Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 27/03/2021)

Att resa med barn kan antingen vara en mardröm eller den bästa tiden i ditt liv. Tack vare våra små krävande natur och vår önskan att hänge dem, finns det oftast ingen medelväg. i alla fall, det finns sätt för dig att göra reser med barn lättare för dig själv. Det bästa sättet att göra det är att se till att ungdomar har alltid något att göra eller se. För att hjälpa dig att hålla dem sysselsatta, vi har sammanställt en lista över 5 bästa attraktionerna för barn i Europa. Du kan lätt nå dessa resmål med tåg. Låt oss ta en titt:

 

Attraktioner för barn i Italien

Italien erbjuder några fantastiska attraktioner för barn om de upplever historisk sevärdheter inte väcka dem. I Viserba nöjespark, de kan se sevärdheterna i Italien i miniatyr! I parken finns också en merry-go-round, lekplats, olika åkattraktioner, och en biograf. alternativt, Om du befinner dig i Rom, du kan gå till Hydromania vatten park. Precis utanför Rom, det lovar en mängd bilder och vatten roligt, vilket gör den perfekt för barn.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Bologna till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Attraktioner för barn i England

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

En av de största attraktionerna för barn i England är Warner Bros. Studios Göra av Harry Potter turné i london. i alla fall, för de unga upptäckts intresserade av underverk natur, Londons Natural History Museum är ett utmärkt val. Det finns gott om barnvänliga utställningar där de kan lära sig om dinosaurier och solsystem. Det är en bra erfarenhet som gör London värt ett besök för familjer.

 

Attraktioner för barn i Nederländerna

amsterdam rekommenderas inte vanligtvis som en familjevänlig destination, men det betyder inte att det inte kan vara så. För barn, kanske den mest spännande platsen är Artis eller artister. Det är en massiv zoo komplett med ett akvarium, lekplatser, Zoologiska museet, och ett planetarium. Den har mer än 900 djurarter!

alternativt, kan du bege dig till Efteling i Kaatsheuvel. Det är största nöjespark i landet, med en fantasi tema och fokus på myter och legender. Det finns många turer och underhållning för barn som är förtjust i sagor.

 

 

Belgien

När det gäller underhållning för barn, Belgien erbjuder sina temapark, Plopsaland. Det är färgglatt, full av berg-och dalbanor och lekplatser, och har en mängd olika teman för varje barn att njuta av. Det har också en gård med djur som barnen kan besöka, samt en teater och båtturer.

Antwerpen till De Panne Tåg

Bryssel till De Panne Tåg

 

 

Frankrike

Disneyland France

 

En av de mest kända attraktioner för barn är utan tvekan Disneyland. Det blir inte bättre än den i Paris. Det är den mest populära nöjespark i hela Europa av en anledning. Det finns fem temaområden, liksom många turer och attraktioner. Några av dem inkluderar Parc Asterix, Pirates of the Caribbean, Buzz Lightyear Laser Blast och det är en liten värld. Ett besök i Paris och Frankrike med barn är inte komplett utan Disneyland.

Paris till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Bryssel till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

 

Redo att ha en oförglömlig semester med hela familjen? Besök några av de 5 bästa attraktionerna för barn i Europa från vår lista, och du har en blast. Se till att planera din semester och boka tågbiljetter i tid!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-attractions-kids-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)