Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 31/12/2021)

Natursköna vyer, mystiska byar, undangömda slott, och ovanliga hus, dessa 10 fantastiska stopp i Europa kan kräva att du förlänger din vistelse, men de är helt värda ett besök.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Fantastiska stopp i Europa: Rakotzbrucke, Tyskland

Gömd i en liten park i Sachsen, djävulens bro, även känd som Rakotzbrucke, är helt värt den utmanande resan från Berlin. Den spiralformade steniga bron från 1860, är en syn som fascinerar och fascinerar resenärer tack vare sin unika form och konstruktion. Skarpa spiror på varje sida och själva spiralbron, ser ut som om de kunde ha gjorts av djävulen själv, men i själva verket alla konstgjorda.

Dessutom, berättelser säger att män bygger denna bro som ett offer till djävulen då, men idag är det bara en magisk plats. Det finns inte många saker att göra i närheten, därför är det bäst att kombinera ett besök i Rakotzbrucke med en resa till Kromlauparken.

Frankfurt till Berlin med ett tåg

Leipzig till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

 

Gorgeous & Amazing stops In Europe: Rakotzbrucke, Germany

 

2. Champagne-Ardenne, Frankrike

Frodiga dalar och en oändlig horisont av vingårdar och vitt vin. Så, att besöka Champagne-Ardenne kan vara ett underbart stopp på din resa till det italienska vinregion, Toscana. Champagnelandet ligger mellan Paris och Lorraine. Därför, ett stopp vid en av stora vingårdar i Champagne-Ardenne kan vara ett fantastiskt tillägg till en flickor’ resa till Paris.

Dessutom, är hemmet för lyxig mousserande champagne, denna region har en stor historisk betydelse. Till exempel, den fantastiska Jeanne d'Arc kom från byn Domremy. Så, du kommer förmodligen att höra fantastiska historier medan du provar vin på en pittoresk fransk vingård. Slutsats, Champagne-Ardenne är en av de 5 mest fantastiska stopp i Frankrike.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

The Amazing Champagne-Ardenne, France

 

3. Fantastiska stopp i Europa: Oberhofens slott, Schweiz

På stranden av vacker sjö elastisk, Oberhofen Castle är ett av de magnifika slotten i Schweiz. Oberhofen slott ligger mellan Bern, Interlaken, och Luzernsjön. Så, ett besök på Oberhofen slott och sjön Thun är ett underbart stopp på den långa vackra vägen.

Dessutom, slottsmuseet som går tillbaka till 1200-talet har en underbar trädgård där du kan beundra många exotiska träd, blommor, och utsikt över Alperna. Således, du kan förvandla en halvdagstur till en heldagsresa till Oberhofen, och den vackra närliggande parken för att uppleva det lugna lugnet och de natursköna vyerna, medan folkmassorna skyndar vidare till Luzern.

Interlaken till Zürich med ett tåg

Luzern till Zürich med ett tåg

Bern till Zürich med ett tåg

Genève till Zürich med ett tåg

 

Amazing stops by the lake: Oberhofen Castle, Switzerland

 

4. Vorarlberg, Österrike

Med utsikt över den vackra Bodensjön, Vorarlberg är känt för sin episka sjö- och bergsutsikt. Den österrikiska staden ligger vid foten av Vorarlberg, en magnifik naturreservat av stora berg, och gröna stigar. Oavsett om du reser från Liechtenstein till Österrike eller Tyskland, Vorarlberg är ett fantastiskt stopp på din tågresa över Europa.

Bergfrukost, eller en lugn helg i naturen innan den livliga staden, du borde ta dig tid till Vorarlberg. Denna stad är inte särskilt känd bland resenärer, i alla fall, Vorarlberg är där du kan uppleva österrikisk kultur och mat. Dessutom, du kommer att omges av de mest hisnande österrikiska landskapen, byar, och natursköna vyer – det allra bästa Österrike har att erbjuda, bort från de turistiska platserna.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

Vorarlberg, Austria

 

5. Fantastiska stopp i Europa: Freudenberg, Tyskland

Den förtrollande medeltida staden Freudenberg är en av Tysklands, och Europas mest pittoreska städer. Huvudattraktionen här är 80 eller så timrade inramade vita hus, ser särskilt vacker ut på vintern. Således, en resa till snötäckta Freudenberg är en oförglömlig upplevelse, en som tar dig tillbaka i tiden och till sagornas land.

Dessutom, Freudenberg ligger bland gröna kullar, med 160 km av vandringsleder och fantastiska vyer. Westfalenområdet är vackert på våren när allt är grönt och blommar. De 6 timmars tågresa från Berlin är helt värt det, för en glimt av en av de mest charmiga gamla städer i Tyskland.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

 

6. Giant's Causeway, Norra Irland

Utsikten över 40,000 hexagonala basaltpelare som går ner i det blå havet i Giant's Causeway är helt natursköna. De naturliga underverken är mer än 6o miljoner år gamla, nås genom grönt, röd, och blå stigar. För deras unika form, dessa kolumner sätter Giant's Causeway rätt med 7 andra världsunderverk.

Därför, det är onödigt att säga, the Giant's Causeway är en av de 10 mest fantastiska stopp att göra i Irland. Oavsett om du reser från Belfast eller Dublin, ta dig tid att göra detta underbar dagstur i Nordirland. Omgiven av grönskande irländska landskap, och det blå havet vid dess fötter, varje steg längs dessa vulkanpelare kommer att föra dig närmare din resa för att upptäcka det bästa och mest anmärkningsvärda på jorden.

 

Rainbow over Giant's Causeway, Northern Ireland

 

7. Fantastiska stopp i Europa: Zermatt, Schweiz

De stora Alperna är så stora att varje punkt du väljer att stanna vid kommer att ta andan ur dig. i alla fall, det finns inget som den fantastiska utsikten över schweiziska Alperna i Zermatt. Medan Zermatt är populärt för sina fantastiska skidbackar, det ser underbart ut på våren och sommaren.

Zermatt är hem för en av de mest pittoreska bergskedjorna i Europa, Matterhorn. Samtidigt som det ser majestätiskt ut och långt att nå, Zermatts skönhet är en tågresa bort från Basel, Bern, och Genève. Så, du kan komma på en weekend eller förlänga ditt korta stopp till en minnesvärd semester i de schweiziska alperna.

Basel till Interlaken med ett tåg

Genève till Zermatt med tåg

Bern till Zermatt med tåg

Lucerne till Zermatt med tåg

 

Amazing stops for ski In Europe: Zermatt, Switzerland

8. Alberobello Italien

Du kommer att fängslas av den ovanliga Trulli, i den fantastiska Salento-regionen. Koniska hus med vita fasader och dekorerade hustak går tillbaka till bronsåldern. Dessa unika byggnader var tänkta att vara tillfälliga, men många har överlevt tid och väder, i den vackra staden Alberobello. Alberobello är en av de mest natursköna städerna i södra Italien, och ett bra stopp längs den italienska kusten.

Medan denna stad är liten, du kan enkelt resa till Alberobello och Trulli-zonen med regionaltåg. Den här vägen, du kan göra några fler stopp i de andra charmiga städerna, som det gamla Lecce, havet bari, och Trani. Dessutom, dessa magnifika städer är lite utanför misshandlad sökvägen i Italien och fri från turistmassor.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Venedig till Rom med ett tåg

Neapel till Rom med ett tåg

 

Alberobello Village In Italy

9. Fantastiska stopp i Europa: Beaulieu-Sur-Mer Village Frankrike

Mellan Monaco och Nice, i den fantastiska franska rivieran, Beaulieu-sur-Mer är en fantastisk plats att stanna vid havet och hoppa för ett uppfriskande dopp i Medelhavet. Privata stränder, lyxiga villor, och den fantastiska utsikten över halvön Saint-Jean-Cap-Ferrat, drömmare än så här blir det inte i Europa.

Förutom Beaulieu-sur-Mer, det finns många hisnande stopp längs Les Corniches, klippvägarna längs den franska rivieran. Den 30 km långa körningen börjar i Nice och slutar i Menton, en av de mest färgstarka platserna i Europa. Medan det bara är 30 km, det finns åtminstone 10 fantastiska stopp längs denna natursköna väg i Europa.

Dijon till Provence med tåg

Paris till Provence med ett tåg

Lyon till Provence med ett tåg

Marseilles till Provence med ett tåg

 

Amazing stops In Europe: Beaulieu-Sur-Mer Village France

10. Giethoorn, Nederländerna

Landet av halmtak bondgårdar och 170 öar, Giethoorn är en mystisk by i Nederländerna. Dessutom, tar längs kanalerna, under träbroarna, omgiven av gröna marker och blommor, är en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Den charmiga lilla byn Giethoorn i nationalpark Weerribben-Wieden är ett fantastiskt stopp på en resa genom Holland. Medan denna lilla by har frusit på 1700-talet, tack vare modern kollektivtrafik, du kan nu ta dig till Giethoorn från Amsterdam på mindre än 2 timmar.

Bryssel till Amsterdam med ett tåg

London till Amsterdam med ett tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

Giethoorn, the Netherlands is very unique stop

 

Vi på Rädda ett tåg kommer gärna att hjälpa dig att planera en resa till dessa 10 fantastiska stopp i Europa.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 fantastiska stopp i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Famazing-stops-europe%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)