Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 28/01/2022)

Att resa från Amsterdam till Berlin med tåg erbjuder resenären en oförglömlig upplevelse och det mest miljövänliga valet. Även om sex-timmars resa är lite långsam, komforten som erbjuds av tågen och charm resan är utestående. Med vacker natur längs vägen, och en restaurangvagn för att fördriva tiden, resan slutar upp att vara mycket snabbare än väntat. Här är vad tåg i Europa erbjuda för denna rutt.

 

Framme vid modern Hauptbahnhof (HbF) när du reser från Amsterdam till Berlin eller Berlin till Amsterdam med tåg, Det är svårt att inte bli upphetsad om resan som ligger framför. Stationen är en stålstruktur med flera våningar, där tågen passerar över huvudet genom suspenderade skenor. Det är mycket bra förbindelser till resten av staden genom tunnelbanelinjer och buss station, i centrala Berlin. Om du inte har bokat boende i Berlin, ett bra alternativ bara en minut från stationen är InterCity Hotel.

 

Berlin Till Amsterdam Med Tåg

När du avgår från Amsterdam till Berlin med tåg, du anger den berömda centralstationen i Amsterdam, en av de mest emblematiska byggnaderna i staden, liksom flygplatsen Schipol. Lätt tillgänglig, de Centralstation byggdes 1889, och idag får om 250,000 passagerare per dag. Stationen är mycket väl skyltade. Om du inte talar holländska, kom bara ihåg att plattformens namn är “spår”. Om nödvändigt, du kan snacka lite engelska, eftersom personalen på stationen talar språket. i Amsterdam, ett bra val av boende nära centralstationen är Ibis Style. där, platsen är perfekt eftersom järnvägsstationen är mitt i centrum, nära sevärdheter.

Tågbiljett från Bryssel till Amsterdam

Tågbiljett från London till Amsterdam

Amsterdam till Berlin tågbiljett

Tågbiljett från Paris till Amsterdam

 

Amsterdam till Berlin Skyline

Amsterdam till Berlin med tåg

Tågtrafiken från Amsterdam till Berlin med tåg är ganska ofta, och det finns cirka två tåg per timme. De flesta dagtåg erbjuder en mycket bekväm tjänst, men lite långsam, eftersom de stannar i flera städer längs vägen. Det första tåget från Amsterdam till Berlin avgår 6:58 är, anländer i den tyska huvudstaden på 13:20. Från Berlin till Amsterdam, det första tåget avgår kl 06:37 och anländer till 13:08. Den bästa delen av resan under dagen, utan tvekan, är landskap. Små städer i det inre av Tyskland och Nederländerna, samt berg och landsbygds landskap, är helt fantastisk!

Amsterdam till Bryssel tågbiljett

Amsterdam till London tågbiljett

Berlin till Amsterdam tågbiljett

Amsterdam till Paris tågbiljett

 

 

De sittplatser alternativ på tåget från Amsterdam till Berlin är olika. Dessa sträcker sig från konventionella säten till luftkonditionerade hytter som har fällbara säten och till och med omvandlas till sängar. Eftersom resan är lång, färdas i en av dessa hytter, som erbjuder extra såsom ljus, temperaturkontroll, och pluggar för bärbara datorer och mobiltelefoner, vilket gör det möjligt att titta på filmer i bekvämligheten av din stuga under hela resan. Kom ihåg att köpa biljetter minst två veckor i förväg så att du se till att inga problem händer.

 

Vi är absolut säker på att du kommer att älska resan från Amsterdam till Berlin, och vice versa. Ja, kommer det att finnas en annan resa eftersom när du försöker det första gången, kommer du alltid vill ta tåget igen och njuta fullt ut av resan.

 

Så, är du redo att tågresor mellan Nederländerna och Tyskland med tåg? i så fall boka dina tågbiljetter hos oss i 3 minuter, på de billigaste priserna och befrias från vidrig bokningsavgifter!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)