Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/09/2021)

Naha UK Train numpak harga jadi tinggi?

Harga numpak Train UK parantos naék teuing. Éropa dianggap boga pangalusna karéta journeys di dunya. ramah lingkungan karéta journeys di Éropa ngandung tetempoan geulis. panumpang karéta ngakses madhab ti desa terpencil pikeun kota utama. di Éropa, karéta journeys dibanderol anu competitively, nyimpen panumpang duanana waktu jeung duit. Di Britania Raya, kumaha oge, karéta journeys pisan mahal.

 

 

Uk karéta numpak harga ngabandingkeun méja

 

Commuters di Inggris

Harga komuter di Inggris parantos ningkat rata-rata £ 700 di tukang 7 taun nurutkeun hiji analisis ku kuli. Perjalanan nu geus paling kapangaruhan teh karéta ti Birmingham ka London. Panumpang anu nganggo karéta ieu ayeuna kedah mayar harga numpak karéta £ 10.567 kanggo tikét usum. The kanaekan harga di mimiti 2018 geus dina sababaraha kasus ditambahkeun hiji tambahan £ 100 nepi sababaraha tiket usum geus mahal.

Amsterdam ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

Ngabandingkeun harga karéta Inggris ka Éropa

Panumpang anu ngumbara di Jérman tiasa mésér BahnCard100, anu ngaliput sadayana Jérman pikeun £ 3.795.

Panumpang anu ngumbara antara Manchester sareng Liverpool mayar £ 3,152 sareng henteu tiasa nganggo tikét ieu kanggo ngarambat tempat sanés di Inggris.

Di Perancis, commutes taunan pikeun paris Train harga numpak tiasa janten serendah £ 750 sareng di panumpang Italia anu ngumbara antara Velletri sareng Roma ngan ukur mayar £ 442.

The Britania Ageung karéta harga anu jadi tinggi, nu hiji tikét taunan keur indit ka London Waterloo tina 20 mil di luar biaya London 3,248.

The karéta pausahaan nu instituted naek harga pangluhurna di 2018 éta Northern (4.7%), TransPennine Express (4.6%), Meuntas alam (4.1%), Merseyrail (3.6%), jeung Kareta Virgin (3.1%).

Hiji studi ku VoucherCloud nunjukeun yen panumpang dina karéta UK mayar a badag 50 pence per mil ngumbara. Bandingkeun ieu sesa EU mana biaya per mil téh 19 pence.

London keur Kareta Frankfurt

Paris ka London Kareta

London keur Kareta Cologne

London nepi Amsterdam Kareta

 

Tips kanggo nyimpen duit kana Kareta UK

  1. Leumpang atawa Daur

Kusabab harga karéta balik nurutkeun garis béda. Bisa jadi aya garis anu harga langkung saé pikeun anjeun tapi henteu ngalangkungan lokal anjeun setasion kereta api. Dina hal ieu, Anjeun bisa leumpang atawa siklus 10-15 menit dugi ka stasiun kalayan harga anu langkung saé, sami bener pikeun nyungsi stasiun pikeun lalampahan anjeun balik.

 

  1. Ditilik lalampahan anjeun

Alatan cara Train adil harga numpak nu ayeuna diitung on karéta UK, eta sabenerna tiasa langkung mirah mésér dua atawa tilu tiket nepi ka anjeun tujuan ti meuli hiji tikét langsung. Lamun keur iinditan ti Liverpool ka London contona, langkung mirah pikeun anjeun mésér tikét ti Liverpool ka Crewe teras Crewe ka London, ti meuli langsung tikét Liverpool-London. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ngabagi dipariksa lalampahan anjeun kaluar kalkulator pamisah.

 

3) Ngadaptar kalawan retailers tikét

Lamun anjeun ngadaptar ku pangecér tikét Anjeun tiasa layak pikeun kauntungan siga 25% kaluar lalampahan salajengna anjeun atawa inuman panas bébas.

 

Nyimpen duit kana Kareta madhab

Anjeun perencanaan hiji lalampahan karéta di Éropa? Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan tiket karéta langkung mirah dina SimpenATrain. Eusian tempat jeung titimangsa nu Rék ngarambat, sarta kami bakal nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun, nu tiasa mayar dina sababaraha cara.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)