Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/05/2021)

Romantis, pikagumbiraeun, sapanjang basisir Italia, di Alps Perancis di luar panto, atanapi dimana wae di Cina, luhur ieu 10 pasangan pasangan anu dipikahoyong bakal ngagumkeun anjeun.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Perjalanan Pasangan Anu Paling Dipiharep: Romantis Kota Putus di Paris

Dina inspirasi pikeun pilem paling romantis, Paris mangrupikeun tempat anu paling romantis pikeun pasangan pasangan gaya-Hollywood. Kota anu paling romantis, sareng salah sahiji anu pang ngumbara di dunya, masih sareng tujuan anu paling dihoyongkeun pikeun pasangan.

Upami anjeun ngagaduhan karep pikeun sadayana basa Perancis, patisserie, Kebon Perancis, sareng gang anu menawan, teras istirahat kota di Paris cocog pikeun anjeun. Sumawona, perjalanan romantis ka Paris mangrupikeun tujuan anu paling diperyogikeun pikeun pasangan anu resep splurging, sareng hirup la vie en naros.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Perjalanan Pasangan Anu Paling Diharepkeun nyaéta Kota Romantis Paris

 

2. Kaseueuran Hoyong Perjalanan Pasangan ka Itali: Amalfi Basisir

kadaharan, pintonan breathtaking, sareng laut, Jantenkeun basisir Amalfi mangrupikeun tujuan anu paling diperyogikeun pikeun perjalanan pasangan. Imah-imah anu warna-warni dina gawir, jalan-jalan ngagulung, sareng laut di sisi anjeun, anu anjeun peryogi pikeun pasangan anu manja’ pere.

Basisir Amalfi mangrupikeun 50 kilométer basisir gang-gang leutik anu menawan, pantai, sareng akomodasi perjalanan anu disumputkeun kalayan pandangan anu teu tiasa dilupakan. Anjeun tiasa angkat pesiar, atanapi berjemur, masak, atanapi tuang di salah sahiji réstoran sisi laut anu saé. Pilihan di Pantai Amalfi henteu aya tungtungna, komo di kota-kota leutik sapanjang basisir Itali, nyandak ukur pilihan anjeun!

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

Basisir Amalfi aya dina unggal daptar ember pasangan

 

3. Pulo Skye, Skotlandia

Kalayan gawir anu pikasieuneun, pintonan endah, sareng budaya anu narik ati, Skotlandia mangrupikeun tempat paling endah di dunya. Pulo Skye mangrupikeun salah sahiji daérah anu éndah pisan di Skotlandia, jeung anjeun bakal kedah sahenteuna 2 minggu pikeun mikaresep seueur kaindahanana.

Naha anjeun hoyong ngagumkeun pandanganana, atanapi mendakanana dina jalan dina salah sahiji loba jalur hiking, Pulo Skye mangrupikeun kaajaiban alam. Salaku conto, lamun anjeun pasangan anu petualangan, maka anjeun bakal resep mendakan formasi géologis tina Quiraing. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa gaduh waktos romantis di kolam renang Peri, atanapi ngadatangan kastil Dunvegan sareng kebon.

Istilah sanésna, anu Pulo Skye mangrupakeun tujuan anu saé pikeun perjalanan pasangan, hatur nuhun ka dataran luhur Skotlandia anu spektakuler, lebak, sareng garis pantai anu endah. Ieuh, anjeun tiasa jalan-jalan, kantun ngaraosan petualangan sasarengan.

 

The Isle of Skye, Scotland

 

4. Petualangan Ngumbara Pasangan Anu Paling Diahinkeun Di Swiss

Kalayan puncak salju, padang rumput hejo, sareng pemandangan indah anu katingalina sapertos lukisan, Swiss mangrupikeun tujuan perjalanan pasangan anu luar biasa. Perjalanan pasangan anu paling dipikahoyong di Swiss nyaéta Zermatt, Rhine Niagara, sareng lebak Lauterbrunnen. Upami anjeun resep petualangan maka Zermatt mangrupikeun tujuan ski anu sampurna pikeun anjeun, sareng upami anjeun hoyong bersantai dina setting anu indah, maka lebak Lauterbrunnen idéal.

Swiss ngagaduhan tujuan perjalanan pasangan anu teu aya tungtungna, janten leres-leres gumantung kana tujuan anjeun pikeun liburan romantis. Jalan anu mana waé, anjeun bakal mendakan seueur titik romantis, pikeun bulan madu kadua, atanapi ngan saukur kusabab anjeun hoyong silih piara, dina kasempetan anu khusus. kituna, it is really recommended to plan at least 7 dinten lalampahan ka Swiss.

Lucerne ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Geneve ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

Pasangan Ngumbara Ngumbara Di Swiss

 

5. Venice, Itali

Dahareun hébat, suasana anu endah, sareng seueur tempat romantis anu disumputkeun. Perjalanan ka Venice aya dina daptar ember unggal pasangan. Jumlah wisatawan anu angkat ka Venice unggal taun luar biasa, mangkaning, pesona sareng kageulisanana bakal narik anjeun unggal waktos. Kanyataanna, éta menawan, yén anjeun moal ningali dulur, sareng ngan ukur gaduh waktos anu endah dina liburan romantis anjeun.

Perjalanan ka Venice mangrupikeun salah sahiji puncak 5 pasangan paling dipikahoyong perjalanan sabab éta sampurna pikeun sabtu minggu pondok. Kota ngagaduhan seueur tempat wisata, Dahareun Itali, sareng pilihan akomodasi anu saé, janten anjeun bakal mendakan surga dina gondola. Sanajan, upami anjeun hoyong kabur sareng mendakan sakitar permata Italia maka Venice, anjeun tiasa kana salah sahiji seueur dinten perjalanan ti Venice.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Saluran Venice, Itali

 

6. Seueur Pakansi Glamping pasangan: Pegunungan Alpen Perancis

Glamping mangrupikeun salah sahiji tren perjalanan anu paling panas di Éropa, digabungkeun sareng Alps Perancis, sareng anjeun gaduh pasangan anu paling romantis’ perjalanan. Jenis kémping ieu langkung memanjakan sareng mewah tibatan kémping tenda dasar. Diatur dina alam liar sareng anca, kalayan pandangan anu saé ti Alpen Perancis.

Cuddling di bungalow swasta anjeun, kabin nyaman, gugah ka manuk nyanyi, gaduh kopi, sareng badé angkat langsung tina panto – roman dongeng. Nalika sayang anjeun pinuh dilengkepan, sareng di lokasi anu paling indah, anjeun teu kedah nanaon deui pikeun pakansi romantis anu moal hilap.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Nice Kalayan Train

Cannes ka Paris Kalayan Karéta

Cannes ka Lyon Kalayan Karéta

 

Seueur Pakansi Glamping Pasangan Anu Dipiharep nyaéta Alpen Perancis

 

7. Amsterdam: Liburan Liburan Rumah Tangga

Amsterdam mangrupikeun kota anu pikaresepeun di Éropa pikeun pasangan, sareng cicing parahu bumi anu paling romantis di Amsterdam. Lemah bumi mangrupikeun salah sahiji ikon Amsterdam, diparkir sapanjang kanal. Sanajan, sakali anjeun ngaléngkah, anjeun bakal mendakan éta super cozy, raket, sareng dijagaan tina balaréa anu ngagumkeun terusan.

Tanpa ragu, Vibes Amsterdam, atmosper, kabudayaan, sareng kageulisan ngagambar pasangan ti sakumna dunya. Saterusna, kota sareng pandangan walungan, kafe di luar jandela anjeun, liburan romantis anjeun bakal ngalamun.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Liburan Liburan Rumah Tangga di Amsterdam

 

8. Couples Trip To London

Pasar dahareun hébat, menawan Notting Hill, Kensington Kebon, perjalanan pasangan ka London mangrupikeun perjalanan anu teu hilap. Kota nawiskeun seueur kagiatan, janten anjeun panginten panginten seueur teuing pikeun liburan romantis.

kituna, éta patut dilakukeun sakedik panilitian, ti lokasi pangsaéna, sareng hal-hal anu anjeun hoyong pisan lakukeun. Istilah sanésna, sasarengan daptar pasar sareng tempat wisata anu anjeun badé didatangan. Salaku tambahan, tinggalkeun seueur waktos kanggo koktail dina seueur-seueur palang rooftop. Inti tina perjalanan nyaéta pikeun ngasuh romantika sareng ngahijir babarengan.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

 

9. Perjalanan Anu Paling Diah Pasangan Di Itali: Anggur Lalampahan Di Tuscany

kebon anggur, bukit héjo sutra, jeung Dahareun Itali, perjalanan ka Itali ibukota anggur aya dina daptar émbér unggal pasangan. Leumpang mapay kebon anggur, nguseup tina anggur beureum anjeun, sareng nyenangkeun suasana anu tenang, pasti anjeun bakal satuju yén Tuscany disada ketuhanan.

Leres pisan, Tuscany mangrupikeun tujuan wisata pasangan anu luhur unggal taun. Pandangan sihir sareng anggur narik ati pasangan ti sakumna penjuru dunya, nyieun aranjeunna balik unggal taun.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Pandangan panorama pabrik anggur di Tuscany

 

10. Perjalanan Anu Paling Diah Pasangan Di Cina: Walungan Yulong

Cina mangrupikeun tujuan anu pikaresepeun, sareng Walungan Yulong mangrupikeun tempat anu paling indah sareng narik. Walungan Yulong mangrupikeun bagian tina Walungan Li, panjang sareng sajajalan, dikurilingan perkebunan héjo, desa, jeung kebon sawah. kituna, nuju petualangan di sapanjang Walungan Yulong mangrupikeun pangalaman sakti.

Salian ti kaéndahan alam, éta Walungan Yulong mangrupikeun tempat pikeun seueur kampung sareng etnik. kituna, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan langka pikeun diajar ngeunaan cara hirup di daérah Yangshuo, kabudayaan, jeung seni, sakumaha anu parantos mangabad-abad taun.

 

Simple couples Trip In China's Yulong River

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun salah sahiji 10 pangpangna anu dipikahoyong pasangan ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Pangumbaraan Pasangan Anu Paling Diharepkeun" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-wanted-couples-trips%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)