Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 28/08/2021)

Amsterdam är en fantastisk stad att besöka. Det finns så mycket att se och göra här som du kommer förmodligen aldrig uttråkad. i alla fall, Det skulle fortfarande vara bra att blanda ihop saker och ting. Det beror på att Amsterdam är en bra utgångspunkt för flera fantastiska dagsturer.

Så, Om du vill gå på några av de bästa dagsturer från Amsterdam, du har att välja rätt plats. I den här artikeln, Vi kommer att täcka de fem dagsturer kan du ta från Amsterdam. Också, vi kommer att ge dig all information du behöver på och hur man når dessa platser med tåg. I slutet av stycket, du kommer att ha allt du behöver för att starta ett otroligt äventyr i Amsterdam!

 

1. london: En av de allra bästa dagsturer från Amsterdam!

När man beslutar att gå på en dagsutflykt från Amsterdam, de flesta människor väljer något i närheten. Vad kommer att tänka på är städerna i Nederländerna, Belgien, och kanske Tyskland. i alla fall, de sällan väljer att gå till London.

Enligt vår åsikt, Detta är en av de allra bästa dagsutflykter från Amsterdam du kan ta. Varför? Det beror på att denna dag resa ofta förbises. Av den anledningen, du kan ha en unik upplevelse utan att behöva alltför många turister trängsel ditt utrymme.

Dessutom, London är en massiv stad med en hel del spännande saker att se och göra. Plus, den är full av historia och fantastisk arkitektur. Om inte allt detta, du kommer också få en chans att passera under känd Engelska kanalen.

Om du väljer att gå, här är lite info du behöver om tågresa. Det tar cirka fyra timmar att nå London via tåg. Det är lite längre, men så många människor reser till lika avlägsna områden från Amsterdam, det är mer än möjligt. Allt du behöver göra är att börja tidigt och tillbaka sent, och du kommer att sluta med en hel dag i London.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. begagnade: Där sagan börjar

Vi vet alla att skönheten i Amsterdam huvudsakligen ligger i dess kanaler och arkitektur. i alla fall, visste du att alla som finns i Brygge, Belgien? Trots allt, Det är Brygge de kallar Nordens Venedig, inte Amsterdam!

Vad är mer, Bruges inte bara har allt detta, men är en av de bästa saga städer i hela Europa. Det gör en resa där en av de bästa lösningarna för dina dagsutflykter från Amsterdam.

Om du väljer att gå till Brygge, du kommer att få chansen att förundras över några av de vackraste medeltida byggnader i hela Europa. Och om inte det vore nog, Brygge ståtar med några av de mest utsökta handgjord choklad!

När du går från Amsterdam till Brygge, kan du enkelt Ta tåget. Hela resan är mycket billig, och det kommer att ta dig mindre än tre timmar att nå den magiska staden.

Amsterdam till Brygge Tåg

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Gent till Brygge Tåg

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Haag: Du kan inte missa det!

Av alla dagsturer från Amsterdam kan du ta, Hague är något som inte bör missas. Huvudorsaken till det är det faktum att Haag är en av de viktigaste städerna i Nederländerna. Det är också en av de vackraste.

Man ska inte behöva några fler anledningar till att besöka. i alla fall, Om du vill veta mer, Du bör vara medveten om att Haag ligger mycket nära Amsterdam. De tågresa endast tar ca en timme och är extremt billig.

Haag är säte för regeringen i Nederländerna, så du kan räkna med att se en hel del imponerande byggnader. Staden är också platsen för den internationella domstolen, som är en annan måste-se plats.

I slutet, när du når Haag, se till att besöka Madurodam. Det är en miniatyrpark kommer absolut adore.

Bryssel till Haag Tåg

Antwerpen till Haag Tåg

Gent till Haag Tåg

Brygge till Haag Tåg

 

 

4. köln: En ofta missas pärla i Tyskland

Tyskland är ett land fylld med många fantastiska städer. i alla fall, sällan människor anser de flesta av dem för en av deras dagsturer från Amsterdam.

Även om så är fallet, Tyskland är fortfarande värt att besöka. Det gäller särskilt om du väljer att gå till Köln, en ofta bortglömd pärla Västtyskland. Den magnifika staden ligger på stranden av lika magnifika Rhen. Vad är mer, Köln är centrum för ekonomin, kultur, och turismen i Västtyskland.

Om du väljer att gå till denna underbara stad, du kommer att ha tusentals år av historia att beundra. I stadens centrum ligger a massiv katedral. Det är en av de mest fantastiska platser för dyrkan du kommer att få se i hela Europa.

Det är bra om Köln är att det är bara cirka tre timmar bort via tåg. Så, Om du bestämmer dig för att åka dit för en dagstur, du kommer att nå staden på nolltid.

Berlin till Aachen Tåg

Frankfurt till Köln Tåg

Dresden till Köln Tåg

Aachen till Köln Tåg

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Dagsutflykt till Paris från Amsterdam: Vad mer att säga?

Tågresor från Amsterdam till Paris brukade vara mycket lång. i alla fall, i det senaste, de bara förra cirka tre timmar, vilket gör Paris en perfekt destination för en av dina dagsutflykter från Amsterdam.

Känd för sina konstmuseer, arkitektur, och köket, Paris är en destination som behöver ingen närmare presentation. Det finns inte mycket att säga om denna berömda stad som ytterligare skulle kunna romantisera det eller locka dig.

Från Eifel Tower till Versailles, Paris är fylld till brädden med ställen att besöka och saker att göra. Staden ljus är den mest populära destinationen i hela världen, och vi vet alla varför. Så, slösa inte din tid med att läsa om det och bara gå dit!

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Poängen

Dessa fem bästa dagsutflykter från Amsterdam är säker på att göra din semester oförglömlig, och eftersom de är alla lätt att nå med tåg, du har ingen ursäkt att inte besöka när du är i Europa!

 

Och, om du har några frågor, gärna kontakt Rädda ett tåg!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa Dagsutflykter från Amsterdam med tåg” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)