Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 26/05/2021)

Danau bawah tanah, curug disumputkeun, kaluar-jalur-keok kota kuno, sareng pandangan anu indah, dunya pinuh ku tempat-tempat rahasia anu endah. Luhur ieu 10 tempat-tempat rusiah di Dunya sadayana tiasa diaksés ku para pelancong tapi sering kalangkungan. janten, nyiapkeun perjalanan anu niupkeun pipikiran ka tempat anu paling disumputkeun sareng narik ati di dunya.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Rusiah Top Di Jérman: Berchtesgaden

250 km tina jalur hiking, cai danau pirus murni, sareng puncak anu éndah, Berchtesgaden taman Nasional mangrupikeun tujuan anu paling rahasia di Jérman.

Taman nasional ieu pas pisan sareng wates Jérman sareng Austria sareng mangrupikeun bentang anu paling indah di Bavaria. Sedengkeun seuseueurna turis ngumbara ka hideung Leuweung, Swiss Alps, atanapi pusat Éropa, taman nasional anu endah ieu teu dipalire. janten, anjeun tiasa janten salah sahiji ti saeutik wisatawan, gaduh piknik ku Situ Konigssee, cobian ka puncak ka Watzmann - di 2,713 méter pikeun pintonan breathtaking tina lebak, sareng alam liar anu henteu kaéra.

Salzburg ka Berchtesgaden Sareng Karéta

Munich ka Berchtesgaden Kalayan Karéta

Linz ka Berchtesgaden Kalayan Karéta

Innsbruck ka Berchtesgaden Kalayan Karéta

 

Hiji danau di Berchtesgaden

 

2. Tempat Anu Paling Rahasia Di Itali: Biara Santa Maria Dell Isola Di Tropea

Kaseueuran wisatawan anu berjemur di pantai emas Tropea henteu terang tempat rahasia ieu. Sanajan, katuhu luhur sirah maranéhna, dumuk di luhur gunung cadas, dikurilingan ku Laut Tyrrhenian, mangrupikeun Tempat Suci Santa Maria dell Isola.

Henteu jelas naha biara diwangun ku Benedictines atanapi Basilian dina jaman Abad Pertengahan. janten, anjeun tiasa mendakan sejarah sareng kaendahan di tukangeun fasad biara anu direnovasi. Teu diragukeun, biara anu salamet 2 lini, pastina nyimpen sababaraha Rahasia Calabria anu paling saé sareng pikaresepeun.

Vibo Marina ka Tropea Kalayan Karéta

Catanzaro ka Tropea Kalayan Karéta

Cosenza ka Tropea Kalayan Karéta

Lamezia Terme ka Tropea Kalayan Karéta

Tempat Rusiah Di Itali: Biara Santa Maria Dell Isola

 

3. Tempat Anu Paling Rahasia Di Swiss: Curug Trummelbach

Di lebak 72 curug, anjeun panginten moal aya anu kapendak curug di Swiss, tapi aya. Salah sahiji tempat anu paling rahasia di Éropa nyaéta Air Terjun Trummelbach. Kisaran ieu tina 10 curug-tuang glacier di Swiss, didahar ku cai lebur ti Eiger sareng Jungfrau.

kituna, nalika nganjang sareng leumpang ngalangkungan gunung, admiring ieu curug rusiah, dibaju baju anu bakal ngajagi anjeun tina curuk cai hujan anu beku.

Lucerne ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Geneve ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

Rusiah Trummelbach Falls

 

4. Seegrotte Dina Hinterbruhl, Austria

A kapal lalampahan ka danau bawah tanah panggedéna di Austria mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa hilap. Ieu ningali Grotte ageung di kota Hinterbruhl, nyaéta sistem guha, asalna jieunan manusa pikeun kaperluan pertambangan, dina WWII.

Sanajan, danau jero taneuh ditingalkeun deui ti harita. Dinten, nu Seegrotte di Hinterbruhl, dirobah jadi salah sahiji luhur 10 tempat rusiah pikeun didatangan di dunya.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Danau bawah tanah Rahasia di Hinterbruhl Austria

 

5. Tempat Rusiah Top di Cina: Gunung Sanqing

3 narik ati puncak dina awan, Gunung Sanqing mangrupikeun hal anu paling suci dina budaya Cina. Pamandangan gunung Sanqing henteu ngan ukur salah sahiji pintonan anu paling matak dina bentang Cina, tapi ogé ku hartos suci dina kapercayaan Taoist; éta 3 Puncak ngagambarkeun nu 3 Anu murni, dewa pangluhurna.

Daérah di sekitar Sanqing ogé nawiskeun sudut pandang anu luar biasa, jalan satapak, sareng titik-titik gaib anu tiasa dipendakan tina 10 kaseueuran tempat anu saé di daérah éta. kituna, buku sorangan perjalanan 2 dinten ka gunung Sanqing, sahingga anjeun tiasa pinuh resep sareng ngajajah sadaya tempat anu disumputkeun.

 

Langit Luhur Gunung Sanqing

 

6. Tempat Rahasia Top Di Itali: Trentino

Kaéndahan Alps Italia sanés rusiah anu paling saé dunya. Sadayana terang perkawis gunung, pamandangan, situ alpine, sareng padang rumput hejo. Sanajan, Trentino di Kalér-Wétan Itali, antara danau Garda sareng Dolomites, sering sono kana rute ka kaajaiban alam disebatkeun didieu. Di dieu anjeun bakal mendakan sajumlah pinunjul tina 297 situ pikeun mendakan.

Salaku tambahan, ngan di dieu anjeun tiasa ngagumkeun pangaruh cahaya khusus "alpenglow" dina puncak Dolomites, nalika surup.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Tempat Rahasia Di Itali: Gunung Trentino

 

7. Tempat Rusiah Top di Polandia: Leuweung Béngkok Di Szczecin

Dipelak taun '30an, Leuweung Szczecin mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling rahasia di dunya. Ieu disababkeun ku sabab leuweung éta disimpen di Polandia, caket kota Gryfino. ti 400 tangkal pinus dipelak deui dina 30an, dinten ieu anjeun bakal mendakan yén ngan sababaraha sésana, masih kénéh ngajantenkeun tempat ieu leres-leres dikunjungi.

Alesan pikeun bentuk anu unik nyaéta misteri dugi ka ayeuna; seueur anu parantos nyobian terang naha éta téh buatan manusa atanapi kaajaiban alam. janten, upami anjeun mutuskeun nganjang, anjeun tiasa ngajajah rahasia tina tangkal pinus’ bentukna pinus unik, tur ngajalajah salah sahiji leuweung pangageungna di Éropa.

 

 

8. Tempat Rusiah Top di Hongaria: Tapolca

Tapolca mangrupakeun kota alit anu menawan di Hungaria, perenahna deukeut Uplands Baltan cagar alam. Kaseueuran wisatawan angkat ka Hongaria pikeun liburan di Budapest, tapi kota Tapolca mangrupikeun rahasia Hongaria anu paling dijaga. Salian ti caket na ka taman nasional anu ageung, kota ngagaduhan situ di tengah, kalayan alun-alun sareng kafe anu saé.

kituna, upami anjeun hoyong ngaraosan asakan Hungaria, kagum sareng mendakan alam endah Hungaria, sareng guha danau, teras buku tikét anjeun ka Tapolca.

Wina ka Budapest Kalayan Karéta

Iraha ka Budapest Kalayan Karéta

Munich ka Budapest Kalayan Karéta

Graz ka Budapest Kalayan Karéta

 

Tapolca mangrupakeun kota alit anu menawan di Hungaria

 

9. Tempat Rusiah Top Di Inggris: Hunstanton, Norfolk

Nalika anjeun sumping ka kota Resort di Hunstanton di Norfolk, éta bakal katingali sapertos kota liburan anu sepi di sisi laut. Sanajan, saatos Anjeun leumpang ka basisir sareng pantai karikil, anjeun bakal mendakan gawir anu paling spektakuler. Gawir Hunstanton lami mangrupikeun lapisan batu pasir warna-warni; batu pasir jahé keyeng, kapur beureum ditutupan kapur, dikurilingan ku rumput laut héjo sareng laut biru.

kituna, pantai anca Hunstanton leres-leres narik ati, hususna nalika surup. Dina waktos dinten ieu, gawir ngarobah warna, dina kontrasna antara laut sareng gawir malah langkung ngabédakeun. Sanaos kaendahan alam na, henteu seueur anu terang tempat rahasia ieu di Inggris Wétan. janten, langkung saé anjeun buru-buru buku tikét karéta anjeun ka pantai Hunstanton, sateuacan sesa dunya terang.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

Rahasia garis pantai sareng gawir di Hunstanton, Norfolk

 

10. Semenanjung Applecross Di Skotlandia

Heran Skotlandia ieu didamel ku jalan ngan di 1975, kalayan jalan anu ngagulung sareng terjal anu ngalangkungan semenanjung di sapanjang basisir. janten, upami anjeun badé didatangan permata jauh ieu, anjeun kedah ngandelkeun perjalanan kapal nyalira, sapertos sesa warga pulau ieu.

Applecross mangrupikeun kampung alit anu saé di basisir semenanjung Skotlandia. Kabin alit sareng imah alit sumebar di bukit héjo anu méwah, nyanghareup ka laut, bakal narik napas anjeun.

Kalayan hungkul 544 warga, aya sakedik alesan pikeun ngarambat ka Applecross, tapi pandangan anu jelas sareng indah, total earn éta tempat salaku salah sahiji luhur 10 tempat-tempat rusiah di dunya. Salaku tambahan, Camusterrach sareng Ard-dhubh mangrupikeun dua padumukan sanés anu teu kakantun dina éksplorasi anjeun, sabab aranjeunna ogé bieu keuna ku modérnisasi.

 

Semenanjung Pérak Héjo Di Skotlandia

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu hilap ka luhur 10 paling tempat-tempat rusiah di dunya ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "Top 10 Tempat Rahasia Di Dunya "kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fsecret-places-world%2F – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)