Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/12/2019)

Pikeun kulawarga kalawan kids, Tunggang kalawan kids on karéta a tiasa duanana mangrupa seru na Cara affordable diperlukeun keur indit. Ieu ogé sugan paling nyaman jeung sahanteuna stres nalika anjeun iinditan jeung barudak. Urang nyaho iinditan jeung kids ieu daunting euweuh urusan naon ka metoda angkutan, jadi lamun nuju tunggang kalawan kids on karéta a. Di dieu aya sababaraha tips!

 

Arrive early when you Riding with kids on a train

Kulawarga bakal hoyong meunang ka stasiun awal nepi nyokot tiket na neangan korsi alus babarengan dina karéta nu. Upami anjeun teu acan ditangtayungan korsi, korsi téh aya dina mimiti-datangna, dadasar dilayanan munggaran, jadi teu meunang nyangkut dina posisi anu dimana anjeun bakal mencar.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

 

Tunggang kalawan kids dina kaulinan karéta

 

Pikirkeun sare mun anjeun tunggang kalawan kids on karéta a.

Tunggang kalawan kids dina lalampahan karéta coincides jeung waktu sare waktu beurang anak anjeun, jadi pastikeun anjeun disiapkeun. Bawa item kanyamanan kawas bantal atawa blankie favorit.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

The Hiburan.

Bagian pangpentingna tina tata Anjeun pikeun lalampahan karéta (utamana lamun éta panjang) kedah kumaha nu nuju bade tetep kids entertained.

Hiji pilihan atra pikeun paling kolotna bakal jadi mésér sababaraha Toys atawa mawa paporit maranéhanana ti imah. Paint kuku katresna ', baca buku, maén Uno, mawa warna dina buku, teras ngadangukeun audiobooks.

Lian tip hébat keur tunggang kalawan kids on karéta hiji pikeun ngundeur pilem dina alat Anjeun lamun anjeun betah tur miboga aksés ka WIFI.

Nyaéta euweuh sarat korsi mobil atanapi nyepetkeun tanda sabuk korsi, jadi kids bébas mindahkeun ngeunaan karéta sakumaha nu katingali pas! Ngalanglang karéta kalawan kids mangrupakeun cara hébat tetep aranjeunna nempatan.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

meunang teu nyaman!

Aya nanaon goreng ti keur dina lalampahan sarta keur hindered sagala cara ku baju anjeun. Pakéan pikeun kanyamanan! Kami ngarékoméndasikeun breathable, pakean stretchy jeung sapatu nyaman dina urutan ngarasakeun pangalaman anjeun dina karéta nu. pengendara ngalaman nganjurkeun bringing a comforts leutik sababaraha ti imah teuing, kawas simbut atawa lémparan sarta bantal a.

Kabéh nu bakal ditinggalkeun pikeun ngalakukeun ieu diuk deui, bersantai terasrasakeun Saté jeung kids dina pangalaman karéta. Kusabab meunang aya satengah fun!

 

Hayu urang terang ku tweeting kami di @SaveATrain! , Anjeun tiasa mendakan saluran sosial urang lianna dina handap Saveatrain

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)