Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 02/07/2021)

I år har du en chans att utforska världens underverk eftersom resebestämmelser fortsätter att göras gynnsamma. Semestermål som hade stängts tidigare öppnas långsamt igen när världen anpassar sig till att leva med pandemin. Här är 8 Bästa födelsedagsresa idéer i 2021 som du bör överväga.

 

1. Cape Cod

Denna region ligger i östra Massachusetts och är en av de mest turnerade regionerna på östkusten. I 2021, det toppar fortfarande listorna som en av de bästa födelsedagsresmålen. Det finns mycket att se i detta område inklusive vackra stränder, parker, historiska fyrar, och mycket naturlig rekreation. Medan du turnerar den här staden, det är viktigt att du letar efter säkert boende. Semesterbostäder är det bästa valet när det gäller detta. Snarare än att bo i ett trångt hotellrum, du kan välja att bo i en av de många och lyxiga Cape Cod semesterbostäder. Detta ger dig en hemlig känsla eftersom du kommer att ha tillgång till bekvämligheter som kök och tvättstuga och enheter som VVS-utrustning. Detta kommer till nytta speciellt när reser med familjen eftersom du kommer att få en god mat och städa under din vistelse. Dessutom, Det finns viss grad av integritet i en semesteruthyrning jämfört med ett hotell.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Cape Cod

 

2. Bästa födelsedagsresa idéer i 2021: Alaska

Trots att de är geografiskt åtskilda från USA, Alaska är en av de mest fascinerande och natursköna platserna att besöka. Det är det perfekta födelsedagsmålet för en skidsemester med barn. När du åker till den här delen av landet, du får se avlägsna glaciärer, höga berg, majestätisk älg, 12ft-tall björnar, och massor av öde kustlinjer. Bland de bästa platserna som du kan besöka i Alaska är Denali National Park, där du får se björnar, vargar, och älgar. Du får också en chans att gå längs Savage River när du beundrar det stilla vattnet. Om du älskar att fiska, du kan få en chans att besöka Alaskas fiskehub, Homer. Dessutom, du kan lämna vildmarken och åka till Anchorage som är den största staden i Alaska. När du besöker Alaska med familjen, du bör se till att du besöker Arctic Circle Day Tour från Fairbanks och Matanuska Glacier Full Day Tour. Dessa två turer kommer att slutföra din semester i Alaskan.

Milano till Neapel med tåg

Florens till Neapel med tåg

Venedig till Neapel med tåg

Pisa till Neapel med tåg

 

Bästa resmål i 2021: Alaskabergen

3. Grand Canyon i Arizona

Trots att få cirka fem miljoner besökare årligen, Grand Canyon är fortfarande bland de bästa platserna att besöka 2021. Det är populäraste landmärket i USA och verkar vacker från alla vinklar. Du kan vandra i den här regionen eller ta en helikoptertur för att njuta av landskapet från luften. Du kan komma åt norra och södra fälgar från motsatta sidor av kanjonen. De flesta föredrar att besöka Grand Canyon National Park South Rim eftersom det alltid är öppet även på vintern. Du kan ta vägkörningar antingen privat eller genom att använda bussarna i detta område för att njuta av utsikten över öknen. Vid Grand Canyon, du kan se mer än 447 fågelarter som finns där, läger över natten i vildmarken, och delta i roliga aktiviteter som forsränning. I denna region, roliga möjligheter är oändliga!

Lucerne till Lauterbrunnen med tåg

Genève till Lauterbrunnen med ett tåg

Lucerne till Interlaken med ett tåg

Zürich till Interlaken med ett tåg

 

Grand Canyon i Arizona

 

4. Bästa födelsedagsresa i 2021: Crater Lake National Park

Beläget i Oregon, Crater Lake upptar femtiotre kvadratkilometer. Sjön sitter inne i Mount Mazama som bildades över 7000 år sedan av en explosion. Det har blått vatten som ger en fantastisk reflektion som kommer att lämna dig i vördnad. Skönheten i denna sjö är den du kan dyka i ungefär 2000 fot om du gillar den typen av kul. Att njuta av din resa till detta område, du måste spendera tre dagar på att utforska alla underverk som sjön har att erbjuda.

Lyon till Nice med ett tåg

Paris till Nice med ett tåg

Cannes till Paris med ett tåg

Cannes till Lyon med tåg

 

Bästa resmål i 2021: Crater Lake National Park

5. Disney World

Den sista på listan är Disney nöjesparker och orter i Orlando. Denna förtrollande plats gör den bästa födelsedagsresan för människor som är helt tömda från sina vardagliga aktiviteter. Detta gäller särskilt för certifierade sjuksköterskor som just har slutfört NCLEX RN examen och behöver en rolig semester. Tur för dem, sedan året började, de flesta parkerna har öppnats igen och är redo för affärer. Med tanke på hur populärt det är, denna plats är ofta trångt så du måste planera ditt besök klokt. Att njuta av din vistelse, du måste stanna kvar 6-7 dagar. Några av de attraktioner som du skaJag tänker se inkludera Pirates of the Caribbean, Peter Pan's Flight bland andra.

Bryssel till Amsterdam med ett tåg

London till Amsterdam med ett tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

Disney World

 

6. Bästa födelsedagsresor i 2021: Venedig i Italien, Europa

Beläget i nordöstra Italien, Venedig är en syn att se för resenärer. Det är huvudstaden i regionen Veneto och består av 118 små öar åtskilda av kanaler. Dessa öar är förbundna med mer än 400 broar. Det finns inga vägar, vilket innebär ingen bullrande trafik. Människor reser på båtar i kanalerna, som serverar besökarna med några imponerande skärmar som inte kan ses någon annanstans. Venedig anses vara en av de mest unika städerna i världen, rekrytera det som en av de främsta destinationerna för resenärer och fotografer i 2021. Dessutom, Venedig är känt för att vara otroligt romantiskt i sin natur. Venedig toppar också många listor över de mest vackraste städer i världen. Det beror på dess unika erbjudande utan väg, imponerande vintagebyggnader, och historiska element som finns över hela dess konstruktion.

Milano till Venedig med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Bologna till Venedig med tåg

Treviso till Venedig med tåg

 

Bästa resmål i 2021: Venedig i Italien, Europa

 

7. Bästa födelsedagsresmål i 2021: Bajkalsjön, ryssland

Att vara det största landet i världen, Ryssland har mycket att erbjuda inklusive stränder, bergen, och historiska byggnader. dock, Bajkalsjön är det bästa valet för många resenärer och fotografer. Det är en av de äldsta kända sjöarna i världen, med många rapporter som hävdar att det är mer än 25 miljoner år gammal. Det är också den djupaste sjön i världen, når ett maximalt djup av 1642 meter. Vad mer? Baikal är den största sötvattensjön i världen. Mer än 20% av världens naturliga vatten finns i denna sjö. För omkring 5 månader per år, sjön förblir täckt under ett tjockt islager. dock, det är fortfarande möjligt att se så djupt som 40 meter under den. För omkring 10 månader per år, dess vatten förblir under en isig temperatur på 5 grader Celcius. dock, runt augusti månad, dess temperatur går upp till 16 grader Celsius, gör det bra för snabba simningar och dopp.

 

 

8. Kinesiska muren

Även om Kina har vuxit ut till ett tekniskt avancerat land idag, den har fortfarande inte förlorat den charm och fascination den hade när den först upptäcktes. Det är mycket snyggt och mystiskt med Kina, men muren toppar alla betyg och rankningar. Enligt ett populärt kinesiskt ordspråk, "Ingen kan vara en sann hjälte om han inte har varit på muren". Sträcker sig längre än 6000 kilometer, detta massiva monument är ett av sitt slag, och är ett måste för alla resenärer. Dess genomsnittliga höjd är runt 6 till 8 meter, dock, det går utöver mer än 16 meter i topphöjd. Den är tillräckligt bred för att mer än 10 vandrare kan gå på den sida vid sida. Muren har många imponerande befästningar, dock, de äldsta dateras till omkring 700-talet f.Kr.. The Great Wall är en upplevelse en gång i livet som inte får missa till någon kostnad.

Amsterdam Till London Med Ett Tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Kinesiska muren

 

8 Bästa födelsedagsresa idéer i 2021: Slutsats

Även om du kanske har avbrutit din semester i 2020 på grund av pandemin, du kan fortfarande ta den resan i år. dock, se till att du tar alla steg för att spara på din transportkostnader. Du bör sikta åtminstone att besöka Cape Cod, Alaska, Grand Canyon, Crater Lake, och Disneyworld. Börja planera din resa idag så att du kan njuta av dina resor. Vi föredrar att resa med tåg så mycket du kan så att du också kan njuta av utsikten bäst.

 

Här på Spara A Train, Vi hjälper dig gärna med att planera en av dessa 8 Bästa födelsedagsresa idéer i 2021 med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "8 bästa resmål 2021" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)