Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 01/01/2021)

Om du inte är säker på vilken nöjesparker i Europa är det bästa, leta längre. Denna artikel är en lista över några av de bästa nöjesparker du kan besöka i Europa just nu! Vi ger dig detaljerade beskrivningar av var och hur du kan få dem med tåg. Så låt oss börja med listan!

 

Den största nöjespark i Europa - Disneyland Paris

Om du inte har besökt, du har säkert hört talas om Disneyland i Paris. Parken innehåller allt som man kan hitta i den ursprungliga Disneyland i USA. Plus, den innehåller två temaparker och totalt sju hotell på plats! Du kommer sannolikt behöva flera dagar om du vill besöka allt. dessutom, Du kan också besöka Walt Disney Studios som är rätt intill parken.

När det gäller att nå parken, Det är relativt lätt att komma dit med tåg. En av de mest centrala tåg nav i Frankrike ligger alldeles intill Disneyland. Centret i fråga är Marne-la-Vallee / Chessy tågstationen, och du kan nå det lätt från var som helst i Frankrike eller bortom. Vad mer, Disneyland ligger inte alltför långt bort från Paris.

Paris till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Bryssel till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Lyon till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Lille till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

De mest populära nöjesfält i Tyskland - Europapark

europa~~POS=TRUNC är den största och mest populära parken i hela Europa, direkt efter Disneyland. i alla fall, det är inte därför vi valde det. Det är en av de bästa nöjesparker i Europa enligt vår mening på grund av rull dalbanor. Du kommer att rida så många av dem och många riktigt unika. Du måste kontrollera Arthur – den nyaste berg-och-dalbana som är en kombination av en inomhus / utomhus en med en mörk ride samt!

Du hittar det här fantastisk temapark i Rust, en stad nära Freiburg och Strasbourg. Det innebär att du kan nå Europapark ganska enkelt med tåg, från någon stad. De tågstation är några 4km bort så att du sedan kan gå till ingången, eller ta en av de regelbundna bussar som går till parken.

Strasbourg till Ringsheim Tåg

Stuttgart till Ringsheim Tåg

Basel till Ringsheim Tåg

Offenburg till Ringsheim Tåg

 

Fairytale Capital of Europe - Efteling nöjesfält

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Många människor från hela Europa vet inte om detta drömland för alla sago älskande! i alla fall, parken är den största i alla tre länderna i Benelux. Vad mer, Efteling är den plats där alla de välkända sagor kommer till liv! Många av de klassiska sagor av Hans Christian Andersen, Charles Perrault, och bröderna Grimm kommer till liv här. De presenteras genom ett brett sortiment av åkattraktioner, äventyr, och mer. Allt som allt, du behöver minst två dagar för att besöka allt!

Du kan besöka Efteling ganska lätt via tåg. Det är beläget mitt i mellan alla större städer i Nederländerna. Det gör parken tillgänglig från hela nederländerna och vidare. Med tågförbindelser rätt, du kan nå parken från någonstans i Europa. Det är en annan anledning till varför Efteling är bland de bästa nöjesparker i Europa!

Bryssel till Tilburg Tåg

Antwerpen till Tilburg Tåg

Berlin till Tilburg Tåg

Paris till Tilburg Tåg

 

Allt som allt, dessa tre är våra top picks. Det finns många andra i Europa, det är säkert, men vi anser att endast dessa tre är faktiskt det bästa. Du kan kontakta oss Om du vill veta mer om parker och tåget turer till dem. Också, gärna ta en titt på vår blogg. Vi brukar skriva om de många platser och rider tåg värda att besöka och ta över hela Europa!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)