Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 20/08/2021)

Lebak héjo subur sareng bukit, padang rumput hejo lega, di tempat anu paling indah di Éropa, ieu 10 paling lapangan golf anu indah di Éropa, mangrupikeun sababaraha klub golf top di dunya. Unggal lapangan golf dirancang pikeun kasampurnaan, kombinasi éndah fasilitas sareng kaéndahan alam.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre Di Brittany

Kalayan pandangan anu luar biasa di Inggris Channel, lapangan golf Bluegreen Pleneuf Val Andre endah pisan. Lapangan golf Bluegreen di Brittany mangrupikeun salah sahiji lapangan golf paling endah di Éropa.

Kursus héjo anu subur ngintip garis basisir Breton, sareng gabungan bumi héjo sareng laut biru endah pisan. Salaku tambahan, anjeun bakal maén dina salah sahiji 500 lapangan golf pangalusna di dunya.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre Di Brittany di sisi laut

 

2. Kursus Anyar Skandinavia: kopenhagen

25 km ti Kopenhagen, lapangan golf Kursus Anyar peringkat dina 50 lapangan golf top di Éropa unggal taun. Kursus 36-liang Anyar mangrupikeun salah sahiji lapangan golf paling endah di Éropa 25 héktar leuweung di sakurilingna.

Aliran ngarah kana talaga alam, settingana anu tenang, sareng klub golf kai-juara, bakal ngagumkeun anjeun ti lebet ka liang munggaran. Bentangna leres-leres anca sareng parantos narik seueur pamaén golf ti sakumna dunya.

Hamburg ka Kopenhagen Kalayan Train

Zurich ka Hamburg Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

Rotterdam ka Hamburg Kalayan Karéta

 

3. Tautan Golf Castletown: Pulo Man

Angin laut, kembang liar, sareng pandangan epik Isle of Man, maen golf di lapangan numbu golf Castletown mangrupikeun pangalaman anu teu hilap. Isle of Man mangrupikeun tempat paling narik ati di Éropa, sareng lapangan golf mangrupikeun salah sahiji lapangan golf paling endah di Éropa.

Anjeun dikurilingan ku laut ti sadayana 3 sisi-sisina, nalika anjeun maénkeun kursus di samenanjung Langness anu éndah. Garis pantai basisir taringgul, Panonpoé Tilelep mulya, pangkat Castletown Golf Links ka-8 dina lapangan golf paling spektakuler di Inggris sareng Irlandia. Liang ka-17 teu ningali kana Laut Irlandia, sareng pandangan tina liang 18, bersejarah St.. Pulo Michaels, 12kapilah abad ka-20, panempoan anu tiasa ngaganggu pamaén golf anu berpengalaman.

 

4. Klub Golf Tralee: Irlandia

Atur dina rupa bumi alam, ningali Laut Samudra Atlantik sareng pantai, lapangan golf Tralee di Irlandia mangrupikeun salah sahiji lapangan golf paling unik sareng endah di Éropa. Anjeun bakal ngudag liang peuntas bukit héjo sareng pandangan biru jero sateuacan anjeun.

Kursus golf 18-liang anu saé ieu aya di County Kerry, imah Dingle Peninsula, sareng Killarney anu éndah taman Nasional. Lapangan golf disetél dina sisina garis pantai ngajentul, sareng moorland héjo sareng ikon Irlandia Kulon Kidul.

 

Widang Héjo anu saé di Tralee Golf Club Di Irlandia

 

5. Golf Club Crans-Sur-Sierre: Swiss

Salah sahiji pangkolotna, acan modéren sareng bekelna, lapangan golf di Éropa, lapangan golf Crans-sur-Sierre di Swiss mangrupikeun salah sahiji klub golf anu paling indah di Éropa. Balong alam, gunung, sareng lembah Swiss anu héjo subur mangrupikeun tempat anu saé sareng endah.

Kursus golf anu indah ieu di Pegunungan Alpen Swiss, jadi pamandangan anu matak narik ati. Kalayan pandangan Mont Blanc sareng Matterhorn, gunung pangluhurna sareng paling indah di Éropa, anjeun pasti kagum ku lapangan golf ieu. Lapangan golf Crans-sur-Sierre mangrupakeun perjalanan karéta éndah jauh ti Jenéwa, sareng Bern.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

6. Lapangan Golf Anu Paling Éndah Di Irlandia: Tautan Kepala Golf Old

Diuk di luhur Old Head Kinsale, dikurilingan sagara, nawaran lapangan golf Kinsale pintonan endah, pintonan anu paling indah di sadayana Irlandia sareng Inggris.

Kalayan padang rumput hejo, lemahna kasar, sareng pandangan laut, bentang Irlandia anu ikonik henteu lirén ngagumkeun. janten, anjeun bakal kagum ku yard luar biasa dina lapangan golf Old Head Kinsale. Anjeun bakal maén golf dina a 350 batu batu pasir lami, mindahkeun kalér ngalangkungan waktos. Lapangan golf anu luar biasa ieu aya di county Cork, kalayan lalayaran, fishing, neuleum skuba, jeung loba deui kagiatan outdoor pikeun peminat cai di palabuan aman ieu.

 

Mercusuar & Tautan Kepala Golf Old

 

7. Kaseueuran Lapangan Golf Anu Paling: Passier Golf Club Meran South Tyrol

Panorama gunung anu paling saé di Éropa, Klub golf Passier di Meran nawiskeun pangalaman anu henteu hilap ka pamaén golf anu maju. Sumawona, kalayan bentang Tyrol Kidul, balong, bunkers, sareng bukit héjo, klub golf Passier ngagaduhan lokasi sareng desain anu endah.

Saterusna, lapangan golf urang 18 liang sumebar dina rupa bumi teras, sareng susukan héjo, mikat golfers ti sakumna dunya pikeun sabtu minggu golf, atanapi luang jauh ka alam Tyrolian.

Trento ka Bolzano Kalayan Karéta

Milan ka Bolzano Kalayan Karéta

Bologna ka Bolzano Kalayan Karéta

Venice ka Bolzano Kalayan Karéta

 

8. Golf Eichenheim: Austria

Ditengah leuweung Alpine kandel, kabin kai sakuringeun, sareng padang rumput hejo, lapangan golf Eichenheim mangrupikeun salah sahiji lapangan golf anu paling indah di Éropa. Hawa alpine seger, aroma alam urang, sareng kaindahan alam parantos ngainspirasi pamaén golf pangsaéna di dunya. Kursus golf Eichenheim ngagaduhan 18 liang, nyebarkeun ngaliwatan langkung ti 6000 méter.

Lapangan golf anu saé ieu mangrupikeun salah sahiji klub golf anu pangsaéna di Austria, kalayan fasilitas unggulan: sauna, kolam renang indoor sareng outdoor pikeun bersantai saatos pasanggiri golf anu hebat. Teu aya anu sapertos bentang alam alpine sareng kaayaan anu luhung pikeun ngalatih karep anjeun.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Gorobag golf di Eichenheim Austria

 

9. Klub Nagara Gardagolf: Itali

From Manerba-Fort of the palace of Soianoto the hills of Polpenazze and castle, the Gardagolf Club offers scenic views of olive trees and Lake Garda. Kursus Gardagolf gaduh 27 liang, sumebar 110 hektar, di daérah Lombardy anu ngajentul.

Lapangan golf anu saé ieu dikurilingan ku bukit Valtenesi, nyayogikeun pandangan anu ngagumbirakeun sareng ngajentul ka pamaén golf anu paling canggih sareng serius. Kursus beureum nyaéta kursus anu paling saé di Gardagolf, kalayan kembang sareng tangkal jangkung sakurilingna.

Trento ka Tasik Garda Peschiera Sareng Karéta

Bolzano Bozen ka Tasik Garda Peschiera Sareng Karéta

Bologna ka Tasik Garda Peschiera Sareng Karéta

Venice ka Tasik Garda Peschiera Sareng Karéta

cahaya panonpoe & Awan tingalian di Gardagolf Country Club, Itali

 

10. Kursus Golf Andermatt: Swiss

Permata Swiss anu sanés, lapangan golf Andermatt nutup urang 10 kaseueuran lapangan golf anu hadé dina daptar Éropa. Lapangan golf Andermatt aya di lembah Swiss anu éndah. Puncak gunung nyium langit, bukit héjo héjo, sareng lanskap sapertos kartu pos.

Lokasina matak hégar, yén sanajan pamaén anu paling fokus tiasa ngaganggu ku lembah Ursern anu éndah. Lapangan golf Andermatt didesain éndah pikeun janten bagian tina alam sareng ramah lingkungan. Anjeun bakal ningali aliran cai sareng padang rumput kembang dilebetkeun pisan kana lapangan golf. Nyaéta 18 liang pikeun milih tina. Salaku tambahan, angin gunung anu kuat nempatkeun tangtangan pikeun pamaen golep sumanget, nepi ka buruan na.

Basel ka Interlaken Ku Train

Bern ka Interlaken Ku Train

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

Scénic Andermatt Di Switzerland

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan sakali-kali hirup ka ieu 10 paling lapangan golf anu indah di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "1o Kaseueuran Lapangan Golf Paling Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-scenic-golf-courses-europe%2F%3Flang%3Dsu< - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)