Eiffel di Paris peuting-peuting

 

2. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: Tembok Besar Cina

Landmark buatan manusa pangageungna, Tembok Besar Cina ngambil alih 2000 taun ngawangun. Pangwangunan témbok munggaran dimimitian mimiti abad ka-7, sareng teras tembok tambihan ditambihan kanggo nguatkeun sareng ngajantenkeun Tembok Besar Cina janten salah sahiji landmark anu ageung sareng ngageleger akal di dunya.

Kusabab Tembok Besar Cina ageung pisan, anjeun tiasa ngagem éta ti seueur tempat di peuntas Cina, sareng tiasa dugi ka 175 dinten pikeun meuntas éta sapinuhna. Sanajan, tempat anu pangsaéna pikeun ngagumkeun Tembok Besar Cina nyaéta Beijing, pinggiran kota Beijing, sareng kota sapertos Badaling. dicindekkeun, Tembok Ageung ukuran Cina, significance bersejarah, sareng desain luar dunya ieu ngajantenkeun salah sahiji 10 paling landmark kasohor didatangan ku rail.

Kumaha Cara Pikeun Tembok Besar Cina Ti Beijing?

Anjeun kedah Wisata ka Stasiun Huoying ku subway atanapi angkat jalur Airport Express. Teras ti Stasiun KA Huangtudian angkat kana karéta S2 ka Stasiun KA Badaling. Anjeun bakal ningali lawang ka Tembok Ageung dina 20-menit leumpang ti stasiun karéta.

 

Landmark Terkenal Pikeun Didatangan Ku Rail: Tembok Besar Cina

 

3. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: The Sistine Chapel Vatican City

Frangéng éndah Michelangelo parantos atos nganjang-nganjang nganjang. The Sistine Chapel di Vatikan Kota pangsaéna pikeun didatangan dina malem Jumaah sareng wengi dina usum panas nalika kirang rame. Karya seni pangageungna di dunya tiasa diaksés ngalangkungan musium Vatikan, sareng anjeun teu kedah mesen waktos kanggo ngalebetkeunana.

Kapel Sistine dingaranan Paus kagenep, anu ngawangunna dina abad ka-15. kituna, Fresko anu ngahias lalangit di Sistine Chapel ngagambarkeun dongéng tina buku Genesis. Dina stroke sareng warna anu luar biasa, fresko dijaga leres, sareng anjeun tiasa sacara gampil nyéépkeun sadidinten ngagem pamandangan.

Kumaha Cara Candak ka Kapel Sistina Ti Roma?

Kapel Sistina aya di Kota Vatikan, di luar Roma. kituna, upami anjeun ngadatangan ti Milan, Florence atanapi tujuan sanés di Éropa, anjeun mimitina kedah nyandak a -Speed ​​tinggi karéta mun Roma. Saterusna, angkat karéta ti Roma Tiburtina ka Roma St.. Stasion Pietro, sarta éta 14 menit leumpang ka Sistine Chapel.

 

The Sistine Chapel Vatikan Kota Top view

 

4. Charles Bridge Prague

Ti Budapest atanapi Wina, éta henteu pernah gampang ngarambat ka Charles Bridge ti mana waé titik di Éropa. Éta henteu héran, ngemutan kanyataan yén Sasak Charles di Prague mangrupikeun salah sahiji landmark anu paling kasohor pikeun didatangan ku karéta. Sasak batu gothic, patung, lokasi sentral antara Mala Strana sareng kota lami, ngan ukur sababaraha alesan pikeun kamuliaan na.

Saterusna, Charles Bridge mangrupikeun sasak anu paling indah sareng pangkolotna di Éropa. kituna, anjeun bakal mendakan ratusan wisatawan milari anu pangsaéna Instagram photos titik dina Sasak. nuhun, iraha waé siang sareng taun, anjeun bakal ngiringan seueur pangunjung di Prague pikeun ngagumkeun salah sahiji tempat terkenal di dunya.

Kumaha Cara Candak ka Charles Bridge Ku Rail?

perjalanan karéta di Éropa pisan nyaman sareng gancang, janten anjeun tiasa angkat ka Charles Bridge ti salah sahiji nagara tatangga. Ti stasiun karéta utama (Dina basa lokal: Stasion Pusat), éta ngeunaan 13 menit ku metro ka Charles Bridge. Anjeun tiasa ogé jalan-jalan ka ditu, eta mangrupakeun 25 menit leumpang ka Charles Bridge ti stasiun karéta, tapi kirang disarankeun upami anjeun sumping ti Dresden, Budapest, atanapi Zermatt.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Tengara Charles Bridge, Iraha

 

5. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: st. Katedral Basil urang Moskow

Salah sahiji anu pang kotak-kotak spektakuler di dunya, alun-alun Beureum di Moskwa mangrupikeun tempat katedral anu paling narik ati. st. Katedral Basil urang ngajentul, jeung 6 kapilah, éndah tur artistik dicét dina pola geometri. Katedral megah éndah di pengker sareng interior, kalayan unggal kapilah anu dihias ku ukiran sareng lukisan.

st. Katedral Basil mangrupikeun salah sahiji ikon luhur Moskow sareng diwangun salaku simbol kameunangan pikeun éléh Terrible Ivan, anu Khan ti Kazan. kituna, ti mimiti 1561 éta narik jutaan wisatawan unggal taun pikeun ditingali 1 tina landmark paling narik ati di Rusia.

Kumaha Candak ka St.. Katedral Basil urang?

Katedral Saint Basil urang aya di alun-alun Beureum nyaéta, sareng anjeun tiasa nyandak subway ti stasiun Leningradsky ka Okhotny Ryad. Upami anjeun hoyong ningali anu pangsaéna Rusia, teras karéta gancang-gancang ti St.. Petersburg mangrupakeun cara anu saé pikeun ngarambat.

 

Landmark Terkenal Pikeun Didatangan Ku Rail: st. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Istana Peterhof Di St.. Petersburg

Rusia Versailles diwangun ku Peter the Great salaku nagara negerina. Kana anjeun perjalanan ka Istana Peterhof, anjeun bakal nganjang ka Taman Bawah, Taman luhur, Saluran Laut, sareng dua istana leutik – Monplaisir sareng Istana Marli. Peter the Great ngadatangan Versailles dina 1770an sareng sadar kana karya Perancis janten salah sahiji landmark anu kawéntar di Rusia ayeuna.

Istana Tsar paling kasohor ku cai mancur, Walungan walungan, arca injil, jeung kebon. Jérman ngancurkeun istana anu megah ieu dina WWII tapi hasil ngaropea janten UNESCO warisan dunya situs.

Kumaha Candak ka Peterhof?

Istana Peterhof mangrupikeun salah sahiji landmark top anu tiasa didatangan di St.. Petersburg. Anjeun tiasa angkat ka Peterhof nganggo karéta ti Stasion Baltiskiy ka Stasion Noviy Peterhof.

 

Tengara Emas, Istana Peterhof Di St.. Petersburg

 

7. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: Roma Colosseum

Colosseum mangrupikeun salah sahiji tina tujuh kaajaiban dunya modéren, kituna, leuwih hadé pikeun didatangan ka Colosseum kalayan wisata anu dipandu. sabalikna, éta sakabeh sajarah euyeub tina konstruksi hébat ieu bakal leungit pikeun anjeun. Kaisar Flavian ngawangun karya ieu salaku amfiteater, kalayan ideu ngajagi balaréa tina hujan sareng angin, dina émutan.

Dinten ayeuna anjeun tiasa nganjang ka sadaya tingkatan Colosseum, atanapi kagumi ti seueur réstoran sareng kafe anu caket. Salaku tambahan, colosseum pangbadagna anu kantos diwangun, dianggo ayeuna salaku tempat konser musik langsung. Ieuh, anjeun bakal ningali nami panggedéna di dunya musik, sapertos Elton John.

Kumaha Cara Candak ka Colosseum?

Anjeun tiasa ngahontal Colosseum ti duanana bandara di Roma, ku karéta. Aya karéta angkat unggal 15 menit ka stasiun Tiburtina, terus ku metro langsung kana ikon Italia ieu. Jelas, gampang pisan pikeun dugi ka Colosseum ti pusat bersejarah di Roma.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Tengara terkenal ti luhur: Colosseum di Roma

 

8. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: Istana Westminster Di London

Tengara anu paling kasohor di Inggris nyaéta Istana Westminster sareng Menara Big Ben. Déwan Parlemén. Menara Victoria sareng menara paling terkenal di dunya, badag Ben, ngawangun tengara paling kasohor di Inggris.

Nyawang ka Walungan Thames, kalayan daya tarik London Eye anu caket, setting di sekitar Istana Westminster luhung. Pikeun panorama anu endah, nganjang ka London Eye sapanjang taun, sabab jalan asup ka Westminster tiasa waé dinten Sabtu, salami Juli sareng Agustus.

Kumaha Cara Di Istana Westminster Sareng Big Ben?

Candak garis tabung bunderan ka Westminster atanapi stasiun Trafalgar. Upami anjeun sumping ti kota London, dimana waé di Inggris atanapi Éropa, maka Railway Kulon Kidul bakal janten jalan anu pangsaéna pikeun indit-inditan.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Istana Westminster, London UK

 

9. Kota Larangan Cina

Di jantung kota Beijing, anjeun bakal mendakan lawang istana kaisar panggedéna di dunya. Langkung ageung tibatan Peterhof, si Louvre, Kremlin, sareng Vatikan, Istana Kota Dilarang ngagaduhan 980 gedong istana pikeun ngajajah. Béda jeung landmark séjén di dunya, hiji ieu sadayana kai didamel. jeung 25 Kaisar Cina cicing di istana baheula, Kota Larangan mangrupikeun musium pangageungna di dunya.

Landmark anu luar biasa parantos leres-leres kéngingkeun namina bahkan ayeuna. Ieu disababkeun ku kanyataan yén 40% tina istana masih dilarang pikeun anu datang. Sanajan, anjeun masih tiasa ningali sadayana komplek ti puncak gunung di Jingshan Park. Kota Larangan panginten moal janten salah sahiji karaton paling warni tur éndah di Éropa, tapi paling matak.

Kumaha kuring dugi ka kota terlarang?

Shanghai ka Beijing ngeunaan 5 jam ku karéta, tapi di Beijing, anjeun tiasa nyandak metro ka Kota Larangan.

 

 

10. Tengara Anu Paling Terkenal Kanggo Didatangan Ku Rail: Gerbang Brandenburg Berlin

Gerbang Brandenburg mangrupikeun tengara pangpentingna Berlin, sabab éta mangrupikeun simbol Gorden Beusi sareng sakali ngabagi Berlin. Gerbang mimitina diwangun ku Raja Prusia Frederick William II, dina abad ka-18. kituna, cara anu pangsaéna pikeun diajar ngeunaan sajarah anu aya di tukangeun ikon ieu, sakedap sareng nalika pendak sareng pelancong anu sanés, nyaéta ku wisata leumpang anu dipandu.

Dina soré sareng di akhir minggu, anu Pariser Platz janten panggung pikeun seueur seniman lokal sareng musisi. Anjeun tiasa ogé nyaksian warga setempat ngalangkungan gerbang sareng ngan calik, galecok, ngantosan sinar panonpoé ningali liwat gerbang.

Kumaha Kuring Kengingkeun Gerbang Brandenburg?

Cara anu paling merenah pikeun indit ka Gerbang Brandenburg nyaéta ku jalur S-Bahn, sistem subway. Candak jalur anu mana anu ka stasiun Brandenburger Tor.

Pikeun Nyimpulkeun, tempatna, significance bersejarah, gawena undagi, sareng gedena seueur landmark ieu narik jutaan wisatawan unggal taun. Nalika anjeun nangtung sateuacan unggal landmark tunggal, di Éropa, Rusia, atanapi Cina, anjeun ngan saukur heran kana kaéndahan sareng ciptaan unggal situs.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Brandenburg Gate Berlin dina dinten anu mendung

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun salah sahiji 10 paling landmark terkenal di dunya ku rel.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Tengara Anu Terkenal Pikeun Didatangan Ku Rail" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)