Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/10/2021)

Dina hateup jalan-jalan kasohor di Paris, atanapi di tengah dataran luhur Skotlandia atanapi Alps, ieu mangrupikeun lokasi liburan anu paling dihoyongkeun di Éropa. Sumawona, ieu 10 tujuan luhur kalayan lapangan ténis bakal masihan tanaga pikeun anjeun ti mimiti angin ngahiliwir sareng nepi ka buruan anjeun ka tingkat anu anyar. Solo atanapi pasangan, anjeun bakal resep ieu tempat anu saé sareng lapangan tenis na.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tujuan Pangsaéna Di Perancis Sareng Lapangan Tenis Anu Saé: Akademi Tenis Mouratoglou

French Riviera mangrupikeun salah sahiji tujuan liburan anu luhur di Perancis, sumawona Éropa. Pemandangan gunung Alpen, laguna biru, sareng pantai keusik, ngan sababaraha léngkah jauh ti lapangan ténis Mouratoglou. Nyawang Laut Ionia, lapangan tenis canggih ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun latihan bekel anjeun sareng sababaraha instruktur ténis luhur di Éropa.

Akademi ténis Mouratoglou ngabagéakeun sadaya jinis pamaén dina sadaya tingkatan. Lapangan tenis Mouratoglou dibuka unggal dinten. Salami anjeun cicing di hotél & pamutuhan keur ngaso, anjeun tiasa mesen pengadilan sajam per dinten. Lapangan tenis Mouratoglou anu luar biasa mangrupikeun bagian tina dunya anu kasohor Akademi Mouratoglou sareng ngagaduhan sababaraha pamaén ténis pangsaéna dina prakték dunya di dieu sareng neraskeun spa hotél atanapi pantai pikeun rélaxasi sareng istirahat.

 

lalaki anu ngalayanan di lapangan tenis liat di Mouratoglou Tennis Academy

 

2. Tujuan Liburan Anu Endah Di Itali Sareng Lapangan Tenis: San Pietro Di Positano

Lapangan tenis hébat ieu khusus pikeun tamu hotél Il San Pietro. Lapangan tenis Positano 5-bintang nawiskeun Laut Mediterania sareng Basisir Amalfi anu éndah. Lapangan tenis San Pietro aya di Positano, salah sahiji 10 paling tujuan anu saé pikeun didatangan di Amalfi Coast, sareng Itali tangtosna.

Iinditan ka Amalfi mangrupakeun impian dulur. Basisir, éta kampung-kampung anu indah, kahirupan laut, sareng pandangan kartu pos dipuji kalayan lapangan luar anu hadé pikeun olahraga sareng ténis, tiasa saha nyungkeun langkung? Upami anjeun bosen latihan kaulinan anjeun, anjeun tiasa turun ka pantai karikil, atanapi buka ekslusif kapal numpak dibarengan ku Positano anu narik ati.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

Tujuan Liburan di Itali Sareng Lapangan Tenis: San Pietro Di Positano

 

3. Tanjeunna Lapangan Tenis Terbaik Di Inggris: Headland, Cornwall

Batok ngageleger, pantai keusik, sagara Atlantik biru, sareng pondok Inggris di moorland héjo, Cornwall mangrupikeun tujuan liburan anu paling indah di Inggris. Semenanjung anu saé sampurna pikeun rélaxasi di pasisian, sareng hébat kagiatan outdoor, kawas olahraga ténis atanapi cai.

Di Cornwall, anjeun tiasa milih ti 4 lapangan tenis pikeun maénkeun pertandingan anu hadé. Salaku conto, Klub Tenis Penzance kabuka pikeun sadaya tamu sareng pamaén dina sadaya tingkatan. Sanajan, lapangan tenis anu pangsaéna nyaéta di Hotel Headland di Newquay. Overlooking Fistral Beach sareng Samudra Atlantik, Headland mangrupikeun hotél mewah, kalayan fasilitas luar anu hébat pikeun tetep aktip dina liburan anjeun di basisir Inggris anu endah.

 

Lapangan Tenis Di Inggris: Headland, Cornwall

 

4. Tujuan Liburan Libur Top di Swiss: Istana Gstaad

Seueur wisatawan tiasa terang kota Gstaad salaku Wonderland usum salju, tapi éta ogé dongéng usum panas ogé. The Swiss Alps anu endah dina usum semi, kalayan kaayaan cuaca anu saé pikeun hiking, Ngabuburit, sareng pertandingan ténis. Gstaad mangrupikeun tujuan anu saé pikeun liburan aktif di Swiss, kalayan pandangan anu ngagumbirakeun sareng hawa alpine seger di alam anu bakal naékkeun tingkat énergi anjeun nepi.

Sakumaha didadarkeun di luhur, Gstaad mangrupikeun tujuan luhur pikeun liburan ténis di Pegunungan Alpen Swiss. Ti lapangan tenis bintang 5 di Gstaad Palace resort hotel dugi ka Swiss Open J. Widang ténis Safra Sarasin, sareng pusat olahraga klub Gstaad, pilihan na terserah anjeun, pandangan Alpine bakal ngantosan di unggal lapangan tunggal pikeun latihan gerakan anjeun sareng sababaraha pamaén ténis terbaik di dunya.

Basel ka Interlaken Ku Train

Jenéwa ka Zermatt Kalayan Karéta

Bern ka Zermatt Kalayan Karéta

Lucerne ka Zermatt Kalayan Karéta

 

 

5. Maénkeun Tenis Di Tasik Jenéwa, Swiss

Sérén, héjo sareng biru, kaéndahan alam anu narik ati, Danau Jenéwa mangrupikeun tujuan liburan anu sakti. Bentang Alpine di tukang narik para tamu sapanjang taun, ka sabtu minggu ski hébat, atanapi sayah liburan spring. Ieuh, anjeun tiasa milih ti leumpang di padang rumput hejo Alpine atanapi bersantai di sisi danau, ti tetep aktip atanapi chilling, Jalan anu mana waé, anjeun milih bakal ngajantenkeun anjeun langkung séhat sareng énergi.

Kusabab Danau Jenéwa mangrupikeun tujuan anu ideal pikeun hiburan di luar ruangan, lapangan tenis didieu nambihan pesona sareng narik pamaén tenis ti sakumna penjuru dunya. Hotel sareng resort di dieu nawiskeun lapangan tenis anu endah, sareng akhir minggu ogé tiasa ngaraos hiji atanapi pasangan’ pertandingan di salah sahiji klub ténis di Danau Jenéwa. Permata Swiss ieu ngabagéakeun pamaén dina sadaya tingkatan sareng unggal anggaran.

Lyon ka Jenéwa Kalayan Karéta

Zurich ka Jenéwa Kalayan Karéta

Paris ka Jenéwa Kalayan Karéta

Bern ka Jenéwa Kalayan Karéta

Rakét ténis Sareng Piknik Di Danau Jenéwa, Swiss

 

6. Tujuan Top Kalayan Lapangan Tenis: Liburan Tenis Di Paris

Saeutik anjeun terang yén ibukota anu saderhana sareng romantis di dunya gaduh lapangan tenis anu paling dijaga di Éropa. Salah sahiji tempat ieu disumputkeun di arrondissement 12, Paris’ klub ténis tengah. Kusabab klub disumputkeun di jalan Parisian anu lami, lapangan ténis modéren ieu ngajanggélék janten lapangan ténis anu hébat tina kandang. Upami anjeun sesah percanten sumping tingali ku nyalira, sabab klub ténis ieu kabuka pikeun sadayana.

Kusabab sadayana ngimpi sumping ka Paris, sareng seueur anu minuhan impian hirupna pikeun ngumbara ka Paris atanapi ngalih permanén, kota super rame. Ku sabab éta teu heran yén sababaraha tempat anu paling terkenal di Paris ngalih ka atap. Ieu ogé kasus di lapangan ténis, sedengkeun di seueur nagara ieu kebon luar, di Paris, anjeun tiasa latihan ngaléngkah luhur stasion karéta, pa Atlantik Taman, kalayan pintonan Tour Montparnasse.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Ténis pusat kota di Paris

 

7. Maénkeun Tenis Dina Pikes Hotel Ibiza

Pulo Spanyol kasohor berkat pésta anu luar biasa, hotél méwah, sarta pantai. Anjeun bakal reuwas terang yén Ibiza ngagaduhan pintonan anu paling narik ati di Spanyol. Pulo taringgul, pantai emas, sareng laut anu murni nyiptakeun gambar anu ngajantenkeun sadayana hilap jogét sapeupeuting. tibatan, aranjeunna naék ku panonpoé, ngabagéakeun dinten anu saé deui di Ibiza.

Sumawona, di luar pulau Spanyol anu hébat ngajantenkeun pulau janten tujuan anu sampurna pikeun liburan aktif. Hotél nawiskeun fasilitas olahraga anu saé, kawas lapangan tenis anu hebat. Salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun pertandingan ténis solo nyaéta pangadilan pink Pikes Hotel. Lapangan ténis anu pikaresepeun ieu nyanghareup ka laut sareng bukit héjo di sakurilingna sareng langit biru di luhur. Sampurna pikeun jomblo, atanapi dobel, upami anjeun peminat ténis, maka Pikes dina Ibiza kedahna.

 

Garis pantai Di Pikes Hotel Ibiza

 

8. Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Toscana

Saeutik pisan akomodasi liburan di Pulo Elba henteu ngagaduhan lapangan tenis. Pulo Elba di Tuscany aya di sisi laut, kaluar tina jalur kebon anggur sareng villa Italia, tapi siga ngalamun. Pulo Elba mangrupikeun salah sahiji tujuan luhur snorkeling di Éropa, sareng anjeun bakal satuju sakali anjeun turun sareng bahkan sateuacan, bari ngagumun Nusantara panggedéna di Itali.

kituna, Pulo Elba mangrupikeun tujuan liburan anu luar biasa. Nambihan pantai senang, anjeun tiasa maén nyalira atanapi ngagem kauntungan pasangan kakuatan anjeun di salah sahiji resor paling luhur’ lapangan ténis. Sakumaha didadarkeun di luhur, unggal akomodasi liburan di Elba nawiskeun lapangan tenis swasta, kolam renang, atanapi pantai swasta. Nalika anjeun tiasa ngaluncatan ti pangadilan ka laut dina hiji léngkah, anjeun hirup anu saé, pastina.

Rimini ka Florence Kalayan Karéta

Roma ka Florence Sareng Karéta

Pisa ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Florence Kalayan Train

 

Lapangan tenis di Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Toscana

 

9. Tujuan Top Kalayan Lapangan Tenis: Liburan Tenis Di Skotlandia

Kastil, pondok, Skotlandia alam gawir sareng dataran luhur, ngumbara ka Skotlandia bakal balik kana jaman ksatria sareng legenda. Sedengkeun pondok-pondok jerami sareng istana megah henteu keuna ku waktos di jero, anu héjo hébat luar pinuh nampung wisatawan ayeuna. Ti mimiti kolam renang dugi ka lapangan tenis, unggal jéntré dirancang pikeun nyayogikeun para pengunjung sadayana anu diperyogikeun jauh ti bumi.

janten, lamun anjeun resep pertandingan ténis, atanapi hiking dugi ka pemandangan padesaan anu megah, Skotlandia mangrupikeun tujuan anu saé. Kecap moal nganteurkeun sapinuhna pangalaman liburan di Skotlandia dugi ka anjeun ningali kageulisan pikeun anjeun nyalira. Nalika anjeun dina kaindahan alam sapertos kitu, anjeun bakal ngahargaan unggal menit tina hiburan outdoor sareng rélaxasi.

 

Pakansi Skotlandia ténis

 

10. Libur Tenis Di Salzkammergut Austria

Anjeun tiasa nyerat sajak di sisi situ, ningali surup, sareng Strudel. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nganggo karéta gunung Schafberg ka Danau Wolfgang anu mulya di Salzburg. Daérah danau Salzburg endah pisan sareng tujuan liburan anu hébat di alam. Sawangan, Lahan padang rumput hejo, jalur hiking haji antara St Gilgen sareng St Wolfgang mangrupikeun cara anu pikasieuneun pikeun ngamaenkeun kakuatan anjeun.

Sedengkeun seuseueurna pangunjung datang ka Tasik Wolfgang pikeun bersantai, éta sabenerna tujuan pakansi aktip anu luar biasa. Salain ti hiking anu hébat, anjeun tiasa ngalakukeun, daérah Austrian endah pisan pikeun pecinta ténis. Hotel di Salzkammergut gaduh lapangan ténis anu saé sareng pandangan alpine sareng danau. janten, upami impian umur panjang anjeun mangrupikeun liburan ténis di Austria, Salzkammergut mangrupikeun lokasi anu pangsaéna.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Salzkammergut Austria

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan aktif anu saé. ieu 10 tujuan luhur gaduh pandangan anu saé sareng lapangan tenis anu endah. janten, anjeun tiasa latihan kaulinan solo anjeun atanapi dina pertandingan ngalawan babaturan anjeun, nyiptakeun kenangan pikaresepeun dina liburan anjeun anu éndah.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Tujuan Top Kalayan Lapangan Tenis" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Ftop-destinations-tennis-fields%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)