Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/06/2022)

Iinditan mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun bersantai sareng nyambungkeun deui ka diri anjeun, jeung naon cara hadé pikeun ngalakukeunana ti di salah sahiji luhur 10 kota slow di Éropa. Bisi anjeun henteu terang, di 1999 dimimitian gerakan kota slow, Cittaslow dina taya lian ti Italia, ngagungkeun dolce vita. Ti saprak éta, loba kota di sakuliah Éropah geus ngagabung dina perayaan nu diteundeun-balik, deukeut-ka-indung alam hirup alus hirup.

1. Kota Slow Top Di Éropa: Konyol, Bélgia

Tanah kota abad pertengahan, lebak walungan, jeung jukut héjo. Konyol kasohor ku alam anu gampang sareng gaya hirup santai. Salaku tambahan, kota anu nyarios Perancis nawiskeun jalur sapédah anu saé sareng jalur hiking ngalangkungan kastil sareng kapel bersejarah.

Salah sahiji hal luhur anu nangtukeun konyol salaku kota slow eta teh pentingna budaya jeung warisan. Konyol diwangun di sabudeureun puri abad pertengahan, with old stone alleys and forests around it. Away from the harm of a fast-paced world, you can barely see the history behind the forest of tourists.

Amsterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Midden-Delfland, Walanda

Between Rotterdam, sareng Den Haag, 2 of the most visited places in the Netherlands, Midden-Delfland is the first slow city in the Dutch country. This small patch of green, unique fresh foods, and charm was the first to reclaim the title “Slow City” in the Netherlands.

janten, if you are looking for a serene destination to escape from hectic Rotterdam, Midden-Delfland will be a piece of sanity and beautiful living. In addition to exploring this slow city’s countryside, travelers can explore and taste local cheese, honey, and grape. Jalan dieu, travelers get to learn about the local way of life in Midden-Delfland and experience sustainability, tur jadi travelers pinter anu bakal babagi carita sejenna eco-travel.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. Kota Slow Top Di Éropa: Cortona, Toscana

Dina pasir rolling of Toscana, kota Cortona mangrupakeun conto pamungkas tina kota slow di Éropa. kituna, Anjeun tiasa istirahat di handapeun langit Tuscan, atawa di kebon anggur di Chiana Valley jeung pintonan Lake Trasimeno. Pamandangan endah kieu euy 2 jam ti Florence, salah sahiji kota Italia pang populerna.

janten, Najan deukeut géografis, Atmosfir Cortona sagemblengna béda ti tatanggana. Ditangtayungan ku tembok kota hébat ti jaman Romawi dina jalan sempit kota anjeun tiasa diajar ngeunaan benteng jeung kahirupan di jaman baheula Étruska..

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice ka Roma Karéta

Naples ka Roma Kareta

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns Dina Austria

Kota pangkolotna di Austria aya di tengah leuweung kuno. Tukangeun Renaissance na Baroque facades, hiji munara, jeung tembok impressive, Enns kuna teh epitome of a kota slow. Well-sheltered ti dunya modern stresses jalma Enns ngajaga sajarah jeung magic kota tunduh maranéhna.

kituna, upami anjeun hoyong liburan santai teras Enns mangrupikeun tujuan anu saé. Saterusna, piknik dina soré puguh ku Donau bakal nyieun lalampahan anjeun lengkep. Kota anu aya di Upper Austria bakal ngangkat sumanget anjeun ka tingkat anyar kahirupan ilahi.

Munich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Oberstdorf kana Kareta Innsbruck

Graz kana Kareta Innsbruck

 

 

5. Kota Slow Top Di Éropa: Biskupiec, Polandia

Sabagéan Kacamatan Tasik Masurian, Biskupiec mangrupakeun kota denok di Polandia nu preserves hirup kota slow. Alam liar well-dilestarikan sabudeureun kacamatan danau mendemonstrasikan yén Biskupiec peunteun kahirupan, cageur, sareng ramah lingkungan, kontras jeung gaya hirup hectic di kota badag.

Saterusna, anjeun kudu pariksa kaluar Zatorze, puseur budaya Biskupiec. Ku cara ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan visi kota sareng kumaha ngajaga gaya hirup anu laun. Salaku tambahan, Biskupiec boga sababaraha kafe hébat sarta bar mana anjeun bisa coba asakan lokal.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Swiss

Tempatna di daérah kidul Swiss, warisan euyeub Mendrisio urang, harta tatanén, jeung alam nempatkeun eta di salah sahiji luhur 10 kota slow di Éropa. Kaéndahan alam taman sareng kebon anu tiasa dijelajah ku leumpang, atawa ku sapédah, mangrupakeun conto hébat ti masarakat sadar lingkungan di kota Mendrisio.

Salaku tambahan, Mendrisio mangrupikeun bumi sababaraha situs warisan dunya, kawas tilu gereja, jeung genep karaton. janten, upami anjeun hoyong istirahat tina nginum anggur tina kebon anggur lokal, Anjeun tiasa angkat ka ngajalajah Garéja S. Martino atanapi mosaics S. Maria di Borgo.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Itali

Abbiatergrasso nyaeta gem disumputkeun sejen di Italia, dina anca Ticino Valley. oge, anggota gerakan kota slow ', Abbiatergrasso ngan 22km ti ibukota fashion, Milan. Béda jeung Milan, Abbiatergrasso nawarkeun atmosfir sepi di cagar alam lebak Ticino.

Salian ti manuk nyanyi, travelers bakal ngarasakeun ngadatangan puri a, sarta gereja. Vila-vila anu indah di sisi walungan mangrupikeun ideu anu saé pikeun sadinten di Abbiatergrasso. Pamandangan anu endah ieu nunjukkeun gaya hirup anu laun di Abbiatergrasso, nyieun setting sampurna pikeun nyieun kadaharan lokal hébat kawas kéju renowned of Gorgonzola.

Rimini kana Kareta Verona

Roma pikeun Kareta Verona

Florence kana Kareta Verona

Venice kana Kareta Verona

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hodmezovasarhely, Hungaria

conto hébat sejen tina 10 kota slow di Éropa nyaéta Hodmezovasarhely. Cai mibanda sumberdaya hébat cai termal alam nu ngalir ka mandi buka-hawa urban. Keajaiban alam ieu metot wisatawan ti sakuliah nagara, sareng dunya – kabéh hayang soak dina cai jeung serenity na. Salaku tambahan, Hodmezovasarhely nyaeta imah loba gereja hébat, museum, taman, sareng landmark pikeun anu hoyong diajar sajarah jeung warisan budaya.

Sanajan, lamun hayang méakkeun waktu gaib di alam, teras anjeun untung sabab Taman Nasional Koros-Maros caket. Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal éta ku leumpang, kalawan karinjang piknik pikeun piknik memorable amidst nu chamomile mekar.

Karéta Wina ka Budapest

Karéta Praha ka Budapest

Munich ka Budapest Karéta

Graz ka Karéta Budapest

 

Chamomile Blooming

 

9. Kota Slow Top Di Éropa: Creon, Perancis

Kota slow Creon di Perancis boga lokasi idyllic, antara Dordogne di kalér jeung Garonne di kidul. Tetempoan héjo sarta istana kuna nyieun Dordogne salah sahiji tempat paling unforgettable di Éropa.

Sumawona, travelers bakal manggihan kebon anggur sabudeureun tur pasir sampurna pikeun toasting mun La Vie en Rose. janten, kalawan saeutik leuwih 4000 warga sareng seueur tempat anu saé pikeun bersantai, Creon téh sakumaha slow sakumaha nya meunang, sareng endah pikeun liburan iraha waé taun.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Jérman

Ludinghausen mangrupakeun kota tilu-puri diadegkeun dina 13th abad. Vischering Castle, puri Kakesbeck, sarta puri Ludinghausen nyaeta 3 tina paling endah istana di Jerman Anjeun kudu didatangan dina salah sahiji ruteu Ngabuburit hébat di wewengkon.

Sajaba ti sajarah hébat na, Désa Seppenrade di Ludinghausen ngagaduhan suasana tenang anu magis. Travelers ka kota slow ieu bakal ngarasakeun wandering taman ros, rohangan héjo, sarta ngalakonan kagiatan outdoor hébat.

Offenburg kana Kareta Freiburg

Stuttgart kana Kareta Freiburg

Leipzig kana Kareta Freiburg

Nuremberg kana Kareta Freiburg

 

Cotswolds England countryside River

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang pikeun mantuan ngarencanakeun lalampahan ka luhur 10 kota slow di Éropa. Henteu aya anu tiasa dibandingkeun sareng ngamimitian liburan santai sapertos perjalanan karéta anu nyaman ka tujuan anjeun.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Top 1o Kota Slow Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fslow-cities-europe%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)