Läsningstid: 12 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

Vi skrev nyligen en blogg på Ridning med barnen på ett tåg och gav dig några tips för att hålla dina små underhöll. Läsa böcker, spelar Uno, och lyssna på ljudböcker är definitivt ett måste för alla, men det finns massor av appar att ladda ner innan vi reser där ute som vi tror inte bara kommer att underhålla dig utan också hjälpa dig att göra din resa mer organiserade och roligt! Från App Store till Google Play, Vi har avrundat några av de bästa 23 Apps Du måste hämta Inför resan. Allt du behöver är en smartphone och någon gång innan din nästa resa.

 

1. För en plats att bo: Airbnb

Oavsett om det är lagligt i staden du besöker eller inte, Airbnb är ett känt namn. Detta är definitivt en av de appar du behöver ladda ner innan du reser. De app erbjuder långt billigare priser, och en mer autentisk upplevelse genom att användarna att bo med en lokal, eller i deras hem. Appen erbjuder också en funktion som kallas resor, som erbjuder upplevelser att välja mellan under din vistelse. Vi är säkra på att det inte kommer att dröja länge förrän den erbjuder allt du behöver på en gång, men för nu, de alternativ de erbjuder är definitivt värda att ladda ner.

Dijon till Paris med tåg

Reims till Paris med tåg

Lille till Paris med tåg

London till Amsterdam med tåg

Apps you need to download before traveling

 

2. Appar som du behöver ladda ner innan du reser till hotellrummen i sista minuten: Hotell ikväll

Verkligheten är att ibland din Airbnb kommer att falla igenom. Det är den enda nackdelen av appen. Men inte oroa, du kan fortfarande ha en plan B. Hotel Tonight är en pålitlig service som frodas på sista minuten-erbjudanden. Företaget samarbetar med hotell att erbjuda rabatter på tomma rum, och du kommer att kunna boka en in under 10 sekunder. Du får också 24/7 kundservice från Hotel Tonight laget, om något går snett.

London till Bryssel med tåg

London till Paris med tåg

Linz till Salzburg med tåg

Turer till Paris med tåg

Apps you need to download before traveling

 

3. Appar att ladda ner innan du reser för förbokade billiga hotell: Ficka

Hopper flyg och hotell app som finner dig de bästa priserna för bokning. Den analyserar data för att spåra priser och förutsäga de billigaste tiden att reservera rum och boka flyg. Enligt sin hemsida, det har en 95% framgång i förutsägelser om reservationer upp till ett år i förväg. Inte dåligt!

Salzburg till Wien med tåg

München till Wien med tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med tåg

Hotel Billboard

 

4. Appar du måste ladda ner innan du reser Prisjämförelse: Kajak

Medan vi har redan fått några apps här för boende och resplaner, Kayak är en allt-i-ett program som hjälper jämföra priser mellan olika sökmotorer för alla dina behov. Detta inkluderar hotell, flyg, Biluthyrning, och även paketresor. Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

München till Salzburg med tåg

Wien till Salzburg med tåg

Graz till Salzburg med tåg

London till Lyon med tåg

 

5. Appar du behöver ladda ner innan du reser för tågbiljetter: Rädda ett tåg

Om du reser över hela Europa, det finns en god chans att du kommer att göra din väg med tåg. Kollektivtrafik alternativ i Europa är kända för sin längdåknings länkar, och medan flyg är snabba, tåg är mer praktiskt, oftare, och service många fler vägar. I händelse av att du är i behov av tågbiljetter, hämta Rädda ett tåg app för att göra inköp billigt och enkelt.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med tåg

Apps you need to download before traveling

 

6. Appar att ladda ner innan du reser för underhållning under resan: Netflix

Vid det här laget vet vi alla vad Netflix är. Om du inte, Välkommen till en helt ny värld! Registrera dig för en gratis testperiod, ladda ner alla favoritprogram eller filmer och titta på dem när du är på ett tåg, utan behov av WiFi! Tänk på att olika shower är tillgängliga enligt vilket land du besöker, så om du absolut beroende av en, Se till att ladda ner så många episoder som möjligt innan du korsar gränsen!

Amsterdam till London med tåg

Rotterdam till London med tåg

Paris till London med tåg

Bryssel till London med tåg

netflix Entertainment

 

7. Att dela upp kostnader Med kompisar: Splittr

Reser med vänner? Bra! Ett av de enklaste sätten för saker för att få besvärliga är om du inte dela dina pengar på rätt sätt. Undvik konflikter och använd din mobiltelefon för att enkelt dela upp kostnaderna mellan vänner. Om du har en grupp, Detta är ett av de program du behöver ladda ner innan du reser. Splittr är speciellt för människor som reser. Ange kostnader på språng, inklusive som betalade vad och app kommer att göra resten.

Besöka olika länder med olika valutor? Inga problem. Alla valutor stöds och du kan blanda pengar utan att behöva göra valutakonvertering själv.

Amsterdam till Berlin av regn

Leipzig till Berlin med tåg

Hanover till Berlin med tåg

Hamburg till Berlin med tåg

Apps you need to download before traveling

 

8. Du vill veta hur mycket tippa: Globe Tips

Även om denna app är endast tillgänglig på iOS, GlobeTips är ett underbart verktyg för att hjälpa dem förvirrade om deponering internationellt. Detta är särskilt relevant för resenärer som brukade tippbaserade ekonomier som kämpar i utlandet. Oavsett om du är i Frankrike eller Spanien, Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

Nürnberg till Stuttgart med tåg

München till Stuttgart med tåg

Frankfurt till Stuttgart med tåg

Heidelberg till Stuttgart med tåg

Apps you need to download before traveling

 

9. För att Chill Out: Lugna

Om du är en nervös resande, ett av apparna du behöver ladda ner innan du reser är lugnt, det är en app som kommer att vara din bästa vän. Det här praktiska rese verktyg har massor av olika meditationer för ångest, själv lugnande, andas, och mer. Det erbjuder också lugnande ljud för att hjälpa dig att slappna. Som en stressad resenär själv, Lugn hjälper mig att hålla min, väl, Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

Paris till Strasbourg med tåg

Luxemburg till Strasbourg med tåg

Nancy till Strasbourg med tåg

Dijon till Strasbourg med tåg

yoga pose

 

10. För att hålla dina minnen: Live Trekker

Skriver i en journal är old-school häftigt. Men något på papper innebär att du riskerar att förlora det, speciellt när du besöker flera länder. En annan av apparna att ladda ner innan du reser är livetrekker.com. Journal dina resor så att du kan se tillbaka på dina resor på en interaktiv karta. Appen spårar dig när du går, markerar en röd linje längs med en karta på den exakta väg du tar; appen övervakar också din hastighet och höjd, vilket gör den perfekt för äventyr resenärer. Lägg till bilder, video-, audio, och text på vägen, skapa en multimedia resedagbok kan du dela! Fri, iOS och Android, livetrekker.com

Rimini till Milano med tåg

Rom till Milano med tåg

Bologna till Milano med tåg

Verona till Milano med tåg

 

 

11. Att hålla dig organiserad: PackPoint

Det är nog bara spänningen i att gå på ett äventyr, men det finns alltid något som vi glömmer att göra eller packa inför en resa. Lyckligtvis tekniken är här för att rädda dagen igen. Hämta PackPoint! Det ser på väderprognosen för de datum och platser för resan. Det kommer också att be dig välja aktiviteter som du kan delta i under dina resor, såsom ett möte för företag, ett dopp i en pool, eller en fin middag. Sedan kommer det att erbjuda en packning Lista av föremål du bör ta med baserat på dessa aktiviteter. Tjusig, höger? Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe, göra sina resor lättare, för! så kom ihåg denna viktiga tips av appar du behöver ladda ner innan du reser.

Bryssel till Amsterdam med tåg

Hamburg till Amsterdam med tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

Apps you need to download before traveling

 

12. För råd om aktiviteter: Tripadvisor

Trip är en super app som kan ge miljontals recensioner av nästan vad som helst som du, på ett snabbt och enkelt sätt! Det bästa med det är att översynen, yttranden, videoklipp, och bilder är från riktiga människor, så du vet att det är legitimt! Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe, men den bästa funktionen appen har att erbjuda är antalet länder stöder - det är nästan överallt, vilket gör det en nödvändig guide för varje resenär. Du kan också ställa specifika resor frågor i appens forum eller lägga till egna recensioner på ett liknande sätt att hjälpa.

Köln till Frankfurt med tåg

München till Frankfurt med tåg

Hannover till Frankfurt med tåg

Hamburg till Frankfurt med tåg

 

13. Att lära sig tala som en lokal: Duolingo

Även talar långsamt med överdrivna gester verkar kul, ibland kan det bli lite tröttsamt. Ange Duolingo. Om du menar allvar med att få in med lokalbefolkningen, ladda ner appen!

Här erbjuds nybörjar kurser, men det är också ett bra verktyg för dem som vill fräscha upp olika språk. Du kan också chatta med robotar i Välj språk. Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

Luxemburg till Bryssel med tåg

Antwerpen till Bryssel med tåg

Amsterdam till Bryssel med tåg

Paris till Bryssel med tåg

 

14. För att ta reda på vad de säger: Google Translate-appen

Medan vi har redan rekommenderat Duolingo, om du är i en tids crunch och vill kommunicera i realtid, Google Translate är att appen använder. Den har röstigenkänning och i princip varje främmande språk du någonsin stöter, gör detta till en av de bästa apparna översättnings runt. Det är älskvärd om du har en Android eller iPhone, och är även användbar offline.

Berlin till Dresden med tåg

Hanover till Dresden med tåg

Potsdam till Dresden med tåg

Nürnberg till Dresden med tåg

 

 

15. Att få nya vänner: möte

Om du är den typ av resenären som gillar att få nya vänner under resan, ser inte längre. Meetup är en app som hjälper dig att träffa likasinnade människor över hela världen. Du kan bilda intressebaserade grupper, och skapa händelser som bar crawlningar och måltider med lokalbefolkningen. Appen har även en inställning för familjer att delta i barnvänliga aktiviteter. Trevlig!

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med tåg

Berlin till Prag med tåg

Wien till Prag med tåg

 

16. För att komma runt när du anländer: Uber

Även om vi alltid rekommenderar att du använder ett tåg i stället för en bil när du reser, om du befinner dig anländer sent på kvällen eller på väg någonstans utan service du behöver för att använda Uber. Även om inte alla länder har Uber eller dess amerikanska konkurrent Lyft, nästan varje land har en taxi app av något slag. Oavsett om du är i Kazakstan eller Frankrike, Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

München till Zürich med tåg

Berlin till Zürich med tåg

Basel till Zürich med tåg

Wien till Zürich med tåg

Apps you need to download before traveling

 

17. För att navigera De slingrande gator: Google Maps App

När du har stigit och befunnit dig omkring på gatorna letar efter den bästa baguette, du behöver Google Maps för att komma runt. Varför? Eftersom Google Maps är en av världens bästa navigering apps. Från promenader vägbeskrivning till tågtidtabeller, Google har du omfattas. Ännu bättre, kan du ladda ner kartor för användning offline, Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

För att ladda ner kartor, helt enkelt gå till Google Maps på din smartphone och navigera till kartan du vill använda. När det är centrerad på önskade platser, Skriv in “OK kartor” i sökfältet. Google kommer att börja ladda ned offlinekartor till telefonen som du kan använda när som helst. Det är allt!

La Rochelle till Nantes med tåg

Toulouse till La Rochelle med tåg

Bordeaux till La Rochelle med tåg

Paris till La Rochelle med tåg

navigation apps

 

18. Appar att ladda ner för att spåra din resa: TripIt

TripIt är en resespårningsapp som hjälper till att organisera all din reseinformation på en plats. Från bokning av flyg till hotellbokningar, TripIt ordnar allt till en lätt att läsa resa som håller dig på rätt spår. Antingen länka dina konton direkt till appen, eller vidarebefordra alla dina bekräftelsemeddelanden, och TripIt kommer att göra resten. Finns på skrivbordet, Android, eller Apple iPhone, Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

Genua till Venedig med tåg

Turin till Venedig med tåg

Parma till Venedig med tåg

La Spezia till Venedig med tåg

 

19. Känna växelkursen: Valuta App från Save A Train

Även om detta kan vara lite mer nisch, Det finns massor av gånger jag har varit på väg utan data eller WiFi och har varit desperat att veta växelkursen. Oavsett om det är en skuggig taxichaufför eller en turné som kräver att du betalar kontant, som har en app till hands för att agera som en valutaomvandlare kan vara en skänk från ovan. Rädda ett tåg Valuta app arbeten på eller offline så det är alltid tillgänglig när du behöver det.

Basel till Interlaken med tåg

Bern till Interlaken med tåg

Lucerne till Interlaken med tåg

Zürich till Interlaken med tåg

american 100 bill dollar

 

20. För allt: WhatsApp

Om du inte redan har denna app på telefonen, förstår. Medan Nordamerika har i stort sett missat databaserade mobila app, WhatsApp används över hela världen för meddelanden, videosamtal, och röstsamtal. Dess popularitet är sådan att de flesta företag arbetar utomlands med ett WhatsApp antal utöver eller ens i stället för en vanlig telefonnummer. Dra fördel av dess enorma mängder jämförelser för att boka alla resor du behöver på ett ställe.

Florens till Arezzo med tåg

Perugia till Arezzo med tåg

Bologna till Arezzo med tåg

Siena till Arezzo tåg

Apps you need to download before traveling

 

21. Appar du behöver ladda ner innan du reser för dina flyg: LoungeBuddy

Även om det inte alltid är den bästa idén att flyga, särskilt inom Europa, Ibland måste du fånga en flygning till huvudet där tågen inte kan gå. Om du hamnar på flygplatsen, gör dig själv en tjänst och ladda LoungeBuddy, en praktisk rese app som gör det möjligt att köpa rabatterade tillgång till lounger. Detta är särskilt användbart på de långa layovers, som flygplatslounger erbjuder gratis mat och dryck. Mer viktigt, de fungerar som en tillflykt från det liv och rörelse ofta i terminalerna så att din nästa snacka blir roligare.

Berlin till Aachen med tåg

Frankfurt till Köln med tåg

Dresden till Köln med tåg

Aachen till Köln med tåg

 

22. För nordamerikaner i Europa: Metrisk konverteringsapp

Medan andra gillar att skratta åt nordamerikaner och deras säregna anslutning till den kejserliga systemet mått, Det kan skapa en allvarlig källa till oro när de huvudet utomlands. Hur snabbt är nittio kilometer i timmen? Hur mycket kostar ett kilo pasta väger? Har alla dessa frågor besvaras utan att titta dumt genom att ladda ner Metric Conversion app till telefonen innan du börjar din resa eller använda Save A Train motsvarande app finns på vår apps avsnittet Spara A Train Blog.

Berlin till Rothenburg Ob Der Tauber med tåg

Stuttgart till Rothenburg Ob Der Tauber med tåg

München till Rothenburg Ob Der Tauber med tåg

Frankfurt till Rothenburg Ob Der Tauber med tåg

 

23. För att komma in i USA: Mobile Pass App

Den enda officiella statliga app på listan, Mobile Passport erbjuds av US Customs and Border Protection att hjälpa resenärer in i USA med lätthet. Ladda ner den innan du anländer i USA och använda den för att fylla ut din information på din mobiltelefon. Sedan, skicka formuläret när du rör ner och hoppa över massiva raden för invandring kiosker i USA. Det är gratis och enkelt att använda!

Bremen till Nürnberg med tåg

Leipzig till Nürnberg med tåg

Hanover till Nürnberg med tåg

Hamburg till Nürnberg med tåg

Det är vår lista över bästa appar att ladda ner innan du reser, vare sig det är på en lång tågresa eller bara en lokal åktur. Om du behöver ytterligare hjälp med dina resplaner, Rädda ett tåg erbjudanden tågbiljetter till billiga priser, frigör din budget för fler roliga aktiviteter när du kommer till din destination!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)