Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 27/08/2021)

Det finns så många vackraste städerna i Europa, och vad är mer, det är så lätt att besöka dem alla. Reser på järnväg är ett bra sätt att se dessa bucket-lista destinationer. Här är 3 Europeiska städer bäst besökta med tåg.

 

Vi börjar våra europeiska städer bäst besöks av tåg med arvet: begagnade, Belgien

bruges floden är bland europeiska städer bäst besökta med tåg
Brugge Belgien

Det finns mer att Belgien än bara choklad. Brygge är känd för att vara en kanal stad, tycka om Venedig och amsterdam. Faktiskt, hela staden är en UNESCOs världsarvslista. Besöker Brygge med tåg är en bra idé eftersom Bruges centralstationen är bara en 10 minuters promenad från alla de stora shoppinggator och 20 minuter till torget. Det ger också tåg till alla andra stora städer i Belgien, såväl som till Liten, Frankrike, och den Thalys tåg Paris-brysselOostende.

boka tågbiljett och njuta av de vackra platser i begagnade. Var noga med att njuta av Mayo frites och en lokal öl.

 

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Halle två Brugge Tåg

Gent till Brygge Tåg

 

För solen: sevilla, Spanien

Sevilla är bland europeiska städer bäst besökta med tåg
Sevilla Spanien

Hur tycker du om solsken och europeiska städer bäst besökta med tåg? Hur är det vackra andalusiska landskap och moriska arkitektur? Låter bra? Då Sevilla är för dig.

De flesta resenärer överväger en tågresa till Spanien tänker på Barcelona eller Madrid, men den verkliga juvelen ligger längre söderut, i Spaniens fjärde största stad.

Sevillas järnvägsstation Santa Justa är del av en höghastighet, fem-line pendeltåg service och ansluter till 17 stora spanska städer, så det finns inget bättre sätt att resa än med tåg.

När du besöker, se till att du besöker hisnande katedral och gå på en tapas -turné – du kan boka med en organiserad grupp.

 

Europeiska städer bäst besökta med tåg för sightseeing: München, Tyskland

München är bland europeiska städer bäst besökta med tåg
München, Tyskland

München är en vacker blandning av nya landmärken som BMW: s huvudkontor och Allianz Arena och historiska platser som Nymphenburg Palats och München Hofgarten och det är därför vi har satt henne på våra europeiska städer som bäst besöks med tåg.

när du besöker Tyskland med tåg, du kan hoppa på i Venedig, resa genom Verona, Trento, och Innsbruck, och – bara sju timmar senare – vara i München. Vyerna längs järnvägen är hisnande. Underbara italienska byar ge plats för alperna och därefter Dolomiterna innan de anländer i Munich.

När du besöker, se till att prova några a ‘Munchner Weiswurst’, korv serveras med nybakat kringlor och söt senap. Skölja ner med en av de berömda bayerska ölsorter.

Berlin till München Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Wien till Munich Tåg

Stuttgart till Munich Tåg

Hur får man till europeiska städer bäst besökta med tåg?

Är du inspirerad att besöka en av dessa underbara europeiska städer? Europeiska städer bäst besökta med tåg kan bokas på bästa tågbiljetter priser på Saveatrain.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F3-european-cities-best-visited-by-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)