Läsningstid: 2 minuter
(Senast uppdaterad: 12/03/2021)

Att resa med tåg är bekvämt, miljövänlig och det ger spektakulär visningar, perfekt för att göra din Instagram mycket snyggare. Här är 4 visningar tåg rutt för att göra ditt Instagram konto shine.

 

Tågsträcka ser No.1 – West Highland Linje, Skottland

The west highland scotland train route views

Skottland har bekant några av de vackraste landskap och tågsträcka vyer i världen. Detta järnvägsresa erbjuder vidsträckt utsikt över avlägsna hedar, sjöar, och berg. När du reser på West Highland Banan, du ha turen att erfarenhet den legendariske Glenfiddich viadukt. Ser bekant ut? Det beror på att det var med som Hogwarts Express i Harry Potter-film franchise. Föreställ dubbel kranar dessa åsikter kommer att få.

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Glacier Express, Schweiz

The Glacier Express switzerland train route views

Om du föredrar en långsammare takt tågsträcka vyer, Detta är den väg för dig och dina Instagram följare. Din bländande utsikt inleds med utsikt över den berömda Matterhorn. från Zermatt, du ska göra din sju timmars järnvägs resa längs UNESCO Världsarv väg till St Moritz. Njut av knäppa bilder som den härliga alpin vistas vyer passerar ditt fönster.

Zürich till St Moritz Tåg

Zermatt till St Moritz Tåg

Lyon till St Moritz Tåg

Basel till St Moritz Tåg

 

Flåmsbana, Norge

The flam railway train route views norway

En kortare resa – Detta en timmes tågresa från Myrdal till Flam är bara för vyerna. Och din tur Insta anhängare kommer att tacka dig. Du kommer att se Nali Tunnel, den hisnande Kjosfossen vattenfall, och de vackra fjordarna i Norge.

 

Vår avslutande alternativ för visningar tåg rutt – Inlandsbanan, Sverige

Inlandsbanan, Sweden

Om Glacier Express var inte tillräckligt med snö och is för dig, Du kommer att älska Inlandsbanan. Denna 14-timmars tåg äventyr börjar i Kristinehamn innan sin väg genom otämjda skandinaviska terrängen mot Gällivare. Av ditt fönster, ser du polcirkeln och – om du håller ögonen öppna – lite vilda djur i form av renar, älg, och älg.

 

Så nu efter att du har lärt dig om tåglinjevyer och är redo att åka på en livsförändrande järnvägstur medan du polerar upp ditt Instagram-konto och får några nya följare? Boka din tågresa dröm idag på Rädda ett tåg. Och du kan också kolla vår Instagram-konto instagram.com/saveatrain

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Dsv/ – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)