Waktos Maca: 3 menit Waktu keur meunang eta topi pihak on na stomping sapatu dibungkus! Simkuring dina lookout pikeun Best festival di Eropa jeung dimana manggihan aranjeunna. Anjeun siap pihak cara anjeun ngaliwatan Summer? 🙋🏻 Tulisan ieu ditulis pikeun ngadidik ngeunaan Train Train…