Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/06/2021)

Lamun anjeun rencanana lalampahan ka Eropa, nu nuju Nyanghareupan jadi loba pilihan! tempat sajajalan jeung pangalaman, yén anjeun tiasa ngumbara mangtaun-taun sareng masih ngaraos sono kana hal anu penting. Ieu tiasa nyababkeun ngadamel kasalahan perjalanan tina teuing komitmen, na leungit kaluar dina detil leutik nu ngadamel travel sarta perjalanan karéta kitu gaib. Simkuring di dieu pikeun ngabejaan anjeun naon teu kudu ngalakukeun tur Kumaha rencana lalampahan ka Eropa, ti mimiti nepi ka rengse!

 

tip 1: Ngahususkeun Ieu Turun

Samemeh Anjeun tiasa ngalaman tapas Spanyol otentik, piazzas di Roma, atawa tarasi atap di Iraha, hiji bit penting admin anu diperlukeun! kantun nempatkeun, beuki disiapkeun anjeun nalika rencana lalampahan ka Eropa, nu gede Chances anjeun senang jeung lalampahan stress bébas nu hirup nepi ka ekspektasi Anjeun.

Janten ieu tip Simpen A Train: milih hiji luhureun lima, kedah-dos keur nu petualangan Éropa! Meureun eta’s nginum dina Hofbrauhaus di Munich, atawa nyokot wisata kanal dina Amsterdam, atawa examining David-ti loba sudut – di Florence. Naon éta, ditandaan jalma handap sarta rencanana lalampahan anjeun sabudeureun éta. Hade ku karéta.

Milan ka madang Kareta

London ka Paris Kareta

Iraha ka Tiket karéta Berlin

Tiket Frankfurt ka Munich Train

 

Iraha rooftop, nyokot rooftop sorangan lamun rencana lalampahan ka Eropa

 

tip 2: Ulah nyingkahan cliches.

Ayeuna urang geus ngadegkeun nu peryogi rencana lalampahan ka Eropa, salajengna ieu milih maksud luhureun anjeun. Dina sumanget YOLO, Anjeun meureun hoyong buka kaluar lagu keok jeung milari gems disumputkeun jeroeun kota. Tapi hipster di maneh anu hayang balik ngalawan tujuan mainstream, meureun hoyong nyandak korsi nu. Dina beus wisata. Aya hiji alesan naha tempat kawas The Colosseum, Menara Eiffel, jeung Charles Sasak anu sadayana pisan populerna kalawan wisatawan: aranjeunna keur Heboh! Henteu rumasa anjeun kedah nampi pareum jalan anu keok ukur demi éta. Mun nu badag atraksi banding ka anjeun, lajeng buka na tingali aranjeunna.

Ku token sarua, teu ngubaran buku panduan wisata sakumaha manéh. Ieu bisa ngomong Louvre mangrupa mutlak kudu-ngalakukeun dina lalampahan ka Paris, tapi panginten anjeun kedah milarian dinten anu langkung saé Blek le Rat potongan dina tembok gang. kalenturan, mun anjeun ngarambat, mangrupa konci, salawasna!

London keur Kareta Frankfurt

Brussel ka London Kareta

Tikét London ka Cologne

Tikét London ka Brussels Train

 

tip 3: Tanggal perjalanan penting pisan nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Éropa

Travel di musim kaluar. bulan populér téh Juli, Agustus, sarta September. Aranjeunna insanely sibuk, teu nyebut mahal! Lamun rencanana lalampahan ka Eropa di Summer, Anjeun bakal jadi babagi unggal pangalaman tunggal kalayan jutaan sarta jutaan babaturan pangdeukeutna Anjeun. Akomodasi bakal dipesen kaluar, atawa mahal na Kareta bakal leuwih lengkep, ningali anu sipatna cara pangalusna keur indit!

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

pariksa kalénder lamun rencana lalampahan ka Eropa

 

tip 4: Ngumpulkeun dokumén perjalanan anjeun salaku bagian tina rencana perjalanan ka Éropa

Mun anjeun teu mibanda paspor a, lajeng nu pangalusna meunang cracking! Bakal butuh sahanteuna opat ka genep minggu ti waktu aplikasi pikeun anjeun pikeun nampa hiji. (Gumantung kana nagara naon cicing di tangtosna) jasa Expedited tiasa nyepetkeun prosés nu, tapi bakal ngarugikeun anjeun. Hadé Éta ngurus ogé ieu sateuacanna saméméh lalampahan anjeun. Geus boga paspor a? Pariksa tanggal béakna na! Sababaraha nagara bisa mungkir anjeun Éntri lamun nya wayahna dina 6 bulan mun anjeun anjog. Eek!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

tip 5: Renting mobil a.

wanting nyéwa mobil a lamun rencana lalampahan ka Eropa? Pastikeun gaduh lisénsi supir valid urang. Sababaraha pausahaan rental mobil ogé merlukeun travelers boga lisénsi hiji supir internasional urang salian lisénsi supir maranéhanana sacara ti nagara maranéhanana asalna.

Tiket karéta Strasbourg ka Paris

Paris keur Kareta Marseille

Roma pikeun Kareta Milan

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

tip 6: Ulah leuwih-pak rancana perjalanan Anjeun sareng loba teuing maksud.

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, éta gampang pikeun ngalakukeun-komitmen sareng nyobian meres teuing. Ieu sagemblengna kaharti. cuti adi anjeun perlu garapan ogé, kitu éta gampang pikeun nyobaan leuwih-pak itineraries anjeun nalika perencanaan lalampahan ka Eropa. Sanajan, ieu tiasa ongkosna mahal (teu nyebut nyapekeun), sakumaha leuwih-paking lalampahan kalawan loba teuing maksud di teuing sababaraha poé ngabalukarkeun leuwih waktos di jalan, sarta leuwih gas atanapi tiket karéta. Dina kasus ékstrim, eta bisa sabotase lalampahan hiji, ngarobahna kana Blur di hotél dipariksa-in jeung pariksa-beluk (kalawan packing konstanta sarta unpacking), bari ningali hiji lomba bentang pernah-dilongok geus kaliwat jandéla karéta. Upami mungkin, lalaunan. Anjeun gé simpen dina angkot na mangtaun langkung waktu ngajajah maksud Anjeun.

Brussel ka karéta Rotterdam

Antwerp ka karéta Rotterdam

Tiket karéta Rotterdam ka Berlin

Tikét ka Rotterdam Train Paris

 

 

tip 7: Saham duit

Travelers runtah loba duit purchasing euro ti bank maranéhna (atawa goréng acan, ti bursa mata uang counter) saméméh anjog di Éropa. Ieu ngakibatkeun waragad hefty! janten entong ngalalaworakeun kana hal ieu nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Éropa.

naséhat kami téh ka kantor lempeng jauh ka ATM mun anjeun anjog di Éropa sarta mundur tunai ngagunakeun kartu ATM Anjeun. Ieu basajan, jeung Nilai tukeur nu meunang pikeun urus téh ampir pasti hadé tinimbang laju urang malah geus gotten ti bank home. Nelepon bank Anjeun saencan Anjeun ninggalkeun nanya ngeunaan waragad urus ATM internasional, kitu ogé informing aranjeunna nu bakal ngagunakeun kartu Anjeun mancanagara. Mun anjeun teu ngabejaan aranjeunna, éta tiasa waspada aranjeunna pikeun mikir éta panipuan, sarta bakal meungpeuk kartu Anjeun. oge, menta lamun bank Anjeun boga lokasi internasional atanapi partnerships kalawan lokal bank di Éropa.

Tiket tiket Frankfurt ka Cologne

Brussels ka karéta Cologne

Tikét ka Wél Cologne

Tiket Stuttgart ka Cologne Train tikét

 

tip 8: Naon leungit dina swings, Anjeun meunang dina roundabouts

Ulah kurban lokasi anjeun tabungan hotél leutik. urang nyarankeun mere leuwih sering dipake tinimbang Airbnb Anjeun atawa hotél jeung lokasi paling sentral lamun rencana lalampahan ka Eropa. travelers anggaran, khususna, boga kacenderungan pikeun milih hiji hotél di lokasi tebih-flung éta € 5 langkung mirah ti salah éta leuwih museur. Anjeun gé ngahemat waktos jeung duit dina angkot (utamana lamun angin nepi nyokot taksi).

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Basel Train karéta

Tiket pikeun Basel Train ka Basel

Geneva ka Basel Train tikét

 

airbnb vs hotél sarta kumaha rencana lalampahan ka Eropa

 

tip 9: Entong hilap nyauran operator telepon anjeun sateuacan anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Éropa

Nelepon pamawa anjeun sakali anjeun lengkep rencana lalampahan ka Eropa jeung meunangkeun rencana if rencana ngagunakeun telepon anjeun, lajeng pastikeun Anjeun nyetél telepon Anjeun pikeun ngindarkeun beaya data teu kahaja (di ringkes: Mareuman data sélular jeung ngawatesan jumlah aktip nu bisa ngagunakeun data sélular). jeung, sakumaha rencana a, lengket jang ngosongkeun jaringan Wi-Fi pikeun ngundeur tur ngirim surelek, mariksa Wéb, sareng ngagunakeun aktip. Éropa boga loba hotspot wifi, jadi maneh moal jadi kaluar tina touch pikeun panjang. Alternatipna, meuli kartu SIM pikeun telepon anjeun nalika anjeun meunang ka Éropa.

Tiket karéta Rimini ka Milan

Roma pikeun tikét Florence Train

Tiket tiket Turin Milan ka Milan

Tikét Venice ka Milan Train

 

tip 10: Aya Hiji App Pikeun Éta

Dalapan puluh mangrupikeun aplikasi perjalanan anu saé anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun perjalanan ka Éropa bari masihan gampang katingal kana pilihan anu aya nalika iinditan sakuliah Éropah.

Pamaké ngamimitian ku picking kota pikeun ngamimitian tur rengse dina (kanggo ayeuna, éta perlu ngamimitian jeung mungkas lalampahan di tempat anu sarua). Teras pilih tanggal angkat, sabaraha lila di perjalanan bakal na sabaraha maksud ngawengku. Pamaké ogé bisa milih lamun maranéhna rék kasampak di kota di Éropa, Uni Éropa, atanapi ngan ukur Zona Schengen. aplikasi nu lajeng bakal nyieun hiji rancana perjalanan, ngalengkepan kalayan ongkos Airbnb di unggal kota, pikeun maranéhanana dina anggaran.

Ieu mungkin neruskeun pilihan shuffling dugi aplikasi nu stumbles kana hiji rancana perjalanan nu Sigana alus. Sarta ulah salempang ngeunaan lalampahan pikaresepeun: Situs nyatakeun eta husus weeds kaluar bandara tebih-tebih sareng angkat isuk-isuk anu tiasa ngalirkeun wisatawan dina jalan.

Sanajan éta teu (acan) sistem sampurna pikeun booking hiji sakabéh lalampahan Éropa, Eightydays bisa nulungan masihan travelers pamanggih hadé titik harga pikeun journeys béda bari berpotensi ngawanohkeun aranjeunna nepi ka maksud maranéhna bisa jadi teu kudu saacanna dianggap.

Wisatawan tiasa ngagunakeun website Eightydays atanapi anu nembé diluncurkeun aplikasi ios pikeun ngarencanakeun lalayaran Éropa-na.

Lyon ka London Train waktos

Amsterdam ka waktos Train Antwerp

Brussel ka Frankfurt Train waktos

Brussel ka tikét Mainz Train

 

Tangtosna, cara pangalusna keur perjalanan sok ku Train! Simpen hiji Train téh kalawan cara anu pangalusna pikeun meuli tiket Anjeun. Mun anjeun rék buku tiket karéta Anjeun klik link https://www.saveatrain.com pikeun nampa diskon hébat.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)