Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 08/10/2021)

Det finns inget som fiske för första gången på en ny plats. För alla sportfiskare, om blivande eller full av erfarenhet, fiske är en värdefull aktivitet som hjälper dem att slappna av. Vad kan vara bättre för dem än att kombinera turism och deras favorit tidsfördriv?

Lyckligtvis för dem som gillar fiske, det finns stora platser i Europa den funktionen en mängd fisk. Om du är planerar att göra din nästa semester Allt om fiske, Vi kan hjälpa dig att besluta om att gå. Låt oss ta en titt på vår lista över 5 bästa fiskeplatser i Europa för att njuta av:

 

1. Fiske platser i Sverige

Om du vill fiska i Sverige, du behöver inte se mycket längre än Stockholm för bra ställen fiske. Till exempel, Strömgatan är rätt i mitten av staden, och den har ett fantastisk utsikt. Du kan titta på den svenska riksdagshuset och the Gamla stan medan fiske. En annan urban plats är Hammarby Sjöstad på Hammarby sjö, en populärt grannskap i Stockholm. Den har gott om bra ställen fiske och är lättillgängligt från staden.

dock, Om du vill ha en mer klassisk karaktär fiskeupplevelse, du kommer inte att behöva köra långt från Stockholm. Ringsjön Lake erbjuder några vackra fiskeplatser där du kan fånga sik och regnbåge. Drevviken är en annan lugn sjö nära Stockholm, similar to Ringsjon. En enorm och hållbar plats att fiska, Drevviken Lake kommer inte svika dig.

Du kan också bege dig till Stockholms skärgård och ön Galo, som är en sann isolerat paradis. Du kan campa och fiska där för att du orkar, njuter skärgårdens natur.

Galo Island i Sverige är den mest unika ur 5 Bästa fiskeplatser i Europa

 

2. Fiske platser i Frankrike

Frankrike är ett vackert land för bara om någon aktivitet, så det är inte konstigt att fiska i Frankrike är också bra. En av de mest framstående fiske platser är Bourgetsjön, Frankrikes djupaste och största sjö. Det är en imponerande plats eftersom det hus över 30 fiskarter. Bland dem, öring, gös, gädda, och abborre sticker ut. Sjön är verkligen en juvel i Rhone-Alpes-regionen.

Sedan är det Bassin d'Arcachon på den sydvästra Frankrikes kust - för dem som tycker saltvatten fiske. vackra soluppgångar, kristallklart vatten, och havsabborre är bara några av de saker du kan förvänta dig på Arcachon.

Sportfiskare från utlandet kärlek Lake Der-Chantecoq, mitt i hjärtat av regionen Champagne, relativt nära paris. Det är en bra plats för nybörjare, trots att gamla proffsen ofta sjön på grund av jätte karp. Andra noterbara franska platser inkluderar La Rance River och Alder. Båda är populära som stora destinationer att ta familj på en fisketur.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

3. Fiske platser i Italien

Le Marche Italien är en av de 5 Bästa fiskeplatser i Europa

När i Italien, du kan lika gärna leta efter några av de bästa fiskeplatserna i Europa. Regionen Le Marche erbjuder några bra fiske, särskilt vid Cingoli, Pioraco, och Sefro. De är en del av den vackraste italienska sjöarna för fiske, innehållande öring, gädda, och karp, bland andra arter. dock, när det gäller sjöar, det finns också Comosjön uppe i norr, med sin gädda och abborre.

Låt oss inte glömma den största italienska floden, Po. Här finns jätte havskatt och stora karpar som skulle locka alla sportfiskare. i Toscana, floderna är de mest framstående fiskeplatser. Lima och Sieve är bra ställen att fiska öring och harr.

För de sportfiskare som föredrar fiske på öppet vatten, Det finns två stora fiskeplatser i Italien. Egadiska öarna Sicilien och kusten av Sardinien kommer båda bedövar dig med sin skönhet och kvaliteten på fisket de ger. Leta efter blåfenad tonfisk och sicilianska svärdfisk i Medelhavet, och bärnsten-jack, snapper, och Garrick i Tyrrenska havet.

Milan till Comosjön Tåg

Turin till Comosjön Tåg

Padua till Comosjön Tåg

Venedig till Comosjön Tåg

 

4. Fiske platser i Storbritannien

De Storbritannien är en fantastisk plats, erbjuder några bra ställen fiske i den oförstörda vilda skönheten i öarna. Om du vill ha en fantastisk fångst, Storbritannien kan vara rätt plats för dig. Men vilken plats bör du välja?

En av de mest framträdande platserna i Dartmoor, Devon. Med en sådan suggestivt namn, du kan inte undgå att föreställa sig upplevelsen av fiske efter hungriga fiskar i mörka strömmar. Floden Tyne i Northumberland har en färg som ger dig en distinkt fördel mot havsöring bor där. Det gör denna flod perfekt för dagsljus fiske och den största öring fångst.

River Clettwr nära gränsen till england och Wales kommer att bli den mest attraktiva platsen för äventyrare. Titta längre om du vill arbeta hårt för din fångst i hård sjö. Är situationen något mer tillgängligStrang Lough, County Down. Det är Storbritanniens största havs loch svärma med makrill, pollock, och kolja, bland andra.

Assynt kan vara den mest imponerande plats för alla - inbäddat under stora bergen, med både saltvatten och sötvatten fiske alternativ. Fionn Loch är ett bra ställe att fiska infödda öring.

enmsterdam Till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

5. Fiskeplatser I Tyskland

Insjöfiske i Donau Tyskland

Tyskland verkligen förtjänar sin plats på listan över de bästa fiskeplatserna i Europa. Med så många stora floder och sjöar, det skulle vara en undrar om det inte göra listan. Några av de mest populära platserna för fiske i Tyskland måste inkludera Donau område. i 8 kilometer lång Bayern Donau område, du kan fånga en stor mångfald av fisk.

För mer älvfiske, Rhen och Elbe, älskar speciellt vid Baden-Württemberg och Sachsen-Anhalt, respektive, erfarenheten är fantastiskt. dock, Om du föredrar insjöfiske, det finns alltid Chiemsee och Lake Starnberg. Båda är ganska djup, med gott om gädda, öring, och braxen.

För alla sportfiskare med en klåda att resa, det finns sätt att kombinera sina två stora kärlekar. Europa erbjuder gott om ställen att göra en stor fångst och njut av naturen likadana och livliga städer.

Munich till Salzburg Tåg

Munich till Passau Tåg

Nürnberg till Passau Tåg

Salzburg till Passau

 

Om du vill uppleva några bra fiske, det finns gott om lättillgänglig 5 bästa fiskeplatser i Europa för att njuta av. Om du är redo att slå vatten, boka tågbiljetter nu, och se inte tillbaka!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa fiskeplatser i Europa för att njuta” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-fishing-places-europe%2F%3Flang%3Dsv- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)