Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 18/03/2022)

Bästa europeiska restaurang Michelin guide erbjuder en bra start på planerar ett tåg resa runt i Europa. Guide Michelin nu erbjudanden Europeiska resenärer ett urval av restauranger och hotell i 38 europeiska städer. Tre nya städer har lagts till i detta 2019 utgåva: Zagreb och Dubrovnik, kroatien, och Reykjavik, island. Anonym utbildade inspektörer att besöka och välj restauranger samtidigt som den berömda Michelin mat star-klassificeringssystem och använda en liknande process för hotell. Resultatet: en rad rekommenderade anläggningar för alla smaker och plånböcker.

Resenärer kan känna sig trygga förlita på Michelinguiden att göra sina tågresa så mycket mer delikat! Vi har minskat ner Bästa europeiska restaurang Michelin guide, och naturligtvis, säkerställde att varje stopp är lätt nås med tåg!

 

Bästa europeiska restaurang Guide Michelin: Italien

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Italien är känd för sina enorma bidrag till världens konst, arkitektur, mode, opera, litteratur, design, och film - listan kan göras lång, och vi har inte ens nämnt bidrag till Best European restaurang scen.

Den stora nyheten i 2019 är att Italien har en ny trestjärnig restaurang, Michelins högsta utmärkelse!

Uliassi, ligger i Senigallia på Italiens adriatiska kusten, har äntligen sina efterlängtade tre stjärnor efter att ha tillbringat flera år på tvåstjärnig nivå.

Enligt restaurangbloggen Fine Dining Lovers. Kör av syster och bror laget Catia och Mauro Uliassi, Restaurangen sätter stort fokus på skaldjur och erbjuder både provsmakning menyer och à la carte. Uliassi är nu en av nio andra tre-stjärna restauranger i Italien. Detta innebär att alla förra årets trestjärniga destinationer behöll sin status, inklusive den berömda restaurangen Modena Osteria Francescana.

Rimini till Senigallia Tåg

Rom till Senigallia Tåg

Tåg till Ancona Senigallia

Florens till Senigallia Tåg

 

Det finns nu 367 medverkade Bästa europeiska restaurang Michelin, upp från 356 förra året.

Det fanns inga nya två-stjärniga restauranger på listan i år. Guiden innehåller en jättestor 29 ny-stjärniga restauranger från fler än två dussin italienska kommuner. Detta ger totalt 318. Övergripande, styrfunktioner 367 medverkade restauranger, upp från 356 förra året.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Florens till Milano Tåg

 

Bästa europeiska restaurang Guide Michelin: Storbritannien

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Dubbat ”Oscarsen av livsmedelsindustrin” prisutdelningen i Waterloo s BFI IMAX-biograf är en höjdpunkt för kockar från hela landet.

Det här året, Bästa europeiska restaurang i Storbritannien förblev opåverkad med fem restauranger lära de lyckats behålla sina stjärnor. Cue suck av lättnad! den Araki, Restaurant Gordon Ramsay och Alain Ducasse på Dorchester var London anläggningar att hålla på sina utmärkelser, liksom Heston Blumenthal Fat Duck och Alain Roux s Waterside Inn, både i Bray.

Det finns gott om tåg på väg till London vid olika tider i Europa. Bege sig till SaveATrain att boka en biljett på några minuter för att kolla in den bästa grubben!

Amsterdam till London Tåg

The Hague till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Guide Michelin 2019 full lista

tre stjärnor:

london

  • Alain Ducasse på The Dorchester
  • Restaurang Gordon Ramsay
  • den Araki

 

Bästa europeiska restaurang Guide Michelin: nederländerna

Bougainville

 

Nederländerna (eller Holland) är ett litet land och packat med världsberömda ikoner. Vackra glödlampa fält, väderkvarnar, ost marknader, trä- skor, kanalerna i Amsterdam, mästerverk av gamla mästare, Delft Blue lergods, innovativ vatten-förvaltning, och miljoner cyklar. Och tack och lov för cyklar. De 2019 MICHELIN Guide för Nederländerna har totalt 571 restauranger och 263 hotell. Du kommer att behöva träningen.

Årets val har två nya två-medverkade restauranger och 12 anläggningar som mottar en stjärna för första gången.

Det finns nu 89 en-medverkade restauranger i totalt. På Derozario i Helmond, Jermain De Rozario sätter sin egen prägel på indonesiska köket. På Monarch restaurang Tilburg, Paul Kappe lockar gäster med sin moderna rätter i kombination med intensiva smaker, precis som Jeroen Brouwer vid den Loohoeve i Schoonloo och Thomas Van Santvoort på Flicka i Kerkdriel. Intensiteten av smaker är också vad som kännetecknar den uppfinnings utplacerade av Jim och Mike Cornelissen på utsikt över Rhen i Doornenburg, och det är delikatess av de rätter som erbjuds på OONIVOO Uden. För älskare av god mat i lyx miljö, Bougainville i Amsterdam, och Voltaire i Leersum är absoluta must.

Bryssel till Tilburg Tåg

Antwerpen till Tilburg Tåg

Berlin till Tilburg Tåg

Paris till Tilburg Tåg

 

Var att fånga ett tåg

Amsterdams centralstation är centralstationen och är den verkliga hjärtat av staden: central inte bara av namnet, men också som den största kollektivtrafik överföring plats, så det skulle vara ett bra ställe att ta ett tåg för.

 

Bästa europeiska restaurang Guide Michelin: Spanien

madrid är huvudstad i Spanien och den största kommun i både Regionen Madrid och Spanien som helhet.

Madrid är en kulturell högtid. Det var hjärtslag av 1920-talet. Besökte av litterära storheter som Ernest Hemingway och Fitzgeralds, F Scott och Zelda, bland andra.

Den har en matmarknadsplats att älska, men Michelin Star restauranger är inte sådana att missa antingen!

Innan du bege dig till din första, Vi föreslår att du starta kvällen med drinkar från broody Museo Chicote bar. Platsen är en av Hemingways tillhåll och här hittar du hans favorit drycker, och några dussin andra du förmodligen inte har provat. Chef det tidigt innan massorna plocka upp.

 

Var kan man äta?

madrid har omkring 3,100 restauranger, men några få utvalda har tilldelats stjärnor av den välkända guide Michelin. Det finns 16 restauranger i Madrid tilldelas med Michelinstjärnor: Diverxo (tre stjärnor); Santceloni, Kasinoterrassen, Sergio Arola, Ramon Freixa Madrid och El Club Allard (två stjärnor); och Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Get och Punto MX (en stjärna). Dessutom, i utkanten av staden, en restaurang (skal) har två stjärnor och det finns tre en-stjärniga restauranger: Casa Jose, Chiron, och Montia. Alla av dem tjänar världsklass mat och erbjuder utmärkt service.

Vår högsta Michelin-stjärna restaurang val i Madrid stad är Diverxo (3 fantastiska stjärnor!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Skapelser Chef David Munoz har imponerat finsmakare världen över. Svalka, mod, och kreativitet är nyckeln till DiverXOs framgång. Denna restaurangens meny ändras med säsongen, men endast har två möjligheter. Den XOW Meny och Meny Glotón XOW. Båda menyerna erbjuder samma mat och varierar bara i kvantitet och pris.

Kommer dit: Det bästa sättet att komma till denna plockning av Bästa europeiska restaurang är Metro och sedan slippa i Tetuan Station (Linje 1).

 

 

Vill du veta det bästa sättet att ta sig till någon av dessa platser i Europa med tåg? Rädda ett tåg självklart! Huvudet på över till vår hemsida för att hitta de bästa priserna, inom sekunder!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)